Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S ředitelem soutěže Muž roku Davidem Novotným jsme zhodnotili průběh soustředění 20. ročníku soutěže, které letos proběhlo poprvé v zahraničí, v tuniské Súse. Dotkli jsme se i faux pas, které se mu přihodilo při posledním rozhovoru pro Super.cz, výraz, jenž použil, byl některými respondenty považován za minimálně nevhodný, až xenofobní.

David Novotný

Týkal se finalisty číslo 9 Immanuela Adenubiho, který je míšenec. "Použil jsem výraz, který bych asi používat neměl. Přitom jsem rád, že dáváme prostor všem," vysvětloval David, že na barvu pleti nebo vyznání v žádném případě nehledí. "Myslel jsem to v dobré víře. Pro mě je důležité, když ten kluk zapadne do kolektivu té finálové dvanáctky. Věřím, že Immanuel uspěje v první trojici, nebo mu předám i nějakou svoji cenu. Kdo ví," krčil rameny.

S průběhem soustředění byl Novotný spokojený, i když je z mediálního pohledu narušily zdravotní problémy Hany Krampolové. Nicméně programu, který zde finalisté absolvovali, se tato událost nedotkla. "Celé soustředění pro mne byla zkušenost a nová výzva. Ten týden byl pro kluky náročný, absolvovali nácvik choreografie, focení kalendáře, jazykový test. Bylo toho opravdu hodně a musím říct, že mne mile překvapilo, že šlo všechno jako na drátkách. Byli i velice dochvilní," uzavřel David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám