Siniaková i Kristýna Plíšková zvládly vstup do turnaje v Norimberku a zahrají si osmifinále

Druhá nasazená Kateřina Siniaková i Kristýna Plíšková zahájily vítězně antukový turnaj v Norimberku a v generálce před French Open si zahrají o čtvrtfinále. Obě české tenistky nastoupí ještě ve středu, protože program je nahuštěný kvůli předchozím deštivým dnům.

Norimberk Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková | Zdroj: Reuters

Deblová světová jednička Siniaková otočila zápas s Mandy Minellaovou a zkušenou Lucemburčanku porazila 1:6, 6:3 a 6:2. Ve druhém kole ji čeká odveta s obhájkyní titulu Jonannou Larssonovou ze Švédska, s níž před rokem vypadla v norimberském semifinále.

Kristýna Plíšková zvládla dohrávku, ve které potřebovala uhrát jediný game. Proti domácí Jule Niemeierové jí k tomu stačilo jen pět výměn. Zápas, rozložený kvůli dešti do tří dnů, Plíšková vyhrála 6:1, 6:3.

Sestra světové dvojky Karolíny si ve čtvrtfinále zahraje s Američankou Madison Brengleovou.

Tenisový turnaj žen v Norimberku (antuka, dotace 250 000 eur):

Dvouhra - 1. kolo:
Siniaková (2-ČR) - Minellaová (Luc.) 1:6, 6:3, 6:2, Cirsteaová (Rum.) - Flipkensová (6-Belg.) 7:6 (8:6), 6:2, Larssonová (Švéd.) - Kuzněcovová (Rus.) 7:5, 6:4, Kristýna Plíšková (ČR) - Niemeierová (Něm.) 6:1, 6:3.

2. kolo:
Kuděrmětovová (Rus.) - Alexandrovová (5-Rus.) 6:0, 6:4.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme