Boxerský souboj mezi Patrikem Vrbovským a Otakarem Petřinou byl sice promován jako největší sportovní akce roku, zápas však fanoušky víceméně zklamal. Přesto, že si oba zápasníci plácali po zádech a vzájemně se do médií chválili, diváci si stěžovali, že šlo spíše o trapné divadlo. Marpo byl navíc v ringu mnohem zkušenější než Rytmus, který byl ve druhém kole několikrát počítán, a chvílemi to dokonce vypadalo, že dlouho očekávaný duel skončí knock-outem.

Marpo teď v rozhovoru pro Evropu 2 překvapil svým kritickým hodnocením celého zápasu: „Už nechci dělat nějakou podobnou šaškárnu jako s Rytmusem, že budu boxovat se všemi zpěváky nebo rappery,“ odmítá rázně možnost, že by si něco podobného ještě někdy zopakoval. „Zajímala by mě reálná výzva, kde já bych byl outsider a mohl bych si sáhnout na dno.“

Takovou výzvou je pro něj samozřejmě bitka s nejznámějším českým MMA zápasníkem Karlosem Vémolou (33), kterému se říká Terminátor. „Má šílenou sílu, je skvělý zápasník, z klece by mě vyhodil do dvacáté řady, to se vsadím. Ale v boxu by to tak jednoduché neměl,“ hodnotí své šance bývalý bubeník kapely Chinaski.

Sám Terminátor ostatně Marpa k zápasu vyzval, podle svých slov proto, že podlehl euforii – nakonec se však slavný zápasník, kterému postýlku zahřívá luxusní sexbomba Lela Ceterová (29), rozhodl vycouvat. „Měl jsem mylné informace,“ krčil Vémola rameny pro Blesk. Vůbec netušil, že Marpo ve skutečnosti není skutečný fighter, a proto mu byla bitka s hudebníkem ze všech stran vymlouvána. „Pro Rytmuse dobrý, ale pro tebe potrava,“ řekl mu dokonce o Marpových schopnostech jeho manažer.

VIDEO: Vémola v pořadu Fight! Drsná slova o Marpovi!

Video
Video se připravuje ...

Vémola v pořadu Fight! Nevěděl jsem, že by byl Marpo jen potrava, říká iSport TV

Fotogalerie
34 fotografií