Zákaz vstupu na zápasy. Tottenham trestá fanoušky, kteří prodávali své vstupenky na finále Ligy mistrů

Tři fanoušci fotbalistů Tottenhamu nesmí do odvolání na zápasy londýnského celku. Vedení klubu držitele permanentek potrestalo za to, že na internetu přeprodávali lístky na finále Ligy mistrů, ve kterém se Hotspur 1. června v Madridu utká s Liverpoolem.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Obří obrazovka oznámila první gól v 55. minutě

Fanoušci na stadionu Tottenhamu. | Zdroj: Reuters

Tottenham o trestu pro permanentkáře informoval na svých webových stránkách s varováním, že přeprodávání vstupenek na fotbal je ve Spojeném království nelegální a zároveň proti klubovým pravidlům.

„Nekažte prosím největší událost v klubové historii přeprodáváním svých vstupenek a vyděláváním na fanoušcích Spurs,“ stojí v klubovém prohlášení společně s varováním, že všechny přeprodané vstupenky jsou neplatné.

S překupníky mezi vlastními permanentkáři se potýká i finálový soupeř Tottenhamu Liverpool, který už pět fanoušků identifikoval. Teď jim hrozí doživotní zákaz vstupu na domácí stadion Anfield Road.

Podle britských médií bylo možné vstupenky na madridské finále pořídit až za zhruba 3000 liber (asi 88 tisíc korun), což je pětkrát víc, než kolik oficiálně nejdražší vstupenky stojí.

Každý z finalistů dostal k dispozici 16 613 lístků, 4 000 vstupenek se prodávalo ve volném prodeji a zbylých 23 500 vstupenek si rozdělí UEFA, pořadatel, národní asociace, komerční partneři a novináři.

tat, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme