HAZARD SE ZDRAVÍM! Krampolová udělala po propuštění z nemocnice neuvěřitelnou věc!

Hana Krampolová před odletem do Tuniska

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. května 2019 12:12 | Aktualizováno: 23. května 2019 4:51

Manželka známého baviče Hana Krampolová si po propuštění z tuniské nemocnice hraje s ohněm. A zdaleka ne jen tehdy, když si zapaluje cigaretu. Měl raději Jiří Krampol letět do Tuniska sám, jak naznačuje jeho dlouholetý manažer?

Už několik dní lidé žasnou nad cirkusem kolem Hany Krampolové, která s manželem Jiřím vyrazila na soustředění adeptů na Muže roku, ovšem brzy skončila po dalším kolapsu na jednotce intenzivní péče místní nemocnice. Třeba manažer známého baviče Miloš Schmiedberger se raději od celého výletu do Tuniska distancoval.

Své facebookové vyjádření navíc ještě rozvedl. „Před odletem jsem Jirku upozornil, že Hanka není v kondici. Řekl jsem, že pokud tam chce být, tak ať raději letí sám. Rozhodnutí jsem pochopitelně nechal na něm, nemohu mu nic přikazovat,“ řekl Schmiedberger Blesku. Krampol si jeho rady k srdci nebral a dopadlo to, jak to dopadlo.

Manželům moc neotevřel oči ani pobyt v nemocnici. Podle svědectví Hanka místo naordinovaného odpočinku sledovala módní přehlídku finalistů Muže roku a následně klábosila do půl jedné ráno v hotelové hale. Spát šla jako jedna z posledních.

„Už se cítím dobře. Je mi vážně dobře,“ dušovala se Krampolová pro Blesk a její manžel přitakával. „Haničce už je dobře. Jen musí jíst a já na to budu dohlížet. Mám to pod kontrolou,“ svěřil se herec a moderátor. „ K moři si ještě můžeme kdykoli zaletět. Teď jí ale musím něco najít, nějak ji zabavit, aby se mohla těšit na další den,“ dodal vzápětí.

Obligátní cigaretku si ovšem jeho žena neodpustila, však jí lékaři podle dostupných informací povolili tři denně. S ohněm si však hraje i jinak než prostřednictvím zapalovače, Schmiedberger totiž naznačil, že na tom Hanka není nejlépe. „Myslím si, že její léčení bude opravdu dlouhé a velmi komplikované,“ napsal jasně.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol