Cestujete po krásách jižních Čech? Pak rozhodně navštivte Biograf!

Cestujete po krásách jižních Čech? Pak rozhodně navštivte Biograf!

Ať už pracovně, nebo soukromě, jižní Čechy jsou populární lokalitou, která láká nejenom pro své přírodní krásy. My jsme při té příležitosti narazili na atraktivní hotel, kde se nám více než dobře spalo.

Téměř v centru města Písku stojí hotel Biograf, který patří mezi ty nejlepší z širokého okolí. Biograf jednoznačně miluje film, jak už z názvu napovídá, proto vás obklopí sotva vstoupíte dovnitř. Originální interiér stylizovaný do prostředí filmu a legend světové i české kinematografie nás upřímně uchvátil. Bronzové sochy Audrey Hepburn a Laurela a Hardyho či symbol Charlie Chaplina provází interiér na chodbách, v pokojích i před hotelem samotným.

Historie samotné budovy je také zajímavá. Postavit ji nechal ve 20. století rodák z Protivína, Karel Malkus a původně tu stál skutečný kinematograf. Proto moderní pojetí provází historii budovy na každém rohu.

My jsme si zde ubytování zablokovali v rámci pracovní cesty a rozhodně jsme nelitovali. Komfortní pokoje, profesionální služby, stejně jako příjemná restaurace Malkus s vnitřní terasou a nabídkou českých i mezinárodních specialit nás bavila. Pobyt si zde užijí i náročnější povahy, kteří se těší z relaxačních procedur, jako jsou Finská sauna, masáže, nedaleké wellness centrum a další. Zajistit si zde můžete stejně pohodlně i školení nebo větší akci, přednášku či seminář.

A pokud se těšíte na letní turistiku v blízkém okolí, budete mít odsud naprosto ideální výchozí bod. Vydat se můžete na hrad Zvíkov, zámky Orlík či Hluboká nad Vltavou, které leží nedaleko hotelu Biograf.

Spojte příjemný odpočinek s potěšením z celkového zážitku a na svou dovolenou budete rázem vzpomínat ještě s lepším pocitem.

hotelbiograf.com

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram