Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Pravda o porodu Ewy Farné: Tahle fotka mluví úplně za všechno!

Pravda o porodu Ewy Farné: Tahle fotka mluví úplně za všechno!
Zdroj: Instagram
+ Dalších 35 fotografií
Odhaleno
Tajnůstkářství Ewy Farné (25) motá fanouškům hlavu! Těhotenství se jí dařilo udržet pod pokličkou několik týdnů. Proto si všichni mysleli, že nechce jít ven ani s pravdou o porodu. Nakonec to je ale úplně jinak!

Ostřeji sledované těhotenství snad český šoubyznys nepamatuje! Ewa Farna (25) se může stát maminkou každým dnem, ale ráda si střeží soukromí. Dlouho tajila samotné těhotenství, a tak se předpokládalo, že se zachová stejně i po porodu.

A tak se už před dvěma týdny začaly rojit spekulace, že je první syn Farné a jejího muže Martina Chobota (30) dávno na světě. Jenže půvabná zpěvačka o víkendu zahájila koncertní šňůru, pochlubila se fotkami a rázem je jasné, že si oba na rodičovství ještě počkají.

Ewa má totiž na snímcích obří bříško, skoro se zdá, že se jí stále zvětšuje. Těžko tak říct, kdy syna přivede na svět. Kromě turné v Česku má totiž během léta vystupovat i v Polsku.

Práce se tahle kráska z Třince rozhodně nebojí, nabrala si toho vážně dost. Důležité ale je, aby to všechno zvládla. Držíme palce!

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy