Lovec zajíčků Felix Slováček je zase o rok starší: Co koluje za legendy o bouli v jeho rozkroku?

Felix a Lucie na dovolené.
Zdroj: Instagram
Felix, jeho řiť a milenka v Egyptě.Dáda, Felix a jejich syn zamlada.Nejen Felix to občas zabíjí oplzlými fotkami.Slováček a krásná Patrasová, kterou mu každý záviděl.+ 6 fotek+ 7 fotek

Titul největšího chlapáka, jehož hrdým držitelem je prý s dvaatřiceti centimetry Dalibor Janda, ohrožuje dnešní oslavenec Felix Slováček. Nejen že po Dádě zabrousil ve výrazně mladších vodách, ale ještě na svých žhavých fotkách občas odhaluje až moc. Jeho vitalitu by mu však na dnešních 78 let mohl každý závidět.

Petra Járková
Petra Járková 23. 05. 2019 08:00

Muzikant Felix Slováček, který dnes slaví 78. narozeniny, si na velikost svého mužství očividně nemůže stěžovat. Už v minulosti figuroval v žebříčcích největších nadsamců šoubyznysu. A díky svým odvážným fotkám občas až atakuje prvenství!

Lucie Gelemová si prostě uměla vybrat. Saxofonista třeba zapózoval v americkém Houstonu před raketoplánem. A podle boule v rozkroku by se do vesmíru evidentně mohl také vypravit.

O fotce, kde oblečený pouze ve slipových plavkách, vytažených sportovních ponožkách a teniskách, stojí nad svou vyvolenou Lucií, která mu klečí u nohou, už se napsalo snad vše. Ale i tam senior ukazuje, že toho v kalhotách skrývá opravdu mnoho.

Felixovy hýždě zase můžete vidět na fotce z Egypta, kam si pár vyrazil letos. Slováček na všech fotkách s Gelemovou dovádí jako rozverný školák a důchod si užívá plnými doušky. Prostě spokojený starý pán.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články