Markéta Hrubešová: Vyzradila důvod, proč už nehraje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Markéta Hrubešová: Vyzradila důvod, proč už nehraje!

Markéta Hrubešová
Markéta Hrubešová (Profimedia)

Poslední roli ve filmu měla herečka Markéta Hrubešová (47) v roce 2017. Od té doby se herectví tolik nevěnuje. Proč je tomu tak a co ji momentálně živí?

Proslavila ji role ve filmu Oznamuje se láskám vašim, kde se objevila zcela nahá, ačkoliv jí bylo pouhých 16 let! Když někteří zjistili, že herečka nedosáhla plnosti, zhrozili se. Neměli k tomu však důvod, protože Markéta a tvůrci filmu dostali souhlas rodičů.

„Asi si mysleli, že nazí jsme se narodili a stejně tak i ze světa odcházíme, tak proč z toho dělat vědu? Navíc herečka cítí u natáčení milostných scén asi tak stejné erotické vzrušení jako švadlena u šicího stroje. Je to prostě práce,“ pověděla Markéta Hrubešová Sedmičce. Hrubešová od té doby získala spoustu rolí, v posledních letech se ale herectví už tolik nevěnuje. Ve filmu si totiž naposledy zahrála v roce 2017, a to ve snímku Milada. Co tedy dělá, když netočí? Hrubešová je velmi všestranná a uchytila se i jako kuchařka, spisovatelka, moderátorka a kameramanka. Markéta je jednoduše šikovná žena, která se ve světě rozhodně neztratí!

 Rozhovor s Markétou Hrubešovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
23. 5. 2019 • 16:50

Prosím, prosím, já to vím. Protože jako herečka stála za ho vno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.