23/5
Botasky jsou nyní k mání v Kauflandu

Botasky jsou nyní k mání v Kauflandu

23. května 2019 v 00.00 , Boty a výrobci , Sportovní boty , Tenisky

Sponzorované odkazy

Obchodní řetězec Kaufland se spojil s českou klasickou značkou Botas a společně připravily speciální kolekci kultovních botasek v několika designech.

Zajímavá spolupráce vznikla na základě projektu, v rámci něhož obchodní řetězec Kaufland podporuje lokální značky a producenty. A botasky jsou pro vás k mání v Kauflandech již do poloviny května 2019.

Kultovní klasika

Botasky jsou klasika a kultovní sportovní obuví. V botaskách chodilo celé Československo a vítězili v nich ti nejúspěšnější běžci. Jednu chvíli to vypadalo, že značce Botas dochází dech, ale nakonec neskončila v zapomnění a vzpružila se.

A tak se z klasické ikony šedesátých let stala krůček za krůčkem současná ikona českých sporty bot. Zvítězil u nich především moderní design, poctivé provedení a maximální pohodlí. Botasky se dnes vyrábějí se z těch nejkvalitnějších materiálů a dokonale padnou. Než si takové botasky nasadíte na nohu, projdou rukama zkušených obuvnických mistrů ze závodu ve Skutči v Pardubickém kraji, kde se vyrábějí už přes 60 let.

V nabídce Kauflandu a speciální kolekci pro prodej v řetězci najdete hned dva typy botasek z kvalitních kožených usní a to až v osmi barevných provedeních. Jaké to jsou?

Botas Classic

To je jaksi nadčasová klasika s originálním a stále aktuálním designem z roku 1966. Těžko lze najít boty české výroby, které by do takové míry prověřila historie. Jsou pohodlné, jelikož jsou typizované pro evropskou potažmo českou nohu dnešního současníka a šité z kvalitních materiálů.

Botas City

To je tak trochu modernější pojetí klasické ikonické botasky. Je to upravená verze botasek z 80. let tak, aby odpovídala aktuálním potřebám moderního městského člověka. Kombinace materiálu odolného proti odření a Soft Fit stélky, která podporuje klenbu nohy, je ideální pro všechny typicky městské povrchy, jako jsou asfalt a beton, i pro sportovní aktivity na nich.

V akční nabídce ve všech prodejnách obchodního řetězce Kaufland najdete oba typy bot v pestré škále barevných pojetí od 15. května. Cena se pohybuje od 1 299 Kč do 1 499 Kč a k mání jsou ve velikostech 37 až 46.

Zdroj foto: Botas

Boty a obuv