Pavel Vopařil má za sebou působení v managementu vydavatelství Economia a portálu Centrum.cz a také poradenské společnosti McKinsey. Do Bonami přichází z pozice venture partnera v investiční skupině Miton, která je vlastníkem Bonami. Součástí Mitonu se stal loni poté, co vedl miliardový prodej Slevomatu, tedy největší exit v historii skupiny.

„Bonami je místo, kam se naši zákazníci chodí inspirovat, když chtějí vylepšit svoje bydlení. Proto pro ně chystáme řadu změn v sortimentu, chceme celkově vylepšit zákaznickou zkušenost a taky Bonami lépe přizpůsobit jednotlivým trhům, kde působíme,” říká nový CEO Pavel Vopařil a dodává: „Reálně jsme s Davidem Šiškou ve vedení Bonami spolupracovali více než rok, takže společnost i lidi v ní znám dobře. Pro mě i tým Bonami to díky tomu nebude tak velká změna.“

David Šiška v Bonami působil téměř od jeho založení, z toho tři roky jako šéf. Po předání firmy na konci května bude společně s Mitonem hledat nové příležitosti v aktuálním portfoliu i v podobě nových investic. Část svého času bude dál věnovat Bonami v pozici předsedy představenstva a akcionáře.