23. 5. 2019

Podrobnosti o novém filmu od Nolana

Tak co tajemného natáčí? Kdo hraje a kdy se na nový film můžeme těšit?

hlavní obrázek

Celkem nedávno jsme vám přinesli zajímavou novinku, že režisér Christopher Nolan chystá další velkofilm. To bylo ale vše. Jedinou věcí, kterou jsme si mohli být jistí byla, že si v jeho filmu zahraje například herec Robert Pattinson. Teď konečně víme víc.

Film se jmenuje Tenet a Nolan ho začal natáčet včerejší den. O čem bude příběh? Žádné sci-fi, jak se spekulovalo, ani nic podobného. Tentokrát zabloudíme do reálnějších vod a to k tajným agentům a špionáži. Takový agent 007 od Nolana.

Ve filmu se objeví již zmíněný Robert Pattinson, pak ale také Elizabeth Debicki, Michael Caine, Aaron Taylor-Johnson a John David Washington. Dále Dimple Kapadia, Clémence Poésy, a Kenneth Branagh. To jsou sakra zvučná jména (s některými už Nolan dřív pracoval), takže jen v rámci tváří je se na co těšit.

Nu a zbývá poslední zpráva. Kdy Tenet uvidíme? Přibližně za rok a to 16. července 2020. A jak bývá už zvykem, bude mít premiéru v Imaxu. Těšíte se?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!