Brooklyn Beckham a Hanna Crossová jsou takovou menší napodobeninou Brooklynových rodičů Davida a Victorie. Na červeném koberci byli oba „vystajlovaní“ a sladění. I přesto, že jsou spolu teprve něco málo přes půl roku, Hanu už mu schválila i slavná „ledová královna“, maminka Victoria. Na svém instagramu nedávno sdílela fotografii celé své rodiny i s Hanou z oslavy svých 45. narozenin.

Během posledních měsíců se Brooklyn svou přítelkyní chlubil na sociálních sítích, ale na tak velké akci, jakou je festival v Cannes, jsou společně poprvé. Mladý pár zazářil na červeném koberci na premiéře filmu ‚Once Upon A Time In Hollywood‘, kde si hlavní roli zahráli Brad Pitt (55) a Leonardo DiCaprio (44)

Poté, co si odbyli svou společenskou premiéru, si už modelka se začínajícím fotografem mohli naplno užívat romantickou Francii. Všudypřítomnými fotografy byla dvojice přistižena na společném obědě, kde se od sebe nemohli odtrhnout. Vzájemné dotyky a polibky nebraly konce. 

Brooklyn přitom randí s Hanou už od listopadu 2018, kdy byli společně poprvé přistiženi na romantické schůzce v zimním divadle v londýnském Hyde Parku. I přesto, že jsou do sebe blázni, jejich vztah připomíná spíše jízdu na horské dráze. Několikrát během posledních dvou měsíců byli spatřeni, jak se vášnivě hádají. Jak dlouho „mini-Backhamovým“ vztah vydrží, ukáže až čas...

VIDEO: David Backham: Násilí může děti navždy poznamenat

Fotogalerie
86 fotografií