Německá zpravodajská televize n-tv s vlastním programem pro Rakousko

23. květen 2019

Spuštění vlastního programu pro Rakousko označuje mediální skupina RTL za významný milník. Moderátorem magazínu "#brennpunkt - Der Krone Talk" je Katia Wagner.

Německá zpravodajská televize n-tv vysílá od dubna speciální programové okno pro naše jižní sousedy. Ve vysílání se objevil nový magazín "#brennpunkt - Der Krone Talk", který bude mít premiéru pravidelně ve středu vždy od 22 hodin. Průvodcem pořadu je moderátorka Katia Wagner, která s hosty z řad politiků i celebrit probírá pro Rakušany žhavá témata. Doposud nabízela n-tv Austria pouze možnost odpojovaných reklamních oken.

„Spuštění n-tv Austria představuje významný milník pro mediální skupinu RTL v Rakousku,“ uvedl Uli Wurth, výkonný ředitel RTL Austria. Walter Zinggl, výkonný ředitel IP Austria a RTL Austria, dodal: „Tento krok nám umožní nabídnout našim zákazníkům řadu nových a kreativních příležitostí v oblasti reklamy. Pro diváky pak znamená vysílání rakouského obsahu na n-tv Austria významnou přidanou hodnotu.“ Stanice je šířená volně ze satelitu Astra na pozici 19,2.

autor: lukpo
Spustit audio

Související