Prospěšná přírodní inovace

“Český trh velmi rychle reaguje na nejmodernější estetické postupy a jsem ráda, že mohu klientům nabídnout přelomové přírodní protistárnoucí řešení pro redukci vrásek a drobných nedokonalostí. Algeness zaručuje okamžitě viditelný a trvalý efekt. Výplňový gel se při užití u vybrané partie neposouvá. Samotný zákrok je prováděn ambulantně s účinkem dvanácti měsíců,” popisuje proceduru MUDr. Jana Eftimovská z Kliniky GHC Praha. “Jedná se o revoluční aplikaci přírodní látky, která je vhodná pro muže i ženy,” dodává.

Klinika GHC Praha je největší a nejkomplexnější soukromé zdravotnické zařízení v České republice s dlouholetou tradicí. Svým klientům poskytuje širokou diagnostickou a léčebně preventivní péči na vysoké úrovni. Jedinou školitelkou metody Algeness v České republice je právě MUDr. Jana Eftimovská, lékařka estetické medicíny na Klinice GHC Praha.  

Snadno vstřebatelná korekce pleti 

Tato invazivní metoda využívá čistý agar, který díky svým vlastnostem drží a není nutné ho chemicky stabilizovat. “Agaróza spolu s agaropectinem jsou dvě hlavní složky agaru, který se vyrábí z červených řas rodu Floridae a Gelidium. Agar vyniká vysokou gelující schopností, tedy je velmi vhodný právě k přesné modelaci a vyplňování,” uzavírá MUDr. Jana Eftimovská z Kliniky GHC Praha. Algeness lze aplikovat na bradu, oblast čelisti, oční okolí a nosoretní rýhy, vyplňuje však také okolí úst, nosu a lící.

“Produkty Algeness, vyráběné společností AAT v USA, byly uvedeny na světový trh před několika lety a těší se velké oblibě mnoha lékařů i klientů po celém světě. Jsme rádi, že naše klinika ve spolupráci s MUDr. Janou Eftimovskou je první v České republice, kde se aplikace Algeness provádí,“ doplňuje ředitel Kliniky GHC Praha Dr. Martin Sekyra.