Martin Dejdar vyvedl svou rodinu: Jeho syn Matěj všem vyrazil dech!

Martin Dejdar vyvedl svou rodinku do společnosti 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. května 2019 20:49

Herec Martin Dejdar (54) se po čase opět pochlubil svou krásnou rodinou! Manželku Danielu (48) a syna Matěje (19) vytáhl do společnosti. Podoba Martina a jeho syna je zarážející! Matěj je totiž mladší kopií oblíbeného herce!

Dejdar vyvedl svou rodinku do společnosti. Syna Matěje a manželku Danielu vzal na tiskovou konferenci k zahájení nového ročníku Česká Miss 2019, která se konala před pár dny v pražském hotelu Augustine.

Špitá se o tom, že Martin bude se soutěží spolupracovat, jaká přesně bude jeho role, ale organizátoři zatím neprozradili!

Martin a Matěj podobu opravu nezapřou! Matěj, který se věnuje hokeji, je o dvacet let mladší verzi svého tatínka. O jejich podobě nedávno žertoval i sám Dejdar! „Moje fotky pořízeném v jeho věku devatenácti dvaceti let jsou skoro identické. Na jedné Matěj dokonce ani nepoznal, že to není on sám,” smál se herec, který propůjčil hlas rošťákovi Bartu Simpsonovi.

Martin je ale samozřejmě spokojený, že mu je jeho potomek průkazně podobný. Ne nadarmo se říká, že matka je jistá, ale otec nejistý! Zde je ale jasné, že herec nemusí mít žádné pochybnosti! „Samozřejmě je to prima,” směje se Martin Dejdar.

Témata: Martin Dejdar