Los French Open: Plíšková začne proti Brengleové, Kvitovou vyzve Cirsteaová

23. 5. 2019, 20:12
Aktuality 189
V Paříži bylo rozlosováno antukové Roland Garros a žádné český tenista nezačne proti někomu z favoritů. Světová dvojka Karolína Plíšková zahájí druhý grandslam sezony proti Američance Madison Brengleové, turnajovou šestku Petru Kvitovou čeká Rumunka Sorana Cirsteaová. Jediný český zástupce v mužské dvouhře Jiří Veselý se pokusí zaskočit Argentince Leonarda Mayera.

Karolína Plíšková se utká s Brengleovou na druhém grandslamovém turnaji za sebou. Ve druhém kole Australian Open ji po ztraceném prvním setu jasně přehrála a připsala si třetí výhru ve třetím vzájemném zápase. Kvitová se s Cirestaovou potká na okruhu po třech letech, porazila ji v pěti ze sedmi předchozích duelů. V případném čtvrtfinále může Kvitovou čekat obhájkyně titulu Simona Halepová, která do turnaje vstoupí proti Australance Alje Tomljanovicové.

V hlavní soutěži bude hrát ještě minimálně pět dalších českých tenistek. Kateřina Siniaková se utká s kvalifikantkou. Finalistka z Prahy Karolína Muchová narazí na turnajovou sedmnáctku Anett Kontaveitovou z Estonska. Barbora Strýcová vstoupí do turnaje utkáním s Australankou Samanthou Stosurovou. Kristýně Plíškové los přisoudil Američanku Lauren Davisovou.

Markétu Vondroušovou čeká Číňanka Wang Ja-fan a v případném druhém kole by se mohla pokusit zaskočit pravděpodobně pátou nasazenou Angelique Kerberovou z Německa. Talentovaná česká tenistka je ve stejné čtvrtině pavouka jako čerstvá šampionka z Říma Karolína Plíšková.

Světová jednička a vítězka posledních dvou grandslamů Naomi Ósakaová na pařížské antuce začne duelem se Slovenkou Annou Karolínou Schmiedlovou. Pak by ji mohla čekat bývalá světová jednička Victoria Azarenková, nebo předloňská vítězka Roland Garros Jelena Ostapenková. Třiadvacetinásobná grandslamová šampionka Serena Williamsová začne s Ruskou Vitalií Djačenkovou.

Jediný český zástupce v mužské dvouhře Jiří Veselý se pokusí zaskočit Argentince Leonarda Mayera, kterého porazil jen jednou ze šesti vzájemných zápasů.

Jedenáctinásobného šampiona Rafaela Nadala čeká v prvním i v případném druhém kole kvalifikant. Světová jednička Novak Djokovič se utká s dvaadvacetiletým Polákem Hubertem Hurkaczem. Švýcar Roger Federer zahájí své první Roland Garros od roku 2015 proti Italovi Lorenzu Sonegovi.

• LOS FRENCH OPEN 2019 •
Francie / Paříž, antuka, 15.004.000 eur
(26. 05. - 09. 06. 2019)
• Dvouhra žen •
Češky v 1. kole:
Kar. Plíšková (2-ČR) - Brengelová (USA) | h2h 3-0
Kvitová (6-ČR) - Cirsteaová (Rum.) | h2h 5-2
Strýcová (ČR) - Stosurová (Austr.) | h2h 2-2
Vondroušová (ČR) - Yafan Wang (Čína) | h2h 0-1
Siniaková (ČR) - kvalifikantka
Kr. Plíšková (ČR) - Davisová (USA) | h2h 0-2
Muchová (ČR) - Kontaveitová (17-Est.) | h2h 0-0
kompletní los dvouhry žen (pdf)
• Dvouhra mužů •
Češi v 1.kole:
Veselý (ČR) - L. Mayer (Arg.) | h2h 1-5
kompletní los dvouhry mužů (pdf)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

189
Přidat komentář
Mayo
Kanada vs Česko tip 2, prianie: je mi jedno kto postúpi
Rusko vs Fínsko tip 2, prianie Suomi

Fíni vedia narozdiel od Švédov na Rusov zahrat. Říha je veľký tréner, verím mu od začiatku mundialu.
Reagovat
smazaný uživatel
Rusko musi vyhrat! :)
Reagovat
blixa
Rusko musí prohrát !!! ;-)
Reagovat
Pe3k
Tak.
Reagovat
Mayo
Prajem hocikomu len nie Rusku
Reagovat
smazaný uživatel
ja to tak mam s Kanadou :)
Reagovat
Kozoroh
Kanada nám narozdíl od Ruska nikdy neublížila.
Reagovat
smazaný uživatel
hokejisti s tym nemaju nic spolocne :)
Reagovat
Kozoroh
Před 4 lety po debaklu ve finále s Kanadou ukázali, jací jsou to burani.
Jak můžeš přát tak sprostému národu?
Reagovat
Ondra979
+1000
Reagovat
smazaný uživatel
Pretoze nie som fanda kolektivnej viny a nehadzem vsetkych do jedneho vreca. Ano, to ze odisli pred hymnou a zahodili medaile bol hnus, ale za to by som dala vinu Kovalchukovi, to je hovadko co neunesie prehru. Oveckin zostal, mam mu tiez nadavat do buranov atd len preto, ze Kovalchuk je? :)
Reagovat
Mayo
Jediný sympos je tam Malking ale to je bohužiaľ malo :D
Reagovat
smazaný uživatel
vsetci su okrem kovalchuka, chyba uz len radulov :D
Reagovat
Mayo
To bol veľmi pekný zápas. Rusko fackovací panák Kanady.
Reagovat
Nola
prajem bratom titul, Kanada ho nepotrebuje, Rusko detto, ak nie oni, tak rozhodne Fini
Reagovat
Mayo
Dobre ty :O
Reagovat
Marduch
Pokud do prubehu RG vyrazne nepromluvi nejake vlivy typu Řím, tak podle losu bych letosnimu rocniku priradil podtitulek "Prekazi Nadalovu spanilou jizdu za dalsim titulem Dominic Thiem...tim, ze v SF vyradi Djokovice?
Reagovat
smazaný uživatel
Los, alebo vela kriku pre nič.

Nole ma Thiema, Rafa Tsitsipasa, je celkom mozné ze ani jeden z mladých SF nedosiahne, ale gaučoví odborníci uz okamzite písu scenáre ako dopadne finále..:)
Reagovat
Ondra979
no a? ted bereme, jak dopadl los, a ten ma Nadal vic nez dobry. Tsitsi je prece jen o stupinek nize nez Thiem na antuce, zatim jednou porazil Nadala, a hral jedno finale masters. Na FO jeste nic neuhral oproti Domovi, uvidime, jestli treba nezahraje lepe, ale proti Nadalaovi bych mu moc neveril, zatimco Thiem by sanci urcite mel, ale probojovat se az do finale pres Djoka bude pravdepodobne velmi tezke.
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem - 11/5..Vyhraná 500, SF tisícky..
Tsitsipas - 12/4--Vyhraná 250, SF a F 1000ky.

Je to velmi podobné...Ano, o ritný chlp tazsí ma zreb Djokovic, ale aby sa kvoli tomu robila taká kovbojka..Na SF verim viac Grekovi, Thiem sa nemusi dostat cez Verdasca, Monfa, Delpa..
Reagovat
Ondra979
letos ano, ale zkusenost z finale RG by Domovi mela rozhodne pomoct, pokud by si ho letos zopakoval. Prohrat muze asi kazdy, snad krome NAdala :). Ja bych Domovi finale pral, ale cestu ma opravdu tezkou, proto me to uplne nepotesilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Holt...

Svetová 4-ka vzdy bude mat tazsi zreb ako 1-2...Tak to proste je a tak je to správne..
Reagovat
Ondra979
to jo, ale vem si, ze Thiem si mohl teoreticky prohodit pozici s FEdererem, takovy los by se mi libil o dost vic, co tobe?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak by sa vysekal Thiem s Tsitsipasom navzájom a Nole by hral s delpom napr..

Ziadnu dramaticku zmenu neregistrujem.
Reagovat
Ondra979
samozrejme tam rozdil je. Thiem by mel dobrou sanci zahrat si s Nadalem driv nez ve finale a tam by mel nejvetsi sanci ho porazit, ty to nepriznas ale je to tak, takhle je to ale vylouceno. Tsitsi je porad otaznik na tri vitezne na antuce zatim neuhral skoro nic
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro nic...

Na tri vitazne uhral SF v Melbourne a na antuke dosahoval uz pred rokom skvelé vysledky..

Ty vobec neregistrujes antukovu pripravu. Ja by som si kludne stavil s vyhodnym kurzom, ze Thiem sa nedostane dalej nez Tsitsipas. Rovnaká fáza, alebo skoršia, uvidis.
Reagovat
Marduch
Jako kdyby Tsitsipas nemel mit s Federerem, ci Tiafoem ci Diegem (hral v Rime paradne) skoro zadnou praci.. Nakonec i takovi Wawra s Krajinovicem nemusi byt snadnou prekazkou. Mne proste u Tsitsiho prijde, ze pro potreby antuky jeste nema takovou uderovou jistotu..
Reagovat
spaniel
To je od nej troleni. Tisickrat ohrane a bez napadu. Uz ani nestoji za reakci.
Reagovat
Kojinho
Přesně tak
Reagovat
smazaný uživatel
Koninjo, nafučaný jak tlakový hrniec..

Rehot :)
Reagovat
Kojinho
Nezvládáš. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prianie otcom myslienky, priatelu..

Moja rétorika je stále rovnaká, ty sa opúšťaš. A tak je to správne. Píšem si ďalšiu čiarku..:)
Reagovat
Kojinho
Rovnaká? Teď jsi v podstatě parafrázoval to, co jsem ti pod Berdychem napsal já. Btw. I v čase se měníš. narazil jsem nedávno na nějaké tvoje komentáře z roku 2012 a to jsi byl celkem normální, ale pravděpodobně neuspokojivý vývoj Tvého života Tě uvrhl do frustrace. O tom jsme se teď v práci zrovna bavili, že přijdu do hospody a tam sedí 4 nasraný chlápci a nadávají na migranty a já k nim přijdu a říkám: Jací migranti? Neštve vás spíš, že dostáváte v práci málo peněz? A koukali jak puk.
Reagovat
Pe3k
On tem nesmyslům co píše věří, až takový blázen to je a proto z něj má celý TP srandu.
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, ze nic neuhral oproti Domovi..

Tsitsipas ma 20 rokov, Thiem bude mat coskoro 26..Neviem, kedy prisla prva vyhra Thiema s Nadalom, ale tipoval by som ze neskor.
Reagovat
spaniel
Jo, ale zas tehdy byla plesata jeste vlasata, takze to mel Dom tezsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Isteže, 2014-2016 Rafa nahánal strach vsade kade chodil.
Reagovat
Marduch
Ja vetsinou nepredikuju, u Noleho vubec, ale ted po tom finale v Rime mam na Mallorcana takovou pifku..:) Btw neverim, ze Tsitsipas uz je dostatecne vyzralym hracem na to, aby porazil Rafu na RG, byt moral i fyzicku behat s Rafou pet setu asi ma.. To uz vetsi hrozbou (vedle toho Thiema) by mohl byt treba Delpo (i kdyz 5 setu u nej fakt ne..) nebo Fognini..aha, oni jsou v pulce Noleho:/
Reagovat
Ondra979
presne, Tsitsimu na RG na NAdala proste neverim, na to jeste nema, mozna za rok ale ted ne. Proto je to pro NAdala velmi dobre, Fogna taky fuc, takze do finale cesta volna. Tam uz to muze byt tezke, ale rozhodne bude favorit..
Reagovat
smazaný uživatel
Pocuj, Deplo na antuke fakt ne...Naozaj.

Fognini, mozno. Pri zhode nahod, na tri sety..

Thiem ano, Tsit, ano. Djokovic ano...

Ostatni?..Co ja viem, kto?..

Z toho prvého kola tam číhal len Kyrgios ako tricky draw, Klizan a Dimitrov pri upuzdení uzdy fantázie...

Proste aj nole aj Rafa si rozdelili mladých fifty fifty, mohlo to byt tak, ze jeden z nich by mal Tsitsipasa v qf aj Thiema v SF. To by bolo nespravodlivé.

Ale takto mi to naozaj pride podobné, mozno 55:45 pre Rafu, ale stále podobné.
Reagovat
Marduch
Omg, napsal jsem to blbe. Melo byt "prekazi Dominic Thiem Rafovu spanilou jizdu za dalsim titulem? Tim, ze nedokaze v SF vyradit Djokovice?" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Byt fandím Stefanovi strasne moc, tak nějaký matchup s Rafou je zatím utopie. Na GS muže vyletet úplně s každým, zatím to není hráč na úrovni Thiema, který vyhraje vše až do SF bez ztráty setu. To spíše na SF věřím více Federerovi, než Tsitsipasovi.
Reagovat
ipko
https://www.cas.sk/clanok/841502/australsky-tenista-nick-kyrgios-opat-provokoval-rypol-si-do-french-open/
Reagovat
spaniel
X dni stare, uz je to tady asi po pate.
Reagovat
ipko
ja som iba čítal, ako útočil na Novaka, Rafu a Verdasca.. toto som objavil až teraz..
Reagovat
smazaný uživatel
kazdy rok to iste.. uz sa pripravuje na travu, snad sa dostane aspon do tretieho kola :(
Reagovat
smazaný uživatel
A na W. vypadne s nejakým antukárom nakoniec typu Careňo.
Reagovat
smazaný uživatel
a bude sa pri tom tvarit akoze ho to nebavi a keby chcel tak ho porazi s prstom v nose, klasika :D
Reagovat
Marduch
Ja bych mu to docela veril, ze hrat s mene slavnymi/uspesnymi hraci je pro nej takrka otravne..
Reagovat
smazaný uživatel
Kyrgios je prehypovaný típek, ktorý si urobil image na rebelanstve a lichotivej H2H s najlepšími...Hoci tá H2H nikdy neobsahuje viac ako 3-4 zápasy.

To rovnaký frajer mohol byt aj Dominik Hrbatý. Ten je v pluse s Federerom, Nadalom aj Samprasom tusim.
Reagovat
smazaný uživatel
kyrgios the most famous nobody
Reagovat
smazaný uživatel
jj, preto to nishikorimu minuly rok odchodil :D ja uz mu to nezerem ..
Reagovat
Fransoas
Čirou náhodou se v hlavní soutěži objeví Lukáš Rosol jako LL.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsipas podle mě neudělá ani QF. Nemyslím si, ze by výsledky z Masters přenesl plynule na RG. Moc se tady pasuje do role favorita. Média z nej delaji skoro jasného semifinalistu. Podle mě půjde domu do třetího kola.
Reagovat
Ondra979
ja myslim, ze QF by dat mohl, jestli se nezblazni Wawra tak tam by mel kazdeho porazit. Ale Roger, ten muze klidne skoncit ve 4. runde ne Cechinatovi nebo SChwarzmannovi, to bych se moc nedivil. Ale muze se stat skoro cokoliv, az asi na to, ze Nadal nebude ve finale, to by bylo velke prekvapeni.
Reagovat
spaniel
Muze rupnout kdykoliv, i s Berretinim.
Reagovat
smazaný uživatel
Ač mu fandím, tak se bojím pěti setu. Psychicky ještě nemá sílu na takové dlouhé války. Pokud by šel vždy přes 3:0, tak jo, ale Federera v pěti podle mě znova nedá.
Reagovat
annah
Kdyby se Pohár mušketýrů uděloval podle toho, jak hráč vypadá, museli by ho tomuhle chápkovi v bílém dát už dnes. :-)
https://pbs.twimg.com/media/D7WpnFEWwAA8mYR.jpg
https://pbs.twimg.com/media/D7WV70sWkAAbAm0.jpg
https://pbs.twimg.com/media/D7WU7JoXkAUCaHJ.png
Reagovat
George_Renel
https://www.idnes.cz/sport/tenis/tomas-berdych-roland-garros.A190523_204528_tenis_rou
Reagovat
mahycek
Teď jsem se díval 5 dní nazpět tady v portále a vidím,
že Kamilos 88 to dobře tipnul. Nadal kvalif, kvalif, a i
Gasquet se tam objevil. To je neuvěřitelné u toho Nadala.
To snad ani není los, to nemůže být náhoda. Mnohokrát
jsem říkal, že Nadal už Roland Garros nikdy nevyhraje
a teď taková haluz. Budu to sledovat, alespoň výsledky
i když za oceánem nebudu mít tolik času na přenosy.
Je to o 6 hodin posunuté a od 20 - 00.00 tamního času
mám jinou práci. Takže doufám až v sobotu 8.6. dopo
přiletím, tak bude ve finále Petra a o den později doufám,
že nebude Nadal !!!! Třeba Roger, ale v to moc nevěřím.
To by musel předtím vyřadit Tsitsiho a pak právě Nadala.
Reagovat
dadaft
není to náhoda, je to světové spiknutí.
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně tak. Jediná otázka je, jestli ho řídí Putin, nebo Soros.
Reagovat
Pe3k
Atp je byznys a největší byznys mají z Big3. Tenis žije neustálou goat debatou a pokud se Nadal a Djokovic přiblíží k Fedexovi profitovat z toho bude atp, takže se všemožně snaží to Nadalovi ulehčit, Djokovic si to uhraje sám.
Reagovat
turista
Souhlasím.
Reagovat
Patik
No len neviem či chcú ľudia vidieť na jednom turnaji 12 rokov ten istý priebeh toho istého človeka každý rok všetci vedia že Nadal sa prehéka až k trofeji a potom aj samotný Nadal pri odovzdávaní pohára sa tvári akože to fakt nečakal pomaly sa ani neusmieva lebo ich má doma 17násť a diváci majú umelé úsmevy a tvária sa prekvapene..nepoviem keby to bol Wimbledon a Federer ktorý tam čaruje a hrá umelecký tenis z inej planéty..to pritiahne fanúšikov..kedysi ešte keď tam aj Murray hrával..Djokovič..Federer v top formách
Reagovat
smazaný uživatel
Psychiatria.
Reagovat
gali
No, to bylo jen otázkou času. Jak často tam musíš docházet?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konečne prišiel ten deň, kedy si sa zapojil do diskusie..

Síce s trochu otrepaným klišé a lá prirodzený a najma nenásilne vtipný protiúder, ale každy nejako musí zacat.
Reagovat
Kojinho
Škoda, že ty jsi tady začal už dávno, ale stejně Tvé příspěvky nedosahují úrovně tohohle týpka, otrepaný koberec.
Reagovat
smazaný uživatel
Dakujem..Tvoje erudované postrehy z oblasti kvality obsahu mi vždy spravia vrásku na čele. Budem sa musiet zlepšiť fanatičku.
Reagovat
Pe3k
:D :D :D
Reagovat
dadaft
lidi už jsou na RG vyloženě natěšení .... teď v kvaldě jue na domácího Mullera (s Troickim) plný menší kurt, určitě tak 800 lidí, to se dá pochopit, ale ukazovali závěr zápasu američanky Kiick a italky Paolini, a kupodivu i tam bylo docela dost fandů..............
GS jsou holt GS
taky už se těším, až to naplno vypukne :)))))))

(((a kupodivu na českém ES nemají přehozené zvukové kanály!!!!!!!!! kéž by jim to vydrželo...)))
Reagovat
mahycek
Znovu jsem si pouštěl to losování a jak mluvil ten
prezident francouzké asociace, tak jsem se nestačil divit.
Nejlepší turnaj na světě, v nejlepším městě na světě, jaké
postavili čtyři nové kurty, kde mají i tribuny. Jak
přestavěli kurt Filipa Chatriera, kde všicni uvidí, je
to jejich chlouba atd, atd..... No já ty frantíky nemusím,
ale u tohoto obtloustého slizkého prezidenta jsem se
orosil studem. Já bejt novinářem, tak zvolám v tom
sále a kde máte střechu, blbouni ???? Děs, to jejich
vychloubání. Já v úterý večer odlétám mimo Evropu, tak
toho moc neuvidím a vrátím se až v sobotu na ženské
finále. Výsledky budu sledovat. Tak se drž Rogere !!!!
Reagovat
Andrew89
a kde máte světla:)))) ? :D
Reagovat
Stan_Borowitz
No oni mají to fanfarónství trochu v povaze odjakživa, ale teď to v nich zase výrazně oživil Macron. Asi 10 % Francouzů vsugeroval pocit, že se vrátily nejlepší napoleonské časy, asi 20 % naději, že se Francie brzy stane islámskou socialiatickou džámáhírijí, a asi 60 % jich nasraI.
Reagovat
Pedronegro
:)) a co zbylých 10% ? rovnou emigrovalo?
Reagovat
Stan_Borowitz
To jsou ti, co je jim všechno jedno, už rezignovali na možnost pozitivní změny. Možná jich je víc na úkor těch, které Macron nasírá, poměr mezi těmito dvěma skupinami se dynamicky mění - viz žluté vesty.
Reagovat
tommr
to jsou imigranti, který ani netuší kdo to je ...
Reagovat
Stan_Borowitz
Nebo tak... ;-)
Reagovat
Ela-fon-isi
Ano. Židé už raději emigrují.
Reagovat
Patik
Austrália s Wimbledonom vládnu grandslamom.
Reagovat
Pe3k
Paříž je nyní spíše Nigérie, než li nejlepší město světa, možná v minulosti bylo, dnes je to stoka. Co se týče RG je to 3. nejlepší ze 4 gs, horší už je jen US open.
Reagovat
turista
Psalo se o tom, že Chatrierův centr bude mít v roce 2020 možnost zastřešení když prší.
Reagovat
Andrew89
koukám na los a popravdě z něho jsem dost rozpačitej. Holky sice poměrně dobrý los, ale pořád je tohle antuka. Petra a Sorana je pěkně zrádnej los do prvního kola. Karolína - Brengel - zdá se to jako primituivní ...ale rozhodně bych to nepodcenil, navíc na antuce spolu nehráli. Karolína má navíc v dalším kole asi Světlanu a v další Kiki, která bude před domácím publikem.

Petru nečeká zrovna taky nic lehkýho. Buzarnescu je sice marná, ale antule ja její povch, Moc bych netipoval 4 kolo se Sabalenou, nemusí v něm být ani jedna

Osaka ta nepřejde přes třetí kolo, na to ještě na antuce moc neumí a má tam zkušený hráčky

Kdo má WO do CF mi přijde, že je Simona, ta tam nemá vůbec nikoho.

Ale podle mě je FO co se týče výsledků GS, kde je nejvíce překvapení..tak uvidíme a doufám, že to nebude na úkor našich holek.

Maky by mohla udělat rovněž slušný výsledek. Angie je na antuce nejméně nebezpečná.
Reagovat
tommr
Petra a Karolína mají hodně podobnej los. Zdánlivě dobrej, ale ve skutečnosti hodně zrádnej. V prvním kole jasně horší soupeřky, který ale dovedou překvapit. Ve druhým kole zkušený ruský veteránky. Ve třetím kole čekám spíš Alexandrovou a Martic než Buzarnescu a Mladenovic ...
Reagovat
Andrew89
jojo přesně, souhlasim:)
Reagovat
tommr
a s tou Halepkou stoprocentně souhlasím. Je až neskutečný jakou má kliku na los. Zajímavý je, že podobnou kliku měl i Nadal ...
Reagovat
dadaft
Los je los, nic s ním nenaděláš...???.. letos to zkrátka bude zajímavé už od prvního kola :((
Reagovat
dadaft
:)) mělo být
Reagovat
fialka
Naše baby majú na Naomi "šťastie". Dominika ju schytala hneď v 1.kole v Madride a v 2.kole v Ríme. Teraz ju naservírovali Kajke. Tá si ani neškrtne, čo už.
Reagovat
fialka
Dominika teraz tiež bez šance. Sabalenka je tvrdý oriešok. To bude vrieskania, uff. Kužmová s Cornetkou to nebude mať ľahké. Môže podávať akokoľvek dobre, tá jej všetko vráti. No a Magda by Larssonku azda mohla dať.
Reagovat
Pavol
Kližana obídem a vsadím tiket Slovák a Slovenky domov.
Reagovat
fialka
pokojne, neprerobíš :)
Reagovat
tommr
Schmiedlová by mohla překvapit a Cibulková má docela slušnou šanci obzvlášt pokud by Sabalenka došla ve Strasbourgu až do finále ...
Reagovat
fialka
Kajka určite neprekvapí. Je pravda, že v Madride odprevadila Mertensovú 7:5, 7:6 , ale potom ju poslala domov Sasnovič 2:6, 2:6. V zápätí ju v Štrasburgu v 1.kole zmietla 180.hráčka Han X. 6:0, 6:2, katastrofa. Sama som sa za ňu hanbila, hrozný výkon.

Ohľadom Dominiky som pesimista. So Sabalenkou má H2H 0:1, to však nie je podstatné. Keď sa Aryna rozbehne a rozzúri, tak amen. Priznám sa, že ju nemusím. Keď rozčapí ústa, tak mám strach, že ma zhltne. A tie jej ramená a svaly ako chlap, fuj. Má iba 21 a viac síl ako Domi, ktorá má 30 a predsa len nestíha. Videla som jej posledné duely.
Reagovat
tommr
Sabalenku jsem dneska viděl a už z ní nejde takovej strach jako loni koncem roku. Yastremska jí silově jasně přehrávala a Sabalenka navíc dělá spoustu chyb ...
Reagovat
fialka
tak, tak, 9 dvojchýb a úspešnosť po druhom podaní iba 27%, vyhraté hry na príjme 10%. Žiaľ, servis Dominiky nič moc, tak uvidíme.
Reagovat
Mayo
So žrebom spokojnosť. El Matador by mohol skončiť minimálne do 4. miesta.
Reagovat
Stan_Borowitz
1. kolo: Mayer
2. kolo: Fucsovics/Schwarzmann
3. kolo: Cecchinato/Kohlschreiber
4. kolo: Federer/Gulbis
QF: Tsitsipas/Wawrinka/Čilič
SF: Nadal/Pella
F: Djokovič/Thiem/del Potro/Fritz

Největší starost mi dělá Fritz, protože ten teď získal na J1rku psychickou výhodu. Na druhou stranu je co oplácet, může mu J1rka oplatit ten Lyon.
Reagovat
.vorlik.
Pokud dá v semifinále Pellu, tak o finále už strach nemam :-))))
Reagovat
Stan_Borowitz
To semifinále je ošidné, těžká volba. Jak Rafa, tak Guido by mohli J1rku dostat do pěti setů, když se zatnou, a ve finále pak můžou scházet síly. Novak má z J1rky psychický blok kvůli H2H, tam bych se nebál, JMDP a Thiem se tam nemusí vůbec dostat, ale ten Fritz by mohl těžit z J1rkovy únavy.

Bude to prostě chtít i trochu toho štěstíčka, aby Fritzovi nepadala ta prasátka.
Reagovat
Davor1
Neviem, ale ja si myslím, že J1rka sa príde do Paríža rozpinkať pred Prostějovom. Tých prvých dvoch niemandov ešte spraví s prstom v nose, ale najneskor v treťom kole to takticky vypustí. RG už J1rka nepotrebuje. Škoda, že sa to hrá v tak blbom termíne pred Prostějovom, J1rkovou srdcovkou. Ináč by tých titulov z Paríža pozbieral určite viac.
Reagovat
fialka
:)
Reagovat
Stan_Borowitz
To je sice na jednu stranu pravda, ale pohárů z Prostějova má J1rka už plnou skříň. Takže letos by se mohl s těžkým srdcem rozhodnout jeden obětovat výměnou za pohár z Paříže. Paříž ale rozhodně není Prostějov, takže mu to rozhodování vůbec nezávidím. Je to taková svého druhu Sofiina volba.

Uvidíme, hodně napoví už první zápas.
Reagovat
sojka1
porad se tady na ty pohary divam... mala fotka a nedoctu se, ktery z nich je prostejovsky, ale taky bych nevedela, to kazdopadne! Anketa nebude? :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
I kdyby byla, moc vypovídající nebude, protože mainstreamová média J1rku zcela jistě zařadí do kategorie "Někdo jiný" a budou upřednostňovat uměle vytvořené hvězdy, které jistě nemusím jmenovat. Prostě nevěřím, že by Tenisportál překročil svůj stín, na to nemají koule jako - jak by řekl Frantz - Roger na antuku.
Reagovat
Ondra979
jestli Jirka zklame, tak Roger asi skonci na Swarzmannovi, toho jsem si vsiml az ted..n
Reagovat
Pavlis
Petřina část je docela hratelná. Karolínina ještě víc. Serena má také lehčí soupeřky. Mohla by jí zatopit Bianca. Ale bude záležet na tom, jestli se vůbec ta Kanaďanka dala už do kupy a zvládla se nějak připravit.
Reagovat
Denis92
Nadal po Australii znova walkover az do finale bez straty setu. Tam ho moze zdolat jedine 100% Djokovic. Ale tento krat sa hra v Nadalovom kralovstve, takze v pripadnom finale by bol favorit.

Djokovic schytal cierneho petra v podani Thiema do semi. Ten zapas bude klucovy pre RG.

Roger by mal dat QF a budeme spokojny. Tam dostal to najtazsie z toho co mohol. Ale na antuke na tom nezalezi. Snad bude mat viac stastia na zreb vo Wimbledone.
Reagovat
turista
No pokud Novak neporazí Dominica tak by Thiem měl RG vyhrát. Pro atraktivitu antukového tenisu by to bylo lepší než další RG trofej Rafy Nadala.
Reagovat
Denis92
Vlastne, tento zreb by bol ideal pre Rogera na Wimbledone. Plno antukarov. Ale tam to urcite zase vychyta, Kyrgios, DelPotro a do semi Djokovic. Na opacnej strane dostane Nadal antukara Thiema :)
Reagovat
Pe3k
Tak nejak, už aby byl Wimbledon!
Reagovat
Ondra979
no asi tak, ve W by takovy los byl pro Roga ok, ale tam ho mit nebude
Reagovat
EllNino
Karolína? Ten los pro světovou dvojku je vtip? Brengle - Kuznetsova - Mladenovic, dál nemá smysl pokračovat, to je prostě masakr -_- ...

Petra slušné, i když tam straší ta Anett a hlavně Simona ...
Venus - Svitolina - vražedný los ...
Naomi ve 2. kole Viku nebo Penko? Nechápu :D ...

Mušce jsem přál něco snazšího, ale třeba Anett porazí, ostatní holky uvidíme, Markéta by mohla přejít i před tu Angie :) ... jse zvědav, jak to nakonec bude :)
Reagovat
Dobry-den
Kája to zvládne.
Horší los má spíš Osaka - 2. kolo - Azarenka, 3. kolo - Sakkari? Nechtěl bych!
Reagovat
Pe3k
Nadal o5 nejlehčí možný los, kdobytobyl čekal? Všichni...Djoko se může s titulem rozloučit, 18 čeká na Nadala.
Reagovat
turista
No jo. Žába na prameni.
Reagovat
smazaný uživatel
Plač, stres, fanatizmus.
Reagovat
Fazzzy3
Tak ako prepáč ale prvé dve kolá na GS kvalifikanti ? Ridiculous...
Reagovat
smazaný uživatel
A aky by bol rozdiel ak by tam bol Sonego, Jazziri, Hurkacs, Querrey?..Ti by Rafu dali dole?
Reagovat
Fazzzy3
Ako mne to nevadí úprimne, len som chcel vidieť Rafu trošku sa zapotiť v prvých kolách :D Lebo takto budú výsledky staré oprášené 6:1 6:4 6:0. Môžme tipovať koľko gemov kvalifikanti uhrajú dokopy :D Roger môže vyletieť kľudne už aj so Sonegom :D Ten naposledy tuším nehral tak hrozne
Reagovat
ttopi
Kvalifikant je vždy na žebříčku níže, než hráči, kteří se do soutěže dostanou přímo. Z toho plyne obecně i to, že tito hráči jsou méně kvalitní.

Jde tu jen o tu logiku, že má někdo ve 2 p osobě jdoucích kolech kvalifikanta. Divné to zkrátka je.
Reagovat
Mayo
El Matador je kráľom FO, neviem kto iný by mal mat 2 kvalifikantov. Všetko je v poriadku :D
Reagovat
panzer.dragon
král mezi kvalifikanty :-)
Reagovat
turista
No světová jednička přece. A tou antukový král není.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten kvalifikant má za sebou z princípu 3 vyhry na antuke v sérii..

Kdezto nejaký 90 hrac sveta Ebden je nasadený priamo, ale antuku pozná akurat z televizie..

Koho pokladas za neprijemnejsieho súpera?..

To len na margo toho, ze kvalifikant nemusi byt vzdy tou lahsou volboux
Reagovat
ttopi
Ebden si ale svou pozici přímo v turnaji musel vyhrát na předchozích turnajích. Navíc kvalifikant je po těch 3 zápasech unavenější než Ebden, takže další + pro Nadala.

Zkrátka obecně je kvalifikant papírově slabší, než přímý účastník. O tom se snad dohadovat nebudeme. No a když má pak někdo kvalifikanta i ve 2. kole, když tento bude mít za sebou v krátké době již 4 zápasy, tak to je opravdu parádní los :D
Reagovat
spaniel
Je to fuk...první kola nejsou zápasy, kde Nadalovi něco hrozí. Na antuce ho může porazit pár lidí a na GS z nich může potkat tak 3 max, nejčastěji jednoho až ve finále při dobrém losu. Je úplně jedno, zda má v prvním kole kvalifikanta, nějakého hráče top 50 nebo mě.
Reagovat
Ondra979
souhlas, v prnich kolech je to jedno. Ale letos ma Nadal opravdu stesti, ze se urcite vyhne kombu Thiem/Djok a muze mit pouze jednoho ve finale + napr nebezpecny Fognini je taky mimo. Proste hraje mu vse do karet a nejspis zase vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem v SF ani neni, a ani sa tam nemusi dostat..

Tsitsipas ma naopak cestu do sF skoro vydlaždenú..
Reagovat
Ondra979
no uvidime..muze byt, ale taky nemusi.
Reagovat
smazaný uživatel
Na predchodzích turnajích na harde :)

A to je tá pointa.
Reagovat
spaniel
Tak jinak by to nedal, uz neni 2008, musi se mu pomoct.
Reagovat
safi1313
A největší pablb TP opět na scéně :).. proste ruku v ruce s Rafou :)
Reagovat
smazaný uživatel
V strese, posrany az za usami.
Reagovat
mahycek
Já také. Dobrou noc.
Reagovat
mahycek
před 5 dny. Los
Reagovat
mahycek
Hej, Kamilos 88, mám los, ale jsem se vrátil v podnapilém
stavu. Takže jen hokej,teď hokej. jak to vidíš u Rogera ?
Mám schválně schovanej tvůj tip 5 dny?
Reagovat
smazaný uživatel
Já budu rad když důstojně odehraje turnaj a hlavně vyhraje wimbledon.
Reagovat
annah
Letos má Roger v Paříži kulaté výročí:
20 let: Svůj vůbec první zápas v hlavní soutěži na grandslamu odehrál v roce 1999 právě na FO. Prohrál ve 4 setech s tehdejší světovou trojkou Rafterem.
A ještě je tu desáté výročí jeho jediného titulu na FO.:-)
Reagovat
tommr
důležitý je hlavně, že Karolína a Petra nejsou ve stejný polovině a že v prvním kole na sebe nenarazí žádný Češky ...
Karolína a Petra mají na úvod sice nebezpečný, ale hratelný soupeřky. Velký problémy by měly mít až od čtvrtfinále ...
Nejhůř dopadly naše mladý naděje. Markétu čeká v prvním kole nebezpečná Čínanka a ve druhým Kerberová. Ještě hůř je na tom Karolína Muchová, která začíná proti nasazený sedmnátce Kontaveitový ...
Reagovat
smazaný uživatel
Z prvých 3-4 kol najlepšie obišiel Federer. Jeho súperov by človek na ulici podla tváre ani nespoznal..

Djoki ma prve tri jednoduché, v stvrtom Coric aké/také riziko.
Rafa má známe firmy Goffin, Basilashvili, skúsení hráci..Vo stvrtfinále obisiel solídne s Nishikorim, ronako Nole so Zverevom.

Federer má Tsitsipasa, to bude samozrejme tradične konečná..

Nole si s Rafom v prípadnom semif rozdelili Thiema/Stefana rovným dielom, tu to bola lotéria, ale som rád, ze obaja maju jedného, Thiem je skúsenejši, a vyssia hrozba. Hoci ten sa do SF nemusi ani dostat tento rok...
Reagovat
Kozoroh
Hurkacz není pro No1eho easy protivník, to ho podceňuješ.
Reagovat
turista
Souhlasím. Hurkacz je těžký soupeř pro kohokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak od Federera nikdo nečeká, ze se potká s Nadalem v SF. V případném střetu s Rekem bych věřil více Rogerovi, stefan by se asi premotivoval jako s Nadalem.

Nadal má jednoznačně nejlehčí los - jako vždy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako vzdy :)

Pocas desiatok, stoviek zrebov...Je skoro vylúčené, ze v konecnom dosledku to nebude "raz tak, raz onak"..

Ale Fanatics to vidia jasne a zretelne..

Jako vzdy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy hraji Slováci na MS?
Reagovat
smazaný uživatel
Cechom drzim palce seriózne. Snad sa im konečne podarí finále. To posledné sme hrali tusim my, a bolo to uz poriadne dávno.
Reagovat
smazaný uživatel
To je let a let. Stejně jako my v semifinále. Nejvíce mě mrzí Švýcaři. Ti utřeli dneska slusné. To je na skok z okna.
Reagovat
Nola
Hurkacz urcite nie je jednoduchy..... rozmyslam, kedy Novak schytal 2 kvalifikantov v pavuku v rade, mozno v inom zivote :DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Rok dozadu.
Reagovat
Nola
na FO?
Reagovat
Kozoroh
Naposledy Djoker porazil dva kvalifikanty v řadě v Šanghaji 2016. Na GS se mu to naposledy přihodilo na USO 2009.
Reagovat
Nola
nepytala som sa, ci porazil 2 kvalifikantov v rade, ale ci ich mal nalosovanych, pretoze aj kvalifikant moze porazit nekvalifikanta v uvodnom kole, vies to zistit?
Reagovat
Nola
+ Ljubicic bol kvalifikant v roku 2009 na USO, ved bol hracom TOP 30
Reagovat
smazaný uživatel
Nolka, Kozoroh..

Naposledy Djokovicovi nazrebovali dvoch kvalifikantov na RG 2018.
Reagovat
Nola
ano, mas pravdu
Reagovat
Kozoroh
Máš pravdu, přehlédl jsem je.
Reagovat
Kozoroh
https://en.wikipedia.org/wiki/2019_French_Open_?_Men%27s_Singles#Draw

1. kolo - Hurkacz
2. kolo - Querrey/kvalifikant
3. kolo - Simon/Munar
4. kolo - Čorič/Shapovalov/Struff
ČF - S. Zverev/Fognini/Bautista/Lajovič
SF - Thiem/del Potro/Monfils/Chačanov/Auger-Aliassime
F - Nadal/Federer/Cicipas/Nišikori/Čilič/Wawrinka/Cecchinato/Medveděv/Basilashvilli/...

Nejsem z Djokerova losu nadšený, v prvé řadě vyfasoval Thiema na SF, Dom v posledních třech letech dosáhl na RG SF a loni F, vzhledem k těmto výsledkům z posledních tří let je Thiem obtížnějším soupeřem, než by byl Fedex. Dále Hurkacz na 1. kolo, Novak by ho měl porazit, ale může Djokerovi znepříjemnit vstup do turnaje :-\

Los neodpovídá mým přáním, ale snad si s ním Ultron poradí. Letošní RG skýtá pro No1eho velkou příležitost v podobě druhého Djoker Slamu a dvojitého kariérního GS. Přáním celého Djokolandu je tuto příležitost úspěšně proměnit! :-)
Reagovat
Kozoroh
https://en.wikipedia.org/wiki/2019_French_Open_-_Men%27s_Singles#Draw
Reagovat
Patik
Simon Čorič Zverev Thiem..to môže byť vkľude tak na 15 hodín..či sa zase nevyčerpá pred finále.
Reagovat
Kozoroh
Simon je za zenitem, Saša v lese, Borna taky nemá kdovíjakou formu. Ale Thiem je překážkou, která činí No1eho los obtížnější. Ať již bude Rafa hrát v SF proti komukoliv, bude mít snadnějšího soupeře, než No1e.
Reagovat
Ondra979
ale muze se s nimi potahat, NOvak s pinkaci pinka taky, sice lepe a prehraje je, ale ten cas straveny na kurtu bych uplne nepodcenoval. A Thiem v SF to je bez debat, jestli tam ovsem bude
Reagovat
turista
Novak to má těžký jako obvykle navzdory tomu, že je světová jednička. Přáním nás z Djokolandu je jednoznačně druhý titul z GS a úspěšnou antukovou odvetu za ten debakl z Říma. Když jsem se díval na You tube na záznamy zápasů v nichž Nadala porazil tak to byla opravdu od něj nádhera. Přece to nemohl zapomenout takový tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem má ultra tazké stvrtfinále a stvrté kolo. Do SF ani nemusí...

Ak bude hrat Nole v SF s inym a Rafa napriklad s Tsitsipasom, narocné semifinále bude zrazu na opacnej strane..
Reagovat
Fazzzy3
Presne
Reagovat
No-le
!!!!!!!!
Reagovat
turista
Novakův los je těžký, zatímco Rafa má los klasicky lehký. Myslím si, že Novak a Marian Vajda intenzívně pracují na tom jak antukového krále skácet a vyhrát druhou trofej z RG.
Reagovat
paddy
rozumíš tenisu a nechceš jen machrovat v diskuzi? tak se k nám přidej a sestav svůj tým v naší lize

http://www.grandslamfantasytennis.com/league-profile/?league=624

časově nenáročné, u 4hry se stačí pouze přihlásit
Reagovat
Nola
mna by zaujimalo ako prebieha los, nevidela som v poslednej dobe ziadny

losuje to nejaky PC sofware, alebo tahaju hracov z klobuka? /myslene rucne/

dakujem za odpoved
Reagovat
smazaný uživatel
losoval to strycek toni :)
Reagovat
Nola
preco hned ta ironia? fakticky nesledujem v poslednej dobe zreby, tak sa snad mozem spytat ako to funguje, vidis za mojim dotazom, nejaky skryty umysel?
Reagovat
smazaný uživatel
to nebola ironia. to bol vtip, lebo rafa ma taky lahky los ako keby to toni losoval :D
Reagovat
annah
Povedený vtip to byl. Výstižný. Rafa se může nad těmi kvalifikanty v prvních dvou kolech pobaveně smát... Ale zase - vyhrál RG už tolikrát, že nějakou výhodu z toho mít prostě musí.
Reagovat
turista
Musí? Jedenáct titulů už by mu opravdu mohlo stačit. Je to úžasný unikát. Ale už to nikoho nebaví a je tam žábou na prameni.
Reagovat
annah
No dyť jo. Dělala jsem si přece srandu.
Reagovat
dako
Prebiehalo to tak, že nenasadených hráčov žreboval automaticky počítač, potom sa automaticky dosadili prvý a druhý nasadený a následne sa už žrebovalo ručne.
Reagovat
annah
Tahali čísla nasazených hráčů z klobouku. Teda z poháru...
Halepová a Nadal jako loňští vítězové pak naběhli na pódium k rozhovoru a závěrečnému focení.
Roger tam má ve své skupině zase Tsitsiho. Pokud nevypadnou dřív, potkají se ve čtvrtfinále.
Reagovat
PetaM
Nenasazené hráče losuje počítač, nasazení se tahali z poháru :)
Reagovat
Nola
dakujem za odpoved, tak strycek Toni ako tvrdi Gogiska to nebol :DDDDD
Reagovat
Patik
Toni to navrhol rozpísal vymyslel kto ako s kým bude a oni to tam potom zahrali akože náhodne losujú.
Reagovat
smazaný uživatel
A náhodné 2x kvalifikant.

Btw Nole to první kolo nemá vůbec easy.
Reagovat
Patik
do Noleho časti nahádzal Toni všetkých pinkačov aby Rafa prípadne nečelil na turnaji dlhým zápasom..oni sa tam vypinkajú navzájom v 5 hodinových zápasoch a Rafa oddýchnutý s kvalifikantmi len zožaje opäť slávu..má to dobre premyslené..
Reagovat
Kozoroh
První 3. kola má Rafa jednoduché, pak ale bude čelit Basilashvillimu nebo Pellovi, ti by ho mohli trochu potrápit.
Reagovat
Patik
Pella možno trošku..Basilashvili to je ako ďalší kvalifikant.
Reagovat
Nola
ano, mlady Poliak je sikovny hrac, ktory stupa nahor, ak sa mam priznat, ocakavala som ineho supera do uvodneho kola, pripadne som ho ocakavala u Rafu, alebo Nanda....
Reagovat
lars
Mozna ho tak oslovuji jeho pribuzni :)
http://imgworld.cz/zKOYoiWnQs.jpg
Reagovat
ipko
Roger to nebude mať ľahké už so Sonegom
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa 2x kvalifikant. Klasika, ze se divím ještě :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist