11měsíční syn herce Miroslava Etzlera: Táto, koukej, mám větší číro než ty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

11měsíční syn herce Miroslava Etzlera: Táto, koukej, mám větší číro než ty

Vyšli si za „punkáče“. S jedenácti měsíčním synkem Samuelem se na akci ukázal i herec Miroslav Etzler (53).
Vyšli si za „punkáče“. S jedenácti měsíčním synkem Samuelem se na akci ukázal i herec Miroslav Etzler (53). (Foto)

Jaký táta, takový syn! Herec Miroslav Etzler (53) se po delší době objevil ve společnosti se svým jedenáctiměsíčním synkem Samuelem. Oba si vyšli za pankáče! Vydatnému dešti navzdory dorazil herec podpořit projekt S kočárky Prahou.

 „Jsem ve věku, kdy bych už mohl být dědečkem,“ vtipkoval Etzler, který si místo vnoučat pořídil čtvrté dítě. Samuel je celý táta, nejen čírem. Okamžitě se skamarádil s devítiměsíčním synem Michala Kavalčíka (43). „Dejvík je strašně hodné dítě, ovšem když se mu něco nelíbí, dokáže se i pořádně ozvat. Hlásek má silný, občas zaznamenám i rytmus, tak by možná v budoucnu mohl jít v mých šlépějích,“ pyšnil se hrdý táta, který roli otce zvládá na výbornou. S přebalováním, koupáním a vozením kočárku prý nemá problém.

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová (42) přišla jen se čtyřletým synem Adrianem. Jeho o dva roky mladší bráška Sebastián měl dětský mejdan ve školce. „To si Bastíček prostě nemohl nechat ujít,“ řekla máma se smíchem. S roční dcerou Emilkou přišla moderátorka TV Prima Sandra Parmová (33), kterou v srpnu po více než dvou letech čeká vytoužená svatba.

Na video s Michalem Kavalčíkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
24. 5. 2019 • 19:58

Foto 3 Adrian, vyžraný monstrum 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.