Smrtí Jiřího klid v novém Andreině vztahu rozhodně nenastal, lidé se totiž do vdovy opřeli, uráželi ji a někteří jí dokonce přáli smrt. „Bylo to děsivé, musela jsem přestat číst diskuze a anonymy, které mi chodily. Na druhou stranu, do očí mi nikdo nic neřekl. Ale jak se říká, vše chce čas... a je to pravda. Teď už je relativně klid," netají se dýdžejka. Po celou dobu jí byl její přítel Petr Plaček obrovskou oporou.

Petr je velmi tichý člověk a nemíchá se do věcí. Nejdřív mě nechal, byl tak trochu stranou, pak mi nastavil náruč. Jasně že jsem měla strach, že ten tlak neustojí. Není z branže a tohle by i člověka znalého srazilo, ale on je prostě chlap."

„Když jsem navrhla, že poletíme do Thajska, kde ještě nikdy nebyl, tak mi až později došlo, že to třeba nedá. Přece jenom mám Thajsko spojené s Jirkou, měli jsme tam i buddhistickou svatbu a tolik míst jsme spolu navštívili, ale on to vzal. Nechal mě, abych si to sama v sobě odžila," svěřila se Blesk.cz Pomeje.

Petr byl ale úplně poprvé v životě v Asii, což bylo lepší, protože všechno pro něj bylo nové a neměl čas přemýšlet, co tam bylo a nebylo v době, kdy tam Andrea byla s manželem Jiřím, s nímž má dcerku Aničku.

VIDEO: Andrea Pomeje po krk v dluzích po Jirkovi (†54)! Už přesáhly milion a nesmí do zahraničí

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje po krk v dluzích po Jirkovi (†54)! Už přesáhly milion a nesmí do zahraničí Markéta Reinischová

Fotogalerie
33 fotografií