Osudem zkoušená, vždy však příjemná a usměvavá: V čem tkví tajemství krásy Leony Machálkové?

Leona Machálková se synem.
Zdroj: Facebook
Leona Machálková je i ve svém věku velká kočka.Leona byla vždycky sexy.Leona Machálková s kolegyní Helenou Vondráčkovou.Leona se zúčastnila také taneční soutěže StarDance.+ 6 fotek+ 7 fotek

Takhle vypadat umí opravdu málokdo! Zpěvačka Leona Machálková dnes slaví 52. narozeniny a kdo ji zná, musí uznat, že číslice udávající její věk s jejím vzhledem nemá vůbec nic společného. Leona totiž vypadá naprosto skvěle.

Petra Járková
Petra Járková 24. 05. 2019 08:00

Leona je živoucím důkazem toho, že stárnutí si člověk může užívat. Nejen že zpěvačka vypadá skvěle, ale tak se podle svých slov i cítí. Což jí samozřejmě velmi přejeme.

Naštěstí už je to nějaký ten pátek, kdy prožila nejbolestnější chvíli svého života. Její partner Bořek Šípek (+66) podlehl rakovině a zpěvačka se tehdy obrnila mlčenlivostí – měla za sebou velký stres a bolest v srdci.

Ovšem ne nadarmo se říká, že čas je nejlepší lékař a Leona si je toho nejspíše moc dobře vědoma. Po nějaké době se postavila zpět na nohy a znovu začala žít. O tom, že bolest, kterou jí osud nadělil, dokázala překonat, lze vyčíst z její tváře.

Leona je pro mnoho lidí důkazem, že čas sice nejde zastavit, ale stárnout lze velmi důstojně. A v jejím případě to platí dvojnásobně. My jí k dnešním narozeninám přejeme jen to nejlepší, hlavně pevné zdraví a ať vypadá pořád tak dobře jako teď.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články