InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog Zdeňka Lanze: Bezprecedentní pokrytectví ODS?

AKTUALIZOVÁNO - 26.5.2019 08:37

Nesouhlasit s jakýmkoli rozhodnutím prezidenta republiky je právem každého občana. Ovšem napsat, že Zeman je druhý Hitler a je potřeba ho „podřezat jako svini", to už je silná káva. Na tom nic nezmění ani fakt, že se radní v Jesenici u Prahy Martin Lang za své vyjádření omluvil a vzdal se funkce předsedy místního sdružení ODS. Podle jeho nástupce Martina Kuruce je nyní přijatelné, aby Lang v ODS zůstal, což potvrdila i místopředsedkyně strany Alexandra Udženija.


Ale jak si vysvětlit evidentní měření dvojím metrem? Vždyť Václav Klaus ml. byl nedávno vyloučen z ODS za daleko menší „prohřešek".

Napadá mě jediné. Pan radní Lang radí zabíjet ty „ošklivé".

Diskuse k článku - 8 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Prezident Zeman ukazoval samopal na, jemu nepohodlné, novináře. jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá. Pokud jde o EU, máme smůlu, že z komunistického marasmu jsme v dobré víře vstoupili do prosperující kapitalistické Evropy. Bohužel příchodem soudruhů z východního bloku se v EU probudilo levičácké hnutí, a to dnes EU ovládá jako kdysi komunisté RVHP. Stupidní nápady, které z EU přicházejí jsou mnohdy horší než ty z RVHP.

    Vloženo 27.5.2019 09:10:50

    • Entroslav 

      Reagovat

       

      Nikdo se neprobudil. Natož po příchodu soudruhů z východu. Vše je důmyslně řízený proces. Za pár let budeme všichni (mimo těch, kteří tomu tleskají a nejspíš z toho i profitují) valit oči ještě víc, než dnes.

      Vloženo 27.5.2019 17:15:09

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      " Nechoď Vašku s pány na led! Mnohý případ známé, že pan na ledu upadne a sedlák si za něho nohu zláme".

      Vloženo 28.5.2019 09:27:46

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Lang jistě nemyslel slova o podřezání vážně, tak jako jiný o zabíjení novinářů, odsoudit lze jej a jen zlého Klause za volání po odchodu z EU a uvedení českých občanů do bídy

    Vloženo 26.5.2019 13:39:44

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Byli jsme před EU, budeme i po ní. Aspoň bychom při odchodu poznali, jak jsou naši "přátelé" ve společné Evropě mstiví. Hlavně ti velcí. Odchod by nám dali "vyžrat" až do dna. O tom jsem přesvědčen. Kde by takové... tento... jako jsou Češi jinde našli.

      Vloženo 26.5.2019 22:24:26

  • nono 

    Reagovat

     

    U nás ve Zlivi máme také jednoho radního , ten pro změnu haní komunisty i ty nové kde se dá a na otázku , že jeho děda byl taky kovaný komunista , odpovídá - no jo ale děda byl ten dobrý.

    Vloženo 26.5.2019 09:27:02

  • Martina 

    Reagovat

     

    Tak mě nenapadá jen ,,jediné”. To, co uďelal pan Lang je odsouzení hodné a měl by následovat vyhazov, ale proč vlastně, když druhý může byť v nadsázce volat po ,,zabití novinářů”? Není v tom jen toto? Jeden může a druhý ne?

    Vloženo 26.5.2019 08:09:05

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Naše demokracie směřuje k socialismu, a to proto, že politici lidem naslibují ochranu, např. před nimi samými, tím je učiní méně zodpovědnými, méně zodpovědní lidé mají tendenci volit slibovačné politiky

      Vloženo 28.5.2019 09:31:19

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace