Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Další Star Wars trilogie na obzoru

Další Star Wars trilogie na obzoru

24.05.2019 Autor dO_od

Máte pocit, že nevzniká dost nových Star Wars projektů? Pak pro vás máme dobrou zprávu, na obzoru je totiž další potenciální trilogie. A o tuhle fanoušci prosili vážně dlouho. Podle několika zdrojů serveru BuzzFeed totiž scenáristka Laeta Kalogridis (Prokletý ostrov, Terminator Genisys, Altered Carbon) napsala film založený na slavné herní sérii Star Wars: Knights of the Old Republic. Projekt podle všeho nesouvisí s chystanou trilogií od tvůrců Hry o trůny ani tou od Riana Johnsona, zároveň se jedná o první Star Wars projekt od Impérium vrací úder, který napsala žena.

 

Příběh Old Republic se odehrává čtyři tisíciletí před Novou nadějí a začíná tím, že Temný pán ze Sithu Darth Malak zaútočí se svou armádou proti Republice. Výsledkem toho jsou Jediové roztroušení po celé galaxii a oslabení natolik, že se mnoho z nich rozhodne přidat k Sithům. Hlavní postava dostane za úkol najít a zničit tzv. Star Forge, která je zdrojem protivníkovi obří převahy. Během cesty trpí hlavní postava výpadky paměti a taky různými vizemi. Ve finále se dozvídá o své pravé identitě a následně už je na hráči, jaký konec si zvolí. Hra se později dočkala také pokračování Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords a multiplayerové online hry Star Wars: The Old Republic. Prostor pro jednu, nebo klidně dvě trilogie by tu tedy byl.

 

Otázkou je, jestli se studio rozhodne po nedávném oznámení, že se na frontě filmů bude zpomalovat, scénář schovat do šuplíku, nebo jestli bude využit později. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy nicméně minulý měsíc potvrdila, že nějaký projekt založený na populární hře skutečně vzniká.

Reklama

Související novinky

George Lucas dostane čestné ocenění v Cannes

George Lucas dostane čestné ocenění v Cannes

10.04.2024

Legendární americký režisér, scenárista a producent George Lucas letos bude jedním z recipientů čestné Zlaté palmy Filmového festivalu v Cannes. Stane se tak 25. května během zakončovacího… (více)

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (více)

Cameron má plány i pro šestý a sedmý díl Avatara

Cameron má plány i pro šestý a sedmý díl Avatara

07.02.2024

Nedají si říct a nedají. Jamese Camerona můžeme označit za nejúspěšnějšího filmového režiséra všech dob, minimálně co se týče tržeb. V pětici nejvýdělečnějších snímků historie má totiž hned trojici… (více)

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

05.02.2024

Začněme tím podstatnějším. Za pár týdnů se všichni budeme nadšeně kochat obřími červy ve druhém díle Duny, který zadaptuje zbytek první knihy od Franka Herberta. Sága z pera slavného spisovatele ale… (více)

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

dnes Reklama

Anthony Delon se narodil jako syn filmového idola a svobodomyslné herečky – Alaina a Nathalie Delonových. V knize "Má rodina, můj příběh" vypráví o tom, jaká byla jeho rodina za zavřenými dveřmi a… (více)

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

včera

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Bezhlavý jezdec se vrátí

Bezhlavý jezdec se vrátí

včera

Držte si klobouky, budou opět padat hlavy. Na plátna kin by se totiž měl vrátit hrůzyplný bezhlavý jezdec v nové adaptaci povídky „Legenda o Ospalé díře“ newyorského spisovatele Washingtona Irvinga … (více)

Reklama

Reklama