Ideální brigáda vám pomůže najít brigádu snů

V dnešní době najdete na internetu pestrou škálu inzertních portálů, kde mimo jiné narazíte i na nabídky práce. Bohužel, komunikace v takovém případě není zrovna na nejlepší úrovni, protože firmy reagují na zprávy později, mnohdy se brigádníkům ozvou až po několika týdnech. Právě tento nedostatek řeší nový projekt Ideální brigáda, za jehož vznikem stojí samotní personalisté. V následujících řádcích vám představíme webovou aplikaci Ideální brigáda v celé její kráse.

Personalisté jedné nejmenované firmy měli za úkol shánět náhradu za zaměstnance, kteří například onemocněli, nebo výpomoc na vykládku zboží a podobně. Přestože se snažili, jak jen mohli, ne vždy se jim podařilo směnu stoprocentně obsadit, a proto začali hledat optimální řešení, jak mnohem lépe oslovovat brigádníky. Právě z daného podnětu se zrodil portál Ideální Brigáda, jenž má urychlit komunikaci mezi firmami a uchazeči o brigádu.

 

Ideální brigáda je v podstatě webová stránka, skrze kterou se zaregistrujete, vyplníte si údaje na svém profilu a následně se dostanete do prostředí webové aplikace, kde na vás čekají nabídky brigád. Ideální brigáda má však sloužit nejen zájemcům o brigádu (studentům, ženám v domácnosti a na mateřské, nezaměstnaným či důchodcům), ale také podnikatelům a firmám shánějícím brigádníky na občasnou i pravidelnou výpomoc.

Jestliže navíc plánujete třeba stavbu rodinného domu a rádi byste sehnali i nějakou pomocnou sílu, tak i pro vás je aplikace vhodná. Ozvou se vám pomocníci na stavbu i do domácnosti. Snadno najdete i doučování pro své ratolesti nebo pro sebe a někoho na hlídání dětí.

 

Jak se zaregistrovat?

Co se samotné registrace týče, ta je naprosto jednoduchá. Stačí otevřít webovou stránku www.idealnibrigada.cz, kde kliknete na tlačítko „Registrovat“ v pravém horním rohu. Jakmile zadáte požadované údaje, obdržíte potvrzovací e-mail, a pak se konečně dostanete do samotné aplikace. Upravíte si profil, napíšete, o jakou práci byste měli zájem, aby se vám zobrazovaly jen relevantní nabídky, a pak jen čekáte. Upozornění vám budou chodit i na e-mail, takže se nemusíte bát, že byste něco promeškali. Sehnat brigádu nebylo nikdy jednodušší.

Ještě vás potěší, že Ideální brigáda je právě pro brigádníky zdarma. Přece jen, byl by nesmysl, kdyby uchazeči museli platit za to, že si chtějí přivydělat nějakou korunu navíc. 

   

Pro podnikatele a personalisty je Ideální brigáda zpoplatněna

Za využití služby platí pouze firmy, které chtějí vkládat poptávky po brigádnících. Ceny ale nejsou nijak závratně vysoké. Pokud bychom to měli porovnat s jinými inzertními pracovními portály, kde za vložení pracovní nabídky platíte i tisíce, tak zde se částky pohybují v řádu desítek korun.

Ceník vypadá následovně. Za odeslání poptávky zaplatíte od 20 do 100 korun, za přijetí pracovníka od 10 do 50 korun a za jeden den trvání brigády 20 korun. Ceny jsou vskutku zanedbatelné, nemyslíte?

Jestliže se tedy chcete zaregistrovat jako zaměstnavatel, postupujte stejně, jako je to popsáno výše. Jen namísto uchazeče zvolíte, že jste zaměstnavatel, a potom vás už registrace provede jednotlivými kroky. Předtím, než vložíte poptávku, musíte si dobít kredit, ale všechno uděláte skrze prostředí aplikace, které je naprosto intuitivní. I když nejste technologicky zdatní, nemusíte se ničeho bát.

 

Doporučení na závěr. Ideální Brigáda se stane vaší pravou rukou i v případě, pokud už máte nějaké stálé brigádníky, které vždy v případě potřeby obvoláváte. Ideální Brigáda vám umožní jejich snadnou správu a oslovování, čímž ušetříte spoustu času. A jelikož čas jsou peníze, tak i spoustu peněz, a to už stojí za zvážení.

   

Autor: redakce
Další články ze sekce SPOLEČNOST
Datum: 24.05.2019

 
 

WOMENHOUSE.cz
Portál výhradně jen pro ženy…

CINEMAHOUSE.cz
Portál o filmových novinkách.

CELEBRITYHOUSE.cz
Dění z českého showbyznysu...

MENHOUSE.cz
Portál pro muže...

GOLFMAGAZINE.cz
Web plný golfu..

HOTELHOUSE.cz
Portál o hotelech, pensionech a spa resortech

BOOKHOUSE.cz
Portál nejen o knihách a časopisech

KIDSHOUSE.cz
Portál pro děti a jejich rodiče...

HOMEMAGAZINE.cz
Vše pro dům, byt a zahradu…

BeachSwan.com
Exkluzivní plážové outfity...

NejlepsiKavarny.cz
Zkoušíme za vás nejlepší kavárny nejen v Praze…

zpět Úvod / rubriky / SPOLEČNOST / Ideální brigáda vám pomůže najít brigádu snů

Aktuální číslo:
Portál o hotelech, pensionech a spa resortech

Kalendář akcí

Dnes je 24. dubna 2024, svátek má Jiří.

Nejbližší akce:

>>> další akce

MENHOUSE.cz
Portál pro muže...

INSPIROVANIKRASOU.cz
modeling-stylový portál

LUXUSNIPLAZE.cz
Nejkrásnější pláže a destinace.

LUXURYHOUSE.cz
Svět luxusu, módy a doplňků...

CARSHOUSE.cz
Vše o autech... A nejen o nich.

BeachSwan.com
Exkluzivní plážové outfity...

GASTROHOUSE.cz
Portál o moderní gastronomii...

CLASSIC BARBERSHOP
Nechte se unést kvalitní péčí o vaše vousy a vlasy.

CINEMAHOUSE.cz
Portál o filmových novinkách.

CELEBRITYHOUSE.cz
Dění z českého showbyznysu...

GOLFMAGAZINE.cz
Web plný golfu...

HOTELHOUSE.cz
Portál o hotelech, pensionech a spa resortech

BOOKHOUSE.CZ
Portál nejen o knihách a časopisech

KIDSHOUSE.CZ
Portál pro děti a jejich rodiče...

WOMENHOUSE.CZ
Portál výhradně jen pro ženy…

nice girl

Partneři projektu: