V šedesáti se neváhala svléknout před objektivem! Dnes je Elišce Balzerové 70 a vypadá pořád skvěle

Na rozdíl od filmové Vilmy herečka nikdy nepodstoupila žádnou plastiku.
Zdroj: archiv TV NOVA
Kvůli filmu Ženy v pokušení se v šedesáti letech svlékla.Ženy v pokušení (2010).Na rozdíl od filmové Vilmy herečka nikdy nepodstoupila žádnou plastiku.V televizním filmu Melánie, Melánie (1993).+ 8 fotek+ 9 fotek

Hraje v divadle, natáčí filmy, věnuje se vnoučatům. I když už je jí sedmdesát, rozhodně neskládá ruce do klína. Život si užívá plnými doušky. A na rozdíl od řady kolegyň se za svůj věk nestydí. Na své tělo je patřičně hrdá. A že je na co, dokázala před pár lety, když se nechala vyfotit nahá. Vzpomínáte?

Lenka Chvostová
Lenka Chvostová 25. 05. 2019 07:26

Herečku Elišku Balzerovou znají všechny generace. Za svoji kariéru natočila desítky filmů, hrála v celé řadě seriálů, pravidelně se objevovala na divadelních prknech. Starším generacím se při vyslovení jejího jména nejspíš vybaví seriál Nemocnice na kraji města, ve kterém ztvárnila doktorku Čeňkovou. Zahrála si i v komedii století s názvem S tebou mě baví svět. Ti mladší pak určitě znají třeba film Ženy v pokušení, v němž ztvárnila poněkud výstřední stárnoucí herečku, která vedla velice bouřlivý erotický život.

Sexy šedesátka

A právě kvůli filmu Ženy v pokušení se herečka dokonce neváhala svléknout. Její odvážné snímky, které pro film nafotila, se před deseti lety objevily snad ve všech médiích. Akt byl určený na přebal knihy, kterou coby filmová postava Vilma sepsala. Autorem vkusného a velmi decentního snímku byl fotograf Reflexu Roman Černý.

Nebylo to ale poprvé, kdy se ve filmu objevila svlečená.  Ve třiceti se ukázala v rouše Evině ve filmu Karla Kachyni Zlatí úhoři. V něm si zahrála po boku Radka Brzobohatého paní Rozvědčíkovou.  A bylo na co se dívat. Scéna, v níž se nahá vynořuje z tůně pod skálou, se stala populární. Odhalila v ní nejen svůj nádherný zadeček, ale na krátký okamžik i pevná ňadra.

Hrdá na své tělo

Možná vás překvapí, že Eliška Balzerová nikdy nepodstoupila žádnou plastiku. Na rozdíl od filmové Vilmy, která si nechala udělat nová prsa. „Myslím si, že jsme všichni nějak narostli a je nám dopřáno dost let na to, abychom se smířili s tím, jak vypadáme. Já bych do přírody nezasahovala. Každá vráska je moje, byl to můj smích, který mi ji tam vryl, a nevím, proč bych ji rušila,“ prohlásila v jednom z rozhovorů.

„Myslím, že je správné, když si někdo ze stáří nic nedělá. Není potřeba propadat nějaké skepsi a zůstat sedět doma u křížovky. Podle mě není nic špatného na tom, když si žena v letech vyjde na zábavu nebo se obleče do růžového kostýmku,“ prozradila při jiné příležitosti.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články