Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Film Rocketman o životě Eltona Johna (77), kde si hollywoodský hřebec Richard Madden zahrál roli zpěvákova manažera a milence Johna Reida, měl premiéru v Cannes a zatím sklízí velký úspěch. Ve filmu je i žhavá postelová scéna právě Maddena s kolegou Taronem Egertonem, který ztvárnil Eltona Johna.

Skotský herec se svěřil, že svou matku musel varovat, že taková scéna přijde. „Řekl jsem jí o tom, tentokrát jsem ji varoval, už neudělám tu samou chybu,“ uvedl v pořadu Good Morning America a narážel na chybu z minulosti.

Při uvedení seriálu Bodyguard, kde rovněž ztvárnil hlavní roli, totiž maminku nevaroval a později toho hořce litoval. „Udělal jsem chybu, že jsem jí o tom neřekl a volala mi tehdy trochu hysterická, že jsem jim o tom s otcem měl říct. Pila prý čaj a málem ho rozlila, dokonce si prý zakryla oči,“ svěřil se herec v prosinci v pořadu Ellen DeGeneres.

Herec doplnil, že intimní scéna, která se týká Rocketmana, zachycuje zpěvákovu první sexuální zkušenost s mužem, jde tedy o důležitý moment v jeho životě. Očekávaný snímek jde v Česku do kin koncem května.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám