Star Wars: Vzestup Skywalkera: 14 nových fotek a video z natáčení

Star Wars mají nakročeno k další několikaleté pauze. Pojďme se společně podívat na 14 dostupných fotografií z natáčení deváté epizody s podtitulem Vzestup Skywalkera.

Velkolepá a pravděpodobně nikdy nekončící fantasy sága, v níž jsou souboje se světelnými meči každodenním chlebem, se blíží k závěru své nejnovější trilogie, jejíž hlavní hrdinkou byla zprvu naprosto obyčejná Rey.

Někteří si od epizody 9 slibují opravdu hodně silný zážitek, druzí však čekají zapomenutelnou svítivou nudu, jejíž dva předcházející díly neměly nikdy vzniknout. Ať se stavíte na jednu či druhou stranu diváctva, jedno je jasné – devátou epizodu Star Wars uvidíme pravděpodobně všichni, a tak nějak doufáme, že se ukončení několikaleté série ponese v pozitivním duchu.

Nebudeme to však nikterak protahovat a podíváme se na ony fotografie. Většina z dostupné čtrnáctky jsou sice střípky ze zákulisí, nechybí ale ani naši oblíbení hrdinové včetně milovaných robotů, skladatel John Williams, znovunavrácený pašerák Lando, Luke, pozoruhodná chlupatá stvoření (orbaci), či deštivý souboj Rey s Kylo Renem.