reklama

Krásná modelka a kadeřník Tomáš Arsov: Když se dá dohromady krása a dokonalost

reklama

Můžete být průměrní, dokonce velmi dobří. Ale jen někteří patří mezi výborné. Vůbec nejde o známkování ve škole, v tomto případě mluvíme o kadeřnických službách (a nejen těch) v podání Tomáš Arsova. Ne nadarmo patří mezi nejvyhledávanější kadeřníky u nás, mezi jeho stále zákaznice se řadí celá řada známých tváří a díky velkému zájmu bude otvírat i druhý salon. Jako tvář na výrobky z jeho vlastní kosmetické řady si vybral ukrajinskou modelku žijící v Praze Oleksandra Mykoliuk. A my jsme byli u toho.

Salon Tomáše Arsova nabízí prakticky vše, po čem touží každá žena. Rozmazlování si tu můžete užít na každém kroku. Péče o tělo, kosmetika, vizáž a samozřejmě jedno z nejlepších kadeřnictví v České republice (mrkněte se zde). Arsov nedávno přišel s vlastními produkty, co se týká vlasů, jejich ochrany a vlastně kompletní starost o tom, co máte na hlavě. Nakonec, přijít do společnosti s umaštěnými vlasy nebo s hlavou, která vypadá jako po zásahu vodním dělem není to pravé ořechové. Přitom vlasy tak často vypadají přesto, že používáte nejrůznější „zaručené“ přípravky. I v tomto případě platí, že není zlato všechno, co se třpytí. „Snažíme se být dokonalí. S vlastní kosmetikou jsme tomu zase o něco blíže,“ usmívá se mistr kadeřník. 

Ono je to samozřejmě logické. Arsov teď nemusí používat nic, za co stoprocentně neručí. Se svou kosmetickou řadu přesně ví, co klientkám na hlavu dává a co od výrobku čekat. Mezi jeho zákaznice patří řada celebrit, je vyhledávaný mezi herečkami, zpěvačkami i modelkami. Právě zástupkyně poslední jmenované profese, ukrajinská kráska původem z Doněcku Oleksandra Mykoliuk, si s kosmetikou Tomáše Arsova nedávno zapózovala před objektivem špičkové české fotografky Kateřiny Novákové. A nutno podotknout, že z toho je pořádně žhavá podívaná! Nakonec, podívejte se sami. Více o Saše na jejím Instagramu.

Foto: Kateřina Nováková

 

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama