Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Krásné zuby / foto: shutterstock

Zářivý úsměv za všech okolností! Dejte sbohem zažloutlým zubům

Zubní hygiena je nedílnou součástí našich životů. Ne každý má v tomto ohledu skvělé geny, a tak je potřeba se o zuby náležitě starat.

Lidé dnes využívají kromě pravidelných návštěv zubaře také péče, kterou nabízejí dentální studia. Často se říká, že náš chrup je výkladní skříní našeho celkového zdraví. Člověk se zářivým úsměvem je nepochybně atraktivnější a může za to získat body nejen na rande, ale třeba při obchodním jednání.

Řešení pro každý chrup

Pokud vás trápí zažloutlé zuby, tak je to jednak částí genetická záležitost, ale mnoho lidí si to způsobuje třeba kouřením nebo nadměrnou konzumací kávy. V současné době si přitom můžete zkusit pomoci i sami doma. Jednoduše vyzkoušejte bělící pásky původem z USA, které stačí aplikovat na pouhou půlhodinu denně. Pokud je budete aplikovat po dobu 20 dní, tak získáte úsměv, po kterém jste vždy toužili, a to bez velké námahy. V některých případech postačí i kratší doba užívání, jednoduše dokud nejste s výsledkem spokojeni.

Doba nutná k bělení je rozhodující

Bělící pásky s kratší dobou aplikace jsou přitom dnes již vhodné také na citlivé zuby. Mnoho u nás běžně dostupných pásků se ale ještě musí aplikovat na celou hodinu denně, což už není příliš ideální. Za mořem však s tímto mají větší zkušenosti. Právě citlivost zubů se při bělení běžně objevuje, není to tedy nic nezvyklého, ale pokud máte zuby citlivé samy o sobě na každý podnět, tak je pro vaši osobní pohodu kratší doba aplikace nesmírně důležitá. Pokud tedy máte citlivé zuby, volte pásky, které nabízejí:

- Kratší dobu aplikace

- Pozvolný bělící účinek

Některé z bělících pásků jsou totiž agresivnější, ale pokud zvolíte ty, které bělí pomaleji, ocení to také vaše zuby. Nebudou zkrátka po celé proceduře zbytečně přecitlivělé. To nejdůležitější ale přijde nakonec, a sice že se už nebudete muset bát na schůzce nebo jednání doširoka usmát.

Zářivý úsměv za všech okolností! Dejte sbohem zažloutlým zubům

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!