Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během příprav na finále soutěže Muž roku se Jiří Kmoníček tvářil, že je single. Ve skutečnosti držitel titulu Muž roku 2018 randil s herečkou Annou Jiřinou Daňhelovou.

Co bylo příčinou rozpadu jejich vztahu, se nám sice zjistit nepodařilo, ale zato víme, že tím, kdo inicioval rozchod, byla herečka. Být to naopak, řekneme, že v tom hrála roli takzvaná „missí nemoc“, ale takhle si můžeme jen domýšlet, jak velkou roli v tom mělo Kmoníčkovo vítězství v Muži roku.

Model a herečka zůstali i po rozchodu přáteli. Za to, že se nejedná o obvyklé porozchodové klišé, mluví skutečnost, že Jiřina obsadila svého expartnera do videoklipu, který bude brzy dokončen. Během natáčení nebylo možné přehlédnout, že oba aktéry v minulosti pojilo více než jen přátelství.

Ovšem na otázku, zda je mezi nimi něco více, Daňhelová mlží. „Jirka je skvělej chlap, který rozhodně není jen pěkným modelem, a troufnu si říct, že můžeme vzpomínat na spoustu pěkných chvilek. S kým ale aktuálně randím, řeknu veřejně až ve chvíli, kdy budu věřit, že by to mohl být budoucí otec mých dětí. Ovšem chtěla bych být mladá maminka, tak už randíčka vnímám jinak než dřív,“ směje se bývalá herečka ze seriálu Ulice.

Jestli tihle dva budou opět spolu, se necháme překvapit, každopádně by byli vskutku ukázkový pár, jak dokazují i fotografie, která unikly z natáčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám