Český DiCaprio na skok u Krejzových

Michal Jagelka, český hlas herce Leonarda DiCapria, se na skok podíval do seriálu Krejzovi, kde si střihl roli otravného podnikatele Igora Voráče. Pěkně tak zamotal hlavu i životní prostor Filipu Blažkovi.

KR 2

Pan podnikatel, který se upne na Ondru Dama a obtěžuje ho svými telefonáty, přítomností a chytrostí. „Takové postavy se hrají nejlíp. Velkopodnikatel, který obtěžuje Filipa Blažka a má pocit, že když si ho najal, tak mu může lajnovat život a má právo ho obtěžovat ve dne, v noci,“ popisuje svoji úlohu herec, který se velmi rád podíval na natáčení seriálu. „Byl jsem moc rád, když mi zavolali. Pár dílů seriálu jsem viděl, takže jsem věděl, do čeho jdu. A jestli se tam ještě na pár dílů vrátím, kdo ví, ale já se ničemu nebráním,“ přiznává Michal Jagelka, který měl o natáčení reference od svého partnera Aleše Cibulky. „Aleš natáčel asi čtrnáct dní přede mnou a volal mi z placu, jak je to tam úžasné a že se mám na co těšit. Hrál tam tak trochu sám sebe, ředitele rádia v moc krásném obleku, a musím prozradit, že se mu natolik líbil, že si ho od kostymérek odkoupil. Sice ještě nevíme, kam v něm vyrazit, ale máme ho doma.“

KR 12

Pro něho samotného si kostymérky připravily taky pár skvělých kousků, ale ty zůstaly pěkně v kostymérně. „Moc mě to bavilo, a kdyby bylo takových rolí víc, klidně sem s nimi,“ směje se herec, který tak na chvíli okusil kulisy seriálu Krejzovi.

KR 11 KR 10 KR 9 KR 8 KR 7 KR 1 KR 6 KR 5 KR 4 KR 3

Foto: TV Prima