Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Kdysi populární Mirka Čejková: Z oblíbené moderátorky se stala profesionální koučka

Mirka neměla na chlapy velké štěstí!
Zdroj: Facebook.com
+ Další 2 fotografie
velká změna
Dříve oblíbená moderátorka Mirka Čejková (57) jako by po skončení v televizi na nějakou dobu úplně zmizela. Nebylo po ní ani vidu, ani slechu. Pak se najednou znovu objevila a z velké televizní osobnosti se změnila v profesionální koučku pro firmy, pro lidi a pořádá vlastní kurzy. Kromě toho má i vlastní blog.

Mirka Čejková, kterou si televizní diváci oblíbili jako moderátorku zpráv, kde tvořila dvojici s Pavlem Zunou, změnila svůj život od základů. Od jedné z nejoblíbenějších, ne-li nejoblíbenější moderátorky v Česku se stala profesionální koučka, která o zájem firem ani samostatných osob nemá nouzi.

O služby Čejkové jakožto koučky je velký zájem obzvláště u firem. Zaměstnance totiž proškoluje i ohledně komunikace s médii, s čímž má ona jako někdejší televizní osobnost velké zkušenosti. To samé dělá i pro lidi, kteří mají strach z vystupování na veřejnosti.

Na televizních obrazovkách už Mirku Čejkovou zřejmě neuvidíme, ale každý, kdo by měl zájem ji vidět a zároveň si nechat pomoct s prací na sobě samotném, se k ní může objednat. Ona sama prošla neskutečnou životní změnou, pravdou ale je, že je nyní krásnější než v dobách své největší slávy.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy