Martin Mls
27. května 2019 • 14:03

Průvan po sestupu! Z Dukly odchází pět hráčů, nahnuté to mají i ve vedení

Autor: Martin Mls
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na Julisce je po sestupu z FORTUNA:LIGY rušno. Dukla se rozloučila s pěti hráči včetně kapitána Branislava Miloševiče. Podle informací iSport.cz je blízko odchodu výkonný ředitel Michal Šrámek a poradce majitele Petra Pauknera Michal Prokeš, což klub zatím oficiálně nepotvrdil. Dál se čeká na osudové rozhodnutí mecenáše Pauknera, zda bude dejvický klub financovat i po pádu do druhé ligy.



Čekala se revoluce – a je to tady. Duklu po derniéře ve FORTUNA:LIZE opouští pět hráčů: obránci Ivan Ostojič s Michalem Bezpalcem, záložník Marek Hanousek, útočník Uroš Djuranovič a kapitán Branislav Miloševič. „Děkuji všem spoluhráčům, fanouškům a lidem z klubu. Všem, kteří se zasloužili o to, že jsem se v Dukle cítil celé čtyři roky jako doma. Odcházím, ale klub a Praha zůstanou navždy v mém srdci,“ vzkázal Miloševič přes klubový web.

Miloševičovi, Ostojičovi a Djuranovičovi skončila smlouva, Bezpalec s Hanouskem nepřijali nabídku na novou. Trenér Roman Skuhravý minimálně prozatím zůstává.

Jak iSport.cz informoval už v minulém týdnu, chystají se další změny v kádru, seškrtání rozpočtu i čistky ve vedení. V kuloárech se mluví o tom, že brzy dostane výpověď výkonný ředitel Michal Šrámek.

Kromě Šrámka by měl skončit i Michal Prokeš, někdejší předseda představenstva a současný poradce majitele Petra Pauknera. Klub nic z toho zatím nepotvrdil: ve středu má zasednout představenstvo Dukly, které by mělo změny posvětit.

Zároveň zbývá zodpovědět hlavní otázku letošního léta: bude pokračovat mecenáš Paukner, nebo ne? Do někdejšího armádního klubu od roku 2013 investoval přes čtvrt miliardy korun, ale po sestupu do druhé ligy by se ho mohl chtít vzdát. Příští dny rozhodnou.

Příbram - Dukla: Matoušek z další penalty otáčí vývoj skóre, 3:2
Video se připravuje ...

Příbram - Dukla: Matoušek proměnil penaltu a srovnává na 2:2
Video se připravuje ...

Příbram - Dukla: González vymyslel gól pro Hadaščoka, ten dloubl míč přes Kočího, 1:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud