Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Adam Mišík o rozchodu s Dianou: Nebyl jsem jí věrný, holky by přede mnou měly utíkat!

Vztah s Dianou je již minulostí.
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 19 fotografií
konec vztahu
Je to už přes čtvrt roku, co se Adam Mišík (22) rozešel s bývalou přítelkyní Dianou Kratochvílovou (20). Ačkoliv krátce po rozchodu sdělil jen to, že za jejich odloučením stála nevěra, neřekl, z čí strany byla. Na Dianu se tak snesla vlna odporné kritiky a lidé ji častovali velmi vulgárními přezdívkami. Ukázalo se ale, že ani Mišík nebyl svatý.

Adam Mišík je už více než 3 měsíce volný, po třech letech se rozešel s modelkou Dianou Kratochvílovou. Přestože navenek předváděli velkou lásku a vášeň, za zavřenými dveřmi jejich vztah neměl být takovou idylkou. Ačkoliv to původně vypadalo, že za rozpadem vztahu stojí jen Diana, Mišík se pochlapil a přiznal opak.

V Limuzíně s Mírou Hejdou na ÓČKU se Mišík rozpovídal o svém posledním vztahu. „Náš vztah byl obrovskou láskou. Takovou tou největší, jakou si dokážeš představit. Pak se to však celé tak rychle pokazilo, že jsem si ani nedokázal uvědomit, jak se to mohlo stát. Nejsem první ani poslední. Každý muž si tím asi musí projít, aby si pak dával při výběru žen větší pozor,“ řekl zpěvák.

Znělo to, jako by všechnu vinu házel jen na Dianu a jako by tvrdil, že kvůli ní bude při výběru budoucí partnerky obezřetnější. „Taky jsem nebyl úplně dobrý přítel. Že bych byl úplně věrný, to se o mně taky nedalo nikdy říct. Bylo to oboustranné. Nechci, aby to vyznělo tak, že jen házím špínu. Realita je taková, že jsem taky udělal hodně hloupostí. Byli jsme spolu od mých osmnácti let. I když jsme se milovali, byli jsme si pak schopni takto ublížit. V této fázi mého života by ode mě měly holky spíše utíkat. Možná proto, že jsem pořád ještě zhrzený a nedokážu se k nikomu emocionálně uvázat,“ přiznal nakonec svou chybu zpěvák.

Ačkoliv po Adamovi touží spousta dívek, dle jeho slov by se mu ještě pořád měly vyhýbat. Rozchod s Dianou, který se odehrál jen chvíli po jeho nešťastném konci ve StarDance, kam ho ještě doprovázela, s ním evidentně pořádně zamával, a tak není připravený na navazování nových vztahů. To vysvětluje i rychlý rozchod s Denisou Spergerovou, s níž začal jen krátce po krachu vztahu s Dianou chodit. Oba pak uznali, že tento vztah byl omyl.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy