Je to přesně rok, co český zpěvák triumfoval na soutěži Eurovize s písničkou Lie To Me, kde skončil na fenomenálním šestém místě. I přes velký úspěch ale neusnul na vavřínech, spíše naopak! Vydal několik úspěšných písniček, vyprodal Forum Karlín a neustále na sobě pracuje. 

Výsledkem jeho snažení je nová písnička s názvem Acapella, která má našlápnuto stát se jedním z největších hitů letošního roku! Někteří fanoušci ji dokonce přezdívají „Evropské Despacito". To byl největší světový hit roku 2017 a k dnešnímu dni má na youtube přes šest miliard zhlédnutí.

Acapella je pohodová letní písnička, zpívaná ve španělštině a angličtině. „Jsem obrovským fanouškem latino kultury. Hrozně rád jezdím hrát pro jižanské národy, lidi tam mají v sobě těžko popsatelnou energii, která byla inspirací právě pro tuhle píseň," komentuje vznik písně Mikolas, který zpívá v této písni také španělsky. 

I přesto, že Mikolas vydal písničku teprve před třemi dny, už teď s ní sklízí obrovské úspěchy. Na youtube už má letní hitovka přes dva miliony zhlédnutí. Aby mohl videoklip vůbec vzniknout, musel se Mikolas pořádně plácnout přes kapsu. „Nikdy nebyla produkce nákladnější, časově náročnější a nikdy jsme nepřipravovali song s takovou péčí jako tento. Náklady na výrobu tohoto songu s klipem jsou zatím největší investice do písně za celou moji kariéru," dodává Mikolas. 

Novým počinem se třiadvacetiletý zpěvák trefil do vkusu většiny svých fanoušků. „Neuvěřitelné, že koukáme na kluka z Čech! Nikdo nikdy nečeká, že by Mikolas přišel se špatnou písničkou," píše do komentářů na youtube jeden z jeho fanoušků.

„Fajn song, hlavně na léto. Je to takový ten 'Despacito styl', který dokáže být dost chytlavý a dokážu si představit, že z toho bude hit," chválí Mikolase další. V komentářích navíc dostal český zpěvák pochvalu i od rodných Španělů za perfektní výslovnost. 

VIDEO: Mikolas Josef - Acapella

VIDEO: Velká show Mikolase Josefa za 3,5 milionu byla v ohrožení! Na dva dny přišel o hlas

Video
Video se připravuje ...

Velká show Mikolase Josefa za 3,5 milionu byla v ohrožení! Na dva dny přišel o hlas Hana Zejdová

Fotogalerie
81 fotografií