Během nedělního hlavního zpravodajství v České televizi došlo ke kuriózní situaci. Oblíbená moderátorka Světlana Witowská reportovala o mistrovství světa v hokeji, „Čétéčko“ totiž odvysílalo všech 64 zápasů - a mozkem celé této operace se stal známý sportovní komentátor Robert Záruba. Jenže právě tihle dva přitom byli dlouhá léta manželé!

Není divu, že zavládlo jisté napětí, když se spolu objevili v takzvaném „živáku" na televizní obrazovce! Není totiž obvyklé, aby se spolu veřejně propojovali někdejší partneři...

Oba dva jsou samozřejmě profesionálové, a tak méně pozorný divák, neznalý jejich minulosti, nemusel vůbec nic zvláštního zpozorovat. Blondýnka exmanžela uvedla a nechala ho mluvit a nakonec mu jen suše poděkovala. Na nic se ale nezeptala a celkově tak situace působila trochu chladně a odtažitě.

Není divu, pár se rozvedl v roce 2009, a byla to tehdy prý Světlana, kdo se rozhodl ukončit vztah s mužem, jemuž dala syna Viktora (18). Přesto se pak podle slov slavného „sporťáka“ opakovaně vracela domů a zase svého muže opouštěla! Jednu dobu dokonce prohlašovala, že by si ještě přála holčičku, což později popírala. Nechtěla údajně lepit nefungující vztah dítětem. U rozvodového stání navíc Záruba svou manželku překvapil sdělením, že se vlastně ani rozvádět nechce.

Jak spolu dvojice dnes vychází, to se dá jenom těžko odhadnout, koneckonců jak Witowská, tak Záruba již mají nové partnery a s nimi i nové potomky. Světlana se provdala za bankéře Petra Witowského (48), kterému porodila syna Filipa (8), Robert je od roku 2011 s moderátorkou a zároveň uznávanou novinářkou Norou Fridrichovou (41), s níž má dcerky Dianu (7) a Marianu (4). V rámci televizního vysílání se ale oba dva bývalí manželé tvářili velice kysele a nějak se jim nedařilo vykouzlit upřímné úsměvy…

VIDEO: Nové hvězdy Událostí ČT Witowská a Řezníček: Proč koktali před kamerou Blesku?

Video
Video se připravuje ...

Nové hvězdy Událostí ČT Witowská a Řezníček: Proč koktali před kamerou Blesku? Luboš Procházka, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií