Světový pohár moderních pětibojařů zakončila smíšená štafeta Přibylové a Grycze sedmým místem

Světový pohár v moderním pětiboji v Praze zakončili Eliška Přibylová a Marek Grycz sedmým místem ve smíšené štafetě. Druhá česká dvojice Barbora Ciprová, Ondřej Svěchota skončila čtrnáctá. Zvítězili Britové Joanna Muirová a Samuel Curry.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Moderní pětibojaři Marek Grycz a Eliška Přibylová

Moderní pětibojaři Marek Grycz a Eliška Přibylová | Foto: ASC Dukla Ivana Roháčková

Přibylová s Gryczem hodnotili sedmé místo se smíšenými pocity. „Nestavíme si cíle na konkrétní umístění, ale chceme podat nejlepší výkon a myslím, že oba víme, že jsme dneska měli na víc,“ uvedl Grycz. „Nejvíc bodů jsme nechali určitě na šermu,“ dodala Přibylová.

Smíšená štafeta napodobila výsledek Jana Kufa z prestižního nedělního finále mužů. „Co se týká výkonů, převážila pozitiva. Na druhou stranu tady bylo mnoho věcí, které nám ukázaly, že ne všechno běží tak, jak by mělo. Máme ještě jedenáct týdnů, které zbývají do mistrovství Evropy, a to je fůra času na to, abychom ty detaily doladili,“ zhodnotil čtvrtý díl světového poháru reprezentační trenér Jakub Kučera.

Seriál se na české území vrátil po 11 letech a příští rok by se měla elita moderních pětibojařů představit v Praze znovu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme