V Divadle Broadway lítaly špunty! Kubelková a spol. slavili 50!

Divadlo Broadway mělo velký důvod k oslavě. Po skončení představení všichni přítomní herci včetně zpívající moderátorky Ivy Kubelkové přímo na jevišti oslavili 50. vyprodanou reprízu muzikálu Trhák. Premiéra muzikálu Trhák se uskutečnila 25. října v pražském Divadle Broadway pod režijní taktovkou Radka Balaše.

KIK_0183

Iva Kubelková se v muzikálu Trhák představila vůbec ve své první muzikálové roli. A jak se cítí po 50 reprízách s rolí Elišky Veverkové? Trhák mě neskutečně baví a každé představení si moc užívám. Se svou rolí učitelky Veverkové jsem se již sžila a moc mě těší, že dnes už slavíme 50. reprízu, a že se divákům představení líbí,“ sdělila nám Iva Kubelková.

Petr Vondráček má na svém kontě mnoho muzikálových rolí. Každé představení je jiné, každé je skvělé, jedinečné, každé si jinak užívám. Role, kterou ve filmovém Trháku skvěle zahrál Juraj Kukura, mě nesmírně baví. Když se baví diváci, bavíme se i my,“ řekl nám představitel Lenského Petr Vondráček.

KIK_0235

Diváci si také velmi oblíbili roli listonošky Ticháčkové, kterou hrají Sandra Pogodová v alternaci s Danou Morávkovou. Roli Listonošky ve filmovém Trháku ztvárnila Laďka Kozderková. Trhák je má první spolupráce s Radkem Balašem. A kdo by neznal? Paní, nesu vám psaní – to je přeci nejslavnější replika z hereckého světa. Navíc se potvrdilo, že pošťácká uniforma mi opravu děsně sluší,“ dodala závěrem půvabná Sandra Pogodová.

V dalších rolích jubilejního představení se představili například Oldřich Navrátil, Václav Kopta, Igor Bareš nebo Bořek Slezáček. Zkoušení muzikálu Trhák se ale neobešlo bez zranění – Sandra Pogodová si díky kolegovi Bořkovi Slezáčkovi vyrazila zub, Martin Dejdar si přivodil několik modřin o rekvizity, Dana Morávková dostala několikrát hadrem zásah přímo do oka, na ruku Jaromíra Noska spadla kulisa a hlavu Andrey Holé také ozdobil monokl od spadlé kulisy přímo na hlavě.

KIK_0262 KIK_0254 KIK_0199 KIK_0195

Foto: Divadlo Broadway