VIDEO: Na mosteckém Benediktu vystoupí další skvělý kytarista, Brit Lewis Creaven
V rámci svého vůbec prvního českého turné se na mosteckém Benediktu představí britský kytarista Lewis Creaven.
Co se chystá

Most - V rámci svého vůbec prvního českého turné se na mosteckém Benediktu představí britský kytarista Lewis Creaven. V restauraci Benedikt jej uslyšíte v úterý 28. května od 19 hodin.

Lewis se narodil v Bristolu, v Anglii. Ve svých deseti letech začal hrát na kytaru a již ve čtrnácti začal vystupovat na koncertech. Zamiloval si blues a s podporou svého otce a bratra založil kapelu, která se specializuje na hudbu šedesátých a sedmdesátých let. Lewis spolupracuje s předními anglickými umělci a skladateli, jako jsou například Russ Ballard, Eddie Martin, nebo například Matt Woosey.

https://www.youtube.com/watch?v=2yyHC0dQF7E

Lewis každoročně účinkuje na více než dvou stech koncertech, za což si získal uznání a reputaci nejen v Anglii, ale i po celé Evropě. Za svou kariéru již podnikl několik turné po Anglii, ale i Německa, Francie, a Austrálie.

Na koncertech uslyšíte autorskou hudbu z jeho čtyř CD, ale také oblíbenou klasiku, jako například Jimi Handrix, Cream, Led Zeppelin a další. Na svém českém turné se představí za doprovodu Tomáše Skřivánka a Jana Ježka, které můžete znát z kapel, jako jsou Plastic people of the universe, nebo Krch off band."

Vstupenky zakoupíte na místě akce za 250,- Kč

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru