hledat

Tags:

Na R&B mě baví to napětí a přehnanost, tvrdí nový BiggBoss podpis 7krát3, jehož spojil s Vladimírem Oliver Lowe

Sdílej

Relevantní a uvěřitelné české R&B? To je tak trochu pořád paní Columbová. Má se za to, že existuje, ale až na pár výjimek ho nikdy nikdo ̶n̶e̶v̶i̶d̶ě̶l̶ neslyšel.

Dalším, kdo by mohl přispět svým polínkem do ohně, je nový podpis BiggBossu, který si říká 7krát3 a má za sebou dvě desky s budějovickou skupinou Pub Animals.

Ta se však pohybovala v kapku jiném žánru a prim hrálo zejména Reggae. „Měl jsem nutkání natočit autorský album, kde by bylo několik česky zpívaných r&b tracků. Když jsem se pustil do beatů a textů, dostalo to zajímavej, těžko zařaditelnej ksicht,“ vysvětlil v interview pro biggmagg.cz čerstvý stájový kolega Maniaka nebo PSH.

První singl nese název „Promiň“ (produkce Ultimate RH+) a je pojat hodně neotřele. Ať už lyricky, nebo vizuálně. „Jakmile se natočil klip na tuhle věc, bylo jasný, že musí jít ven jako první. Je to signifikantní singl se sdělením, že ode mě lidi můžou čekat weird věci,“ pokračoval pro Bigg Magg hudebník, který vděčí za svůj vkus rodičům. „Na R&B mě baví to napětí a přehnanost. Obecně jsem závislej na černý muzice. Doma to jelo pořád,“ doplnil ten, jehož k současnému pražskému vydavatelství přivedl frontman někdejších Everydays Records Oliver Lowe…

„S BiggBossem mě spojil Oliver Lowe po návštěvě v jeho studiu, což je místo se starým kvalitním vercajkem, kde točil dřív Hapka a další legendy. Dneska tam Oliver nahrává zlý rapový tracky – žeru tyhle střety světů. Pouštěl jsem Oliverovi moje věci. Jemu to přišlo super, tak dal Vladimírovi tip a poslal mu klip. Potkali jsme se a začal se řešit release. Další spolupráce je otevřená. Pro mě, jako chlapíka z jihu, kde je celkově scéna na bodě mrazu, je to meta. Cením to. BiggBoss podporuje kvalitní a respektovaný artists a libí se mi, jakou cestou se ubírá,“ uzavřel na stránkách Bigg Maggu 7krát3.

Že by se jeho jméno objevilo na čtvrtém studiovém albu PSH? Nebo třeba na návratové nahrávce Olivera Lowe? V průběhu právě probíhajícího roku budeme moudřejší.

 

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1

Diskutuj na Bbarak.cz