Petra Nešpůrka vystřídá ve vedení OMD Štěpán Kamený

středa, 29. května 2019, 07:30 Lidé, Reklama MediaGuru

Skupina Omnicom Media Group oznamuje personální změny ve vedení OMD a v týmu tištěných a digitálních médií.

Štěpán Kamený, foto: Omnicom Media Group

Štěpán Kamený, foto: Omnicom Media Group

Po třech letech strávených ve skupině Omnicom Media Group, z toho posledních dvou let na pozici Managing Directora mediální agentury OMD, se Petr Nešpůrek rozhodl ze společnosti odejít. S platností od 1. července 2019 proto převezeme řízení mediální agentury OMD Štěpán Kamený, stávající ředitel tištěných a digitálních médií Omnicom Media Group.

Štěpán Kamený pracuje v Omnicom Media Group od roku 2012. Začínal na pozici digital media planner. Poté vedl tým plannerů pro tisk a digitál a rovněž strategicky zastřešoval digitální plánování klientů. Od července 2017 zastává post Print & Digital Director v nákupním sdružení Omnicom Media Group Trading & Investment (dříve OPera).

Posun Štěpána Kameného do vedení OMD si vyžádá další vnitřní personální změnu. Jeho současnou pozici zaujme od července 2019 Martin Slavík, stane se tak šéfem týmu Print & Digital. Martin Slavík v současnosti pracuje v digitálním oddělení, kde zastává post Head of Resolution. Do Omnicom Media Group přišel před více než šesti lety. Začínal v digitálním týmu jako specialista vyhledávání, poté se posunul do vedoucích pozic Head of Accuen a Head of Resolution.

„Petru Nešpůrkovi velmi děkujeme za práci, úsilí a energii, kterou v řízení OMD vynaložil. Předává firmu, která zaznamenala v posledním roce několik úspěchů. Věříme, že Štěpán Kamený dále povede OMD po vzestupné trajektorii,“ uvedli ke změnám členové nejužšího vedení Omnicom Media Group Luisa Alvesová, Jan Filipi a Luděk Hatoň.

Petr Nešpůrek přišel do Omnicomu v květnu 2016. Nastoupil na pozici šéfa oddělení tiskových a internetových médií. Managing directorem OMD byl jmenován v polovině roku 2017. Před příchodem do OMG stál necelý rok v čele Impression Media, ještě před tím vedl téměř deset let internetové oddělení MEC (GroupM). Zkušenosti sbíral i v zastupitelství ARBOmedia.

-mav-

Pozn.: Server MediaGuru.cz provozuje mediální agentura PHD, která je součástí Omnicom Media Group.