29. 5. 2019 07:51 − 3806× − 0

Videonovinky – představujeme Jakub Voldřich

Videonovinky pokračují v seriálu „Představujeme“. Kdo se v něm objeví příště můžete ovlivnit i vy hlasováním. Tak to zkuste.

V dnešním díle vám představujeme Jakuba Voldřicha, který je velký rallyový srdcař. Jakub závodí už od roku 2008 a soutěžemi si prochází od amatérských soutěží až po mistrovství České republiky v rally. Rallysportem doslova žije a závodění z podstatné části táhne z vlastních peněz. I přesto si vyzkoušel i množství zahraničních soutěží, které mají úplně jiný charakter, než ty domácí. Po celou svou kariéru zůstává věrný značce Peugeot.

V tradičních Videonovinkách, které už znáte, se kvůli rychlosti a aktuálnosti věnujeme zejména posádkám z čela výsledkové listiny. Mnohým z vás se to nelíbí, ale je to tak. Naše možnosti jsou omezené, není nás nekonečné množství, a pokud natáčíme rozhovor s Honzou Kopeckým, nemůžeme být současně na rychlostní zkoušce a natáčet startovní číslo 98.

Chceme dát ale příležitost i dalším závodníkům, kteří jsou podle nás zajímaví, a kteří mají třeba před sebou pěknou budoucnost v rallysportu. Na letošní rok jsme tedy přišli s novým seriálem, kde se na každé soutěži budeme více věnovat jednomu závodníkovi. O tom, kdo to bude, rozhodnete vy. Můžete hlasovat na facebooku mediasportu. Anketa je dostupná jen pro facebook. Proč? Protože pomocí facebooku můžete naše vide sdílet dál. Na facebooku je také o něco málo menší anonymita, a proto dáváme přednost hlasování tímto způsobem. Kdo tedy prahne po účasti v anketě, mohl by si účet na facebooku založit, trvá to asi dvě minuty.

Můžete nám poslat jméno závodníka, se kterým máme točit příště. Před soutěží sečteme hlasy, a pokud tomu okolnosti dovolí, tak na dané soutěži natočíme speciální video, představující tohoto jezdce. Nutnou podmínkou pro hlasujícího na facebooku mediasport je, aby při hlasování nasdílel minimálně jedny aktuální Videonovinky na svou stránku na facebooku. Pouze takový hlas bude uznán jako platný.

To se vám v posledním hlasování právě moc nedařilo. Takže jednoduchý návod, jak hlasovat:

  • 1) Nasdílím libovolné videonovinky u sebe na facebook
  • 2) Označím facebook mediasport.cz jako "líbí se mi"
  • 3) Napíšu do komentářů pod aktuální článek na facebooku mediasport.cz jméno jezdce, se kterým máme natáčet příště
  • 4) Podívám se na aktuální Videonovinky a užívám si rally… ;-)

Koho budeme točit příště? Hlasujte na facebooku! Vaše hlasování vyhodnotíme v pátek před startem Rally Vyškov ve 20:00.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!