Jessica Jones: Netflix vypustil první ukázku na finální sérii

Jessica Jones: Netflix vypustil první ukázku na finální sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu sada nových fotek a nová synopse. Příběh však stále zůstává schovaný pod pokličkou.

Jessica Jones je posledním seriálem z koprodukce Marvelu a Netflixu, kterému ještě zbývá dovyprávět svůj příběh. Stejně jako Daredevil se Jessica dočkala svojí třetí řady, která bude nepřekvapivě i finální. Uvidíme, zda s touto skutečností tvůrci nějak pracovali, a konec série bude reflektovat konec celé spolupráce mezi Marvelem a Netflixem. Do té doby tu však máme první krátkou ukázku, která slouží jako oznámení data premiéry. To nakonec bude 14. 6., což znamená, že plnohodnotný trailer bychom mohli dostat kdykoliv v příštím týdnu (u Netflixu jsou standardem dva delší trailery).

Ukázka téměř nic neprozrazuje, pouze naznačuje, že by se Jessica (Krysten Ritter) měla mít na pozoru před psychopatem, který po ní dle oficiální synopse půjde. Spolu s ukázkou pak Netflix vypustil i čtyři nové fotky, na kterých můžeme vidět vracející se postavy v situacích, které pro ně budou v nové řadě typické. Jessica sedící v baru není žádný nový výjev, tentokrát do něj zašla s novou postavou v podání Benjamina Walkera sedícího vedle ní. U Trish Walker (Rachael Taylor) se čeká určitý přerod v její komiksové alter ego Hellcat, a na fotce ji vidíme uprostřed tréninku.

Na třetí fotce vidíme právničku Jeri Hogarth (Carrie-Anne Moss) a jejího nového společníka Malcolma (Eka Darville), který to ze závisláka na drogách dotáhl na slušnou pozici. A na poslední fotce opět Jessica, možná při její klasické sledovačce. Více o ději však zřejmě prozradí až první trailer, jelikož o zápletce třetí řady nevíme zhola nic. Synopse pouze naznačuje, že máme očekávat "zdrcující ztrátu", což by mohlo znamenat smrt blízké osoby, možná Malcolma, případně matky Trish. Kromě toho ani nevíme, koho hrají nové herecké tváře, v podobě již zmíněného Benjamina Walkera, dále pak Jeremyho Bobba, Sarity Choudhury, Tiffany Mack, Aneesha Sethe a Jessicy Frances Dukes. Určitě se tak pro více podrobností vraťte příští týden, kdy budeme očekávat plnohodnotný trailer.

„Když Jessice zkříží cestu vysoce inteligentní psychopat, ona a Trish musí napravit svoje pošramocené přátelství a spojit se proti společné hrozbě. Zdrcující ztráta však odhalí jejich rozdílné pohledy na hrdinství jako takové, a pošle je na dráhu, která obě navždy změní. „

Ve svých rolích se vracejí Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, Carrie-Anne Moss a Rebecca De Mornay jako matka Trish. V nových nespecifikovaných rolích se objeví Benjamin Walker, Jeremy Bobb, Sarita Choudhury, Tiffany Mack, Annesh Seth a Jessica Frances Dukes. Třetí a poslední řada bude mít premiéru 14. 6. na Netflixu.

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu