29. května 2019 • 14:30

Led vyměnil za písek. Brankář Mrázek fandil přítelkyni ve Světové sérii

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prohodili si role. Zatímco během Stanley Cupu mačkala prsty v ochozech Sára Olivová, v druhém ročníku čtyřhvězdičkového turnaje Světové série FIVB J&T Banka Ostrava Beach Open v Ostravě zamířil do ochozů brankář Petr Mrázek. Fandil, povzbuzoval. Nakonec marně. Sára Olivová a Karolína Řeháčková se přes první kolo kvalifikačních bojů nedostaly. Prohrály 0:2 (-10, -14) s Fernandézovou a Herrerovou ze Španělska.



„Škoda,“ prohodil reprezentační gólman, který se s podceňovanou Carolinou v NHL se senzačně probil až do finále Východní konference. „Se Sárou se podporujeme navzájem, když to vyjde, rád zajdu na její zápasy.“

Občas se dostane i k volejbalu. V minulosti si na Floridě společně s Davidem Pastrňákem proti specialistkám i tréninkově zahráli. O výsledku ale nemluvil. „Jediné co můžu, tak číst hru,“ usmíval se Mrázek v krátkém rozhovoru pro Českou televizi.

Gólman Petr Mrázek přiletěl s přítelkyní Sárou. Ze zámoří si přivezli hromadu věcí v 9 obrovských taškách.
Gólman Petr Mrázek přiletěl s přítelkyní Sárou. Ze zámoří si přivezli hromadu věcí v 9 obrovských taškách.

„Na druhou stranu, Sára se zase moc nedostane na brusle. Naposledy je nazula, když jsme hráli v Torontu zápas pod širým nebem,“ připomněl lednový zápas z roku 2017, kdy ještě oblékal dres Detroitu.

Olivová s Řeháčkovou se v Ostravě přes první kolo kvalifikace nedostaly. Proti Španělkám se sice postupně zlepšovaly, ale prohru 0:2 neodvrátily. V prvním kole kvalifikace z českých dvojic uspěly pouze Tereza Kotlasová s Danielou Resovou.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud