Terminátor: Temný osud: Oficiální synopse představuje zápletku filmu

Terminátor: Temný osud: Oficiální synopse představuje zápletku filmu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Hybridní kybernetičtí lidé, původní Terminátor a další odhalení čerstvě zveřejněné synopse.

Odhalování Terminátora: Temný osud, nejnovějšího dílu akční ságy, pokračuje. Po fotkách nebo traileru dorazila také oficiální synopse, která potvrzuje slova producenta Jamese Camerona o tom, že nás čeká přímočaré akční dobrodružství:

27 let po událostech Terminátora 2 vysílá Skynet z budoucnosti nového modifikovaného Terminátora z tekutého kovu (Gabriel Luna), aby zlikvidoval Dani Ramos (Natalia Reyes), hybridního kybernetického člověka (Mackenzie Davis) a její přátelé. Sarah Connor jim přijde na pomoc, stejně jako původní Terminátor, aby bojovali za budoucnost.

Pojďme si rozebrat, co nám synopse vlastně odhalila. Víme, že nový snímek ignoruje všechny Terminátory, které netočil James Cameron. Jeho Terminátor 2: Den zúčtování se odehrával v roce 1995 a 27 let poté je tím pádem rok 2022. Pokud pomineme skutečnost, že herci z původních filmů zestárli, tak nevíme, proč stojí za vyprávění právě příběh z roku 2022, zvlášť, když od Camerona z rozhovorů víme, že Sarah Connor v mezidobí bojovala s Terminátory vícekrát. Synopse také potvrzuje, že se Sarah Connor nepodařilo zamezit povstání strojů a Skynet se navzdory dílčím úspěchům z prvních dvou filmů nadále pokouší skrz cestování časem ovlivnit minulost.

O postavě Mackenzie Davis (jmenuje se Grace) se mluví jako o „hybridním kybernetickém člověku“. Pořád to tak docela nevysvětluje, co je přesně zač, ale formulace naznačuje, že by mohlo jít o lidskou bytost s kybernetickými implantáty. Pak jsou tu zmiňovaní přátelé. Čí přesně? Dani Ramos? Grace? Jich obou? Kdo by to měl vlastně být? Ve filmu určitě vystoupí bratr a otec Dani, ale o žádných přátelích zatím nepadla sebemenší zmínka. A proč by měli Terminátora zajímat? Jde o podobnou situaci jako v Terminátorovi 3, kdy měla zabijácká robotka likvidovat vedle Johna Connora také další důstojníky lidského odboje?

A pak je tu poslední pozoruhodná formulace. „Původní Terminátor“. Co přesně to znamená? Jde čistě o rozlišení mezi Terminátorem v podání Gabriela Luny a Arnolda Schwarzeneggera? Protože žádný skutečně „původní“ Terminátor by neměl existovat. První i druhý byli v původních dvou filmech kompletně zlikvidováni. Synopse nicméně opět potvrzuje, že se postava v podání Schwarzeneggera postaví na stranu hrdinů.

To je pro tuto chvíli vše, nadále vás budeme informovat o tom, jaké další podrobnosti produkce odhalila.

Děj filmu je zasazený do Mexika, jednou z hlavních hrdinek bude mladá Mexičanka, společně s postavami Sarah Connor (Linda Hamilton) a T-800 (Arnold Schwarzenegger). Nové postavy ztvární Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Gabriel Luna a Diego Boneta. Snímek má ignorovat všechny Terminator filmy, které netočil James Cameron, který také produkuje. Scénář píše Billy Ray, režíruje Tim Miller. Datum české a slovenské premiéry je v tuto chvíli stanovené na 22. 11. 2019.

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 9

Terminátor: Temný osud: Oficiální synopse představuje zápletku filmu | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Oficiální synopse představuje zápletku filmu | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Oficiální synopse představuje zápletku filmu | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Oficiální synopse představuje zápletku filmu | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Oficiální synopse představuje zápletku filmu | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Oficiální synopse představuje zápletku filmu | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Oficiální synopse představuje zápletku filmu | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Oficiální synopse představuje zápletku filmu | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Oficiální synopse představuje zápletku filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest