Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

The Voice Česko Slovensko 2019, Grandfinále: Bizarní estráda s čokoládovou vítězkou

29. Květen 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Annamária D'Almeida

Třetí řada The Voice minulou sobotu dospěla do finále a v tuto chvíli již zná svého vítěze, respektive vítězku, kterou se stala Annamária D’Almedia, Čechoslovenka s africkými kořeny, kterou pamětníci znají již ze třetí české SuperStar. Co všechno jejímu vítězství předcházelo? Jaká sólová vystoupení a duety s kouči nám čtveřice finalistů předvedla? Jak bizarní byl tentokrát playlist? A který náš diskutující se dočkal pocty od samotné vítězky? To všechno se dozvíte v posledním letošním rekapu DJ Vlada a Scalexe, přičemž DJ Vlado navázal na tradici finálových rekapů a jeho část opět skrývá jedno slovo, které se stalo červenou nití rekapu stejně jako Hujerbus, duchna a mutant.

Společné vystoupení Top 12 v čele s Top 4

zpívali: Coldplay – Fix You

DJ Vlado: Při této písni jsem zamáčkl slzu, jelikož jsem si vzpomněl, jak úžasně ji před necelými čtyřmi lety ve čtvrté federální SuperStar vystřihla Emma Drobná, které jsem to tehdy sám vybral, jelikož tak výjimečná soutěžící, která splňuje absolutní balíček všech předností, se nerodí každý rok (a letos to s komplexností soutěžících bylo obzvlášť na štíru). Ale teď k vystoupení, ve kterém mě vyděsil Jakubův úvod, při kterém zněl tak strašně, až se mi uši kroutily jako žížaly. Naštěstí ostatní tři finalisté v něm zněli dobře a vypadlíci jim v refrénech udělali slušný sbor.

Eliška Urbanová a Vojta Dyk

zpívali: D.Y.K. – Mr. Beat

DJ Vlado: Panebože, to byla ale sračka. Po celou dobu této písně jsem litoval Elišku, do čeho ji to její sebestředný kouč uvrtal. Vojtovi už jen chybělo, aby při tomto vystoupení vytáhl z kalhot svojí žížalu a začal si ji honit. Nevím, jestli si to uvědomil, ale tímto selfpromem Elišku dokonale potopil. Tohle vystoupení je kvůli příšernosti písně nehodnotitelné, přestože Eliška v ní nezněla vůbec špatně.

Eliška Urbanová a Vojta Dyk

Annamária D’Almeida

zpívala: Miro Žbirka – Atlantida

DJ Vlado: Toto Anamáriino vystoupení bych hodnotil podobně jako její Beyoncé z minulého kola, tzn. nebylo to špatně zazpívané, ale bylo to uspěchané a z hlediska zanechaného dojmu působilo to jako žížala, která se snaží předehnat rychlík Košičan. Gábina Gunčíková i Veronika Danišová zazpívaly tuto píseň rozhodně líp, i když ani od jedné z nich to nebyl vyložený touchdown.

Annamária D'Almeida

Jakub Moulis a Pepa Vojtek

zpívali: Greenhorns – Blues Folsomské věznice

DJ Vlado: OMG, kabaret pokračuje. Tuhle píseň mohli zpívat jen dva lidé – Johnny Cash a Michal Tučný, od ostatních to bude znít jako karikatura, což se týkalo i Jakuba a Pepy. Michal Tučný se musel obracet ve svém XXL hrobě, přičemž vyplašil všechny kolemjdoucí žížaly. Jediné pozitivum tohoto vystoupení vidím v Pepově klobouku, pravém stetsonu, což já jako správný kloboukář dokážu ocenit. Jakub měl jen kožený a navíc ho hned za začátku zahodil, takže se tím z průšvihu nevykoupil.

Jakub Moulis a Pepa Vojtek

Peter Juhás

zpíval: IMT Smile – Hej, Sokoly!

DJ Vlado: A aby bizarnosti nebylo málo, dočkali jsme se i folklórních prvků. Přestože IMT Smile je jinak kvalitní kapela, tato píseň je hrozná pseudofolklórní juchačka. Peter se sice snažil udělat z toho aspoň show, ale ta snaha byla podobná snaze žížaly v zápasu se slonem. Další vystoupení, které zabil špatný výběr písně a snaha o bizarnost za každou cenu.

Peter Juhás

Eliška Urbanová

zpívala: Vojta Dyk – Modlitba

DJ Vlado: Jednoznačně nejlepší vystoupení Grandfinále. Eliška zazpívala tuto něžnou baladu s velkým citem a srdcem a zároveň byla technicky zcela precizní, což se málokdy sejde. Problém vidím jedině v tom, že tuto píseň nejspíš celá řada diváků slyšela poprvé v životě, přestože je z veleúspěšného Anděla páně 2 (ale mezi známostí filmu a titulní písně není vždy přímá úměra), proto co se týče efektnosti, tak vedle Antantidy nebo Hvězdičky blýskavé působí jako žížala vedle velryby.

Eliška Urbanová

Annamária D’Almeida a Kali

zpívali: Indila – Derniére Danse

DJ Vlado: Tato šansonová poloha sluší Annamárii mnohem víc než velesongy, přičemž v této poloze má zajímavé vibráto. Kalimu patří hlavně poklona za to, jak to ustál s rozřezanou pusou (dneska mi rovněž trhali dolní osmičku, takže vím, že se potom člověk cítí jako žížala, které přišlápnou zadní část těla). Vyložený zvedák to sice nebyl, ale v rámci tragického večera se toto vystoupení řadí určitě k tomu lepšímu, co jsme slyšeli.

Annamária D'Almeida a Kali

Jakub Moulis

zpíval: Petr Novák – Hvězdičko blýskavá

DJ Vlado: Když odhlédnu od toho, že Petr Novák měl i mnohem lepší písně (například Náhrobní kámen nebo Klaunova zpověď) než tento normalizační slaďák, tak je to velmi efektní píseň, se kterou má zpěvák napůl vyhráno. Ale jen napůl, protože ta druhá půlka znamená ji dobře zazpívat, což se u Jakuba bohužel nedělo. Ve slokách byl falešný a chvílemi dokonce mimo rytmus, refrény byly sice trochu lepší, ale rovněž žádná hitparáda. Martin Ševčík ve třetí české SuperStar zazpíval tuto píseň rozhodně mnohem líp. Ovšem hodnocení koučů působilo, jak kdyby pojedli gumové žížaly s příchutí marihuany.

Jakub Moulis

Peter Juhás a Jana Kirschner

zpívali: Jana Kirschner – Pokoj v duši

DJ Vlado: Rozhodně nejlepší ze všech čtyř duetů. Hlasy Petra a Jany spolu nádherně ladily a i aranž byla velmi zajímavě vystavěná. Tomuto vystoupení nemám, co bych vytknul a myslím, že po takto příjemné ukolébavce (myšleno v dobrém) se i všem žížalám bude dobře spát.

Peter Juhás a Jana Kirschner

Pořadí sólových vystoupení podle DJ Vlada:

1.Eliška Urbanová, 2.Annamária D’Almeida, 3.Peter Juhás, 4.Jakub Moulis

Pořadí duetů podle DJ Vlada:

1.Peter Juhás a Jana Kirschner, 2.Annamária D’Almeida a Kali, zbylé dva plus mínus nastejno

Celkové pořadí (v součtu obou vystoupení) podle DJ Vlada:

1.Eliška Urbanová, 2.Peter Juhás, 3.Annamária D’Almeida, 4.Jakub Moulis

A jak to celé nakonec dopadlo?

4. místo: Peter Juhás

DJ Vlado: Tohle se dalo bohužel čekat, ačkoliv bych býval Petrovi přál vyšší umístění. Peter je velký sympaťák i výborný muzikant, tak je to přece jen víc písničkářský typ a ty málokdy porážejí prvoplánovější zpěváky. A ačkoliv jsem Petrovi fandil z finálové čtyřky nejvíc, tak na druhou stranu poslední místo Janina týmu (ke kterému mě to táhlo i díky tomu, že jeho social koučem byla Emma Drobná a konkrétně Petrovi fandila i další z mých srdcovek, loňská stříbrná SuperStar Eliška Rusková) vnímám jako facku jeho koučce za to, že do své finálové Top 3 nevzala mojí letošní největší favoritku Lucku Večeřovou, která splňovala všech 5P proto, aby u diváků mohla hodně bodovat. O Petrovu budoucnost však strach nemám, jelikož jako písničkář má na to být z finálové Top 4 vůbec nejúspěšnější, přičemž se stačí podívat třeba na takového Eda Sheerana, který je slavnější než kdejaká kantilénová žížala.

3. místo: Eliška Urbanová

DJ Vlado: I tady se to dalo čekat, přestože z finálové čtyřky je Eliška nejlepší zpěvačka, tak Jakubovým fanynkám a Annamáriinu příběhu maminky se dalo jen těžko konkurovat. Vůbec souboj Elišky s Anamárií v mnohém připomínal duel Petra Bende a Vlasty Horvátha z druhé české SuperStar, jen v ženském provedení – tzn. dva sympatické lidové typy, ale o vítězi rozhoduje příběh a snaha dokázat si, že nejsme rasisti. A v neposlední řadě Elišce uškodil i Vojta, který na ni v Grandfinále předváděl mistrovství světa v honění své žížaly, ehm, tedy svého ega. Sorryjako, jedna Vojtova píseň by se ještě snesla, ale proč proboha musel Elišce vybrat hned dvě? Jinak si myslím, že Eliška je muzikantka tělem i duší, takže ji čeká vyloženě hudební budoucnost, i když její cesta nebude zrovna mainstreamová.

2. místo: Jakub Moulis

DJ Vlado: Bylo to jen o chlup a vůbec poprvé mohl u nás vyhrál talentovou soutěž idol puberťaček, jehož zpěv je ještě dost nedokonalý. Jakub rozhodně není bez talentu, potenciál má dokonce hodně velký, ale čeká ho ještě hodně práce, aby se přiblížil hotovým zpěvákům, jakými jsou všichni tři ostatní finalisté. Kdyby to mělo být spravedlivé, tak by Jakub skončil na čtvrtém místě, což bylo však vzhledem k jeho fanklubu dost nereálné. Jakub je však mladý kluk a má čas se ještě vyzpívat, utvořit si hudební názor, až pak bude všem moct dokázat, že není jen plyšákem pro pubertální žížaly, ale skutečným zpěvákem.

Vítězka: Annamária D’Almeida

DJ Vlado: Annamária je držitelkou hned několika primátů v historii našich talentových soutěží. Zaprvé je možná vůbec nejtěsnější vítězkou, jelikož jí Jakub dýchal na záda o necelé jedno procento. Zadruhé je to poprvé, kdy u nás soutěž vyhrála zpěvačka s cizokrajnými kořeny a zároveň mladá maminka. A zatřetí v rámci tří ročníků Voice je první vítězkou, které se při Blind Auditions otočil jen jeden kouč (zatímco Ivanna Bagová i Lo Hrůzová měly otočené všechny čtyři). Annamária, přestože nemá postavu žížaly, si diváky získala sympatičností, příběhem mladé maminky a kvalitním zpěvem (a v neposlední řadě i Kalim jako koučem). O její hudební budoucnosti však úplně jasno nemám, jelikož na rozdíl od Petra a Elišky je jen zpěvačka, nikoliv muzikantka. Bude hodně záležet na tom, jakými se obklopí lidmi, protože v případě, že by se obklopila špatnými, tak skončí jako většina vítězů našich talent shows, protože, co si budeme nalhávat, tak vyloženě showbyznysový typ není. Každopádně jí (stejně jako ostatním soutěžícím) v budoucí kariéře držím palce a děkuju jí za reklamu pro Panáčka v podobě zmínění svého „oblíbeného hejtera“ Tomáše.

Proč právě žížala?

DJ Vlado: A teď se dostávám k vysvětlení, proč právě žížala se stala letošní červenou nití grandfinálového článku podobně jako v minulosti Hujerbus, duchna a mutant. Když jsem viděl onen bizarní playlist, který nás v Grandfinále čekal, tak mě napadlo, že tam už chybí jenom Dáda Patrasová a žížala Julie. No a již čtvrté slovo, které se prolíná celým grandfinálovým rekapem, bylo na světě. I když na to, aby někdo ze soutěžících zazpíval přesvědčivě cokoliv od Dády, by musel mít minimálně 2,5 promile alkoholu v krvi.

Hodnocení Grandfinále a vůbec celého letošního ročníku Voice podle DJ Vlada:

No myslím, že horší tečku si letošní Voice nemohl přát. Výběr písní představoval jednu velkou přehlídku bizarnosti a nejedna žížala by určitě valila oči, že se omylem místo show z roku 2019 dívá na libovolnou nováckou estrádu z přelomu milénia. Zvlášť když to srovnám se Superfinále loňské SuperStar, ve kterém se Tereza, Eliška i Karmen předháněly v tom, která předvede větší touchdown, tady se zejména kouči předháněli v tom, kdo svého soutěžícího více ztrapní. Navíc celé vyhlášení vítěze bylo totálně odfláknuté a o zbytečném ušmudlaném úvodním sestřihu, který vznikl jen kvůli hokeji a ještě ho Nova s Markízou prezentovaly jako samostatný pořad, nemluvě. Myslím, že jestli budu v budoucnu vyhlašovat anketu o nejzpackanější finále, to letošní bude žhavý kandidát na vítězství. Nejlepším momentem Grandfinále byla tak reklama pro našeho Tomáše.

Tak nám skončila zase jedna talentová soutěž a troufám si říct, že šlo o jednu z nejhorších v historii. Každý ze čtveřice koučů za sebou zanechal nějakou tu kontroverzi. Nejvíc přešlapů letos nadělal Pepa, který dokázal, že už přesluhuje. Kali je velký sympaťák, ale během soutěže se (podobně jako minule Majk Spirit) ukázal jako srab, který se bojí jít proti divákům. Vojta nebyl špatný kouč, ale to masírování jeho ega bylo příšerné a ve finále na to doplatil. Jana by byla nejlepší koučka (castingové excesy včetně prohrabávání vlasů neřeším), kdyby neudělala jednu zásadní botu a nepřipravila se o potenciální vítězku, za což dostala od diváků facku v podobě čtvrtého místa. Z moderátorek se nepřekvapivě jako lepší ukázala Mária Čírová, zatímco Tereza Kerndlová celou dobu působila jako afektovaná žížala. Dále mi přišlo nelogické, že když už byla fáze K.O. upravena do snesitelnější podoby, kdy se nesoutěží ve dvojicích, musela být jako na potvoru prohozena se souboji. No a snad největším záporem letošního Voice byl podle mě dvojí metr, který byl uplatňován na soutěžící, kteří byli již před soutěží profesionálně činní, přičemž u jednoho byla profesionalita přítěží, u druhého naopak nevadila. Vrcholem všech pak bylo nasazení live shows proti hokeji, čímž si obě televize na sebe upletly bič. Abych jenom nekritizoval, tak musím říct, že soutěžící byli opravdu kvalitní a našlo se mezi nimi spoustu zajímavých zpěváků i muzikantů, bohužel však žádná vyložená hvězda, která by se stala vlajkovou lodí a mluvilo se o ní ve všech hospodách, kadeřnictvích a počty shlédnutí by Kaliho strčila hluboko do kapsy.

Doufám, že jestli bude ještě nějaká talentová soutěž, tak to bude SuperStar, jelikož srovnávat formáty SuperStar a Voice je jako srovnávat Nemocnici na kraji města (tu původní Dietlovu) a Ordinaci v růžové zahradě, tak propastný je to rozdíl. Voice má jako formát šíleně moc chyb, které s každým dalším ročníkem vyplouvají na povrch, SuperStar je mnohem spravedlivější, s přehlednějšími pravidly a má v našich zemích větší tradici. Na případnou šestou federální SuperStar bych se i těšil (po letošku si potřebuju nutně spravit chuť), jenom doufám, že v porotě nezasedne Dáda Patrasová a moderátorkou nebude žížala Julie.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 61
1
Mila
Reagovat

@Inbezka 653- Napsala jsi po všech stránkách nejlepší zhodnocení. Díky.

2
JaiKudo
Reagovat

Přiznám se, že jsem SF ani finále nesledoval, naši hokejisti hráli tentokrát docela dobře a místo svíjejících se žížal jsem si raději pustil kvalitní bigbít…. :-D Ale po přečtení Vladova rekapu mám pocit, jako bych to všechno sledoval spolu s vámi, ty žížaly se ti Vlado fakt povedly :-D A hlavně jsem rád, že podle Vladova rekapu jsem o nic nepřišel a že podobné bizarní soutěže už by měly konečně skončit. A souhlasím s Vladem, že jediný trošku schopný formát talentové pěvecké soutěže je Superstar, ať si o ní říká kdo chce co chce. To srovnání Nemocnice s Ordinací sedí stejně jako ty žížaly. Vlado před psaním rekapu musel sníst misku vtipné kaše, jinak to nevidím…. :-D

3
DJ Vlado
Reagovat

@JaiKudo: S tou vtipnou kaší jsi to trefil skoro přesně, jelikož teď po vytržení zubu můžu jenom kašovitou stravu :-D Btw. zubař, kterej mi ten zub trhal, ti byl vizuálně docela podobnej :-)

4
bobina
Reagovat

@DJ Vlado: Moc často nepíši, ale tentokrát musím! Souhlasím s každičkým slovem rekapu, i s tou Dykov…pardon – žížalou! Štve mě, že Jana nenechala zpívat Petra s kytarou / je tolik písniček, které by mu sedly /. Nechápu, proč se snažila ze sympaťáka udělat lidového baviče – to a výběr písní bez doprovodu kytary mu nejvíc ublížilo. Držela jsem palce Petrovi a Elišce. A na závěr – velké blahopřání Tomášovi!

5
Sa. I.
Reagovat

@DJ Vlado:

Hustej rekap, žížaláku :-D
Za tu lapálii se zubem odpouštím jednu do gramatického nebe volající hrubku v textu ;-)

6
DJ Vlado
Reagovat

@Sa. I.: Myslíš tu duplicitu „hned několika primátů“? Tak tu už jsem opravil + několik dalších chybek a překlepů :-)

7
DJ Vlado
Reagovat

@Sa. I.: Ne, tak už vím, že jsi myslel to „mnělo“, co už jsem taky opravil :-)

8
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: rada by som využila tú tvoju veľkokapacitnú pamäť a opýtala sa ťa, ako vlastne skončil Peter v Talente, na YT je len to jeho známe kastingové vystúpenie a viac nič. nedopátrala som sa k tomu ani v archíve Jojky, tak snáď si spomenieš .:-)
A tématický rekap so žížalamy pobavil :-D To si celý ty :-)) Chcela by som vidieť Dyka ako sa tvári, keď to číta… :-D Verím, že sa na tom dobre pobaví Tatiana, lebo tá ma zmysel pre humor…si myslím :-))

9
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Tuhle řadu Talentu jsem zrovna nesledoval (vůbec od roku 2015 sleduju Talent spíš sporadicky, vlastně jsem vloni po dlouhé době viděl až semifinále a finále, kde jsem se ale dočkal vítězství mé favoritky), ale pokud vím, tak v semifinále už Peter nebyl, takže vypadl nejspíš v té fázi, která nahrazuje bývalý Velký třesk :-)

10
Tomáš
Reagovat

https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/hej-ty-aneb-jak-soutezici-reaguji-na-hejty-vitezka-the-voice-trolli-internetove-hrdiny.html?fbclid=IwAR3-FjppRS2r6Ltng4utiqajQqQtKb99lxSU_N8AioGRd-BNCEZexVkiKFE Annamarii její hejteří asi hodně baví. Možná proto ta reklama i pro mě a jsem rád že sem byl nejlepším momentem celého GF.

11
Prochor
Reagovat

S každým dílem The Voice jsem se víc těšil na další Superstar. Jen bych jí rád viděl v neokleštěné verzi. Taky mi chybí kompenzace nespravedlivého soutěžení v semifinále v oddělených skupinách. Například jako v 1. české superstar formou divokých karet pro postup do finále, na jednu z nich postoupila i Šárka, která se nakonec dostala do GF s Anetou. Takže bylo vidět, že výběr napříč skupinami má význam.

12
Mila1
Reagovat

Vlado, díky za žížalí rekap. Já jsem se na finále koukala jen zčásti, nějak mne to nebavilo. Na téhle řadě mne bavily hlavně ty první výběry naslepo, ikdyž jich bylo příliš. Poslední dvě kola měla hroznou úroveň, bylo to dáno asi i výběrem písní. Favoritku Elišku pohřbily právě ty poslední písně, co dostala.
I tak si od ní budu pouštět Ladu Gaga i Pink. A doufám, že o ní ještě uslyšíme.

13
Sa. I.
Reagovat

@DJ Vlado: 7

Ano, tu jsem měla ;-) na mysli :-)

14
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: díky :-) ja už ani netuším, čo bol ten Veľký tresk …ČSMT pozerám už len keď si na neho omylom prepnem :-D

@Tomáš: čo som čítala po skončení GF niektoré hejty Jakubových fanyniek proti Annamárii, tak ty si bol vážne len taký slabý odvar :-D

Mne príde, že ten bizarný playlist bol asi nejakou návnadou na prilákanie širšieho spektra divákov po skončení hokeja, … o nás hardcore fans sa vedelo, že sa dívať budeme aj keby playlist obsahoval Senzus, Eva s Vaškom, či spomínanú Dádu ,…. Ale bolo potrebné prilákať lúzu, náhodného diváka starého, mladého s rôznorodým hudobným vkusom, a neunudiť ich … no a korunu tomu všetkému nasadili s Voráčkovou pozývacou vsuvkou, ktorá po bezprostrednej prehre s Kanadou mala dosť zvláštnu príchuť :-D

Z mojich skromných dlhodobejších pozorovaní vyplynulo, že podľa rekapistov aj diskutérov každá táto šou, nielen Voice aj Superstar posledné roky stále dopadá ako tá najhoršia z najhorších a stále upadá viac a viac na samé dno … :-))) Keďže už dosiahla svoje najhlbšie dno Mariánskej priekopy, čo bude ďalej ? je ešte sa nabudúce kde prepadnúť ? :-)))
A ja mám radšej Voice, hoci má veľa nedostatkov, ale vždy tam objavím pre seba viac zaujímavých talentov , ktorí sa hudbe naozaj venujú …. :-)

15
Tomáš
Reagovat

Problém Annamarie byl přesně v tom co se tu psalo. Její vystoupení prostě nezanechávala žádný dojem. Atlantida byla hodně slabá, ten duet s Kalim mě taky nebavil. Pro mě skutečně dopadlo GF nejhůře jak mohlo a vyhrál pro mě z těch čtyřech finalistů ten nejslabší a nejméně zajímavý soutěžící. Bohužel. To ať se na mě Anička nezlobí, já to s ní takhle mám takže pro mě fakt to nakonec dopadlo dost špatně. Co se týká formátu, taky bych raději příští rok šestou federální Superstar ale také v té neokleštěné verzi, což ale asi kvůli výraznému šetření nebude už nikdy možné. :( Voice má až moc komplikovaná a hlavně nespravedlivá pravidla vyřazování, to je asi to co mi na něm vadí ze všeho nejvíc. Možná ještě raději než SS bych uvítal X Factor ale tomu asi už v našich končinách jak to tak vypadá navždy odzvonilo a tak se na něj budu moct dívat pouze v UK verzi pokud to teda ještě letos vůbec bude nějak možné. Tak jako tak to s pěveckými show do budoucna nevidím moc dobře, což je hlavně pro nás hardcore fanoušky opravdu velká škoda.

16
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Já myslím, že problém Aničky nebyl žádný. protože to vyhrála. Že se to nelíbí tobě ? No a co ? Tobě se zase líbí zdaleka nejslabší zpěváček Kubíček (taky zdaleka nejnevkusnější) a ten byl druhej, tak můžeš mít docela i radost, ne ? :D

17
Tomáš
Reagovat

@Bezík: No vidíš, taky ty Kubíčkovy problémy asi nebudou zase tak žhavý jak popisuješ ty, když skončil druhý a málem to dokonce vyhrál. Tak to máme skoro nastejno. :-D

18
Wtfko
Reagovat

Tyhle rekapy me bavi cist kvuli uporne snaze byt vtipny bez jedineho skutecneho vtipneho momentu. Kazdy nemuze byt vtipny, to je OK, ale mel by si to uvedomit. A pouzivani jednoho slova v kazdem odstavci? Kdyby to aspon davalo smysl nebo pobavilo. Prijde mi to jak snaha o humor deti na prvnim stupni nebo naopak nekoho stareho s humorem, ktery je tak 40 let out. Ale prave proto me to bavi, i kdyz to je na ukor autora.

19
Ally
Reagovat

U vsech zizal☺docela odvazny rekap..
A tak kazdy mame jiny smysl pro humor , styl atd..me uz taky neco pripadne na hran
e… zalovatelnosti ☺ nebo zbytecne..ale nad vetsinou zizal jsem se pobavila a souhlasim vesmes i s rekapem
Ono je jednoduche si jen cist a kritizovat zejo.
Srovnani Anny a Elisky s V.Horvath a P.Bende je zajimave..asi je to tak..
@dolores: No to tu resime pokazde, ze uz dalsi soutez nebude..a vzdycky se jeste nekdo najde, ale..😕😊

20
DJ Vlado
Reagovat

@Wtfko: Maxxi, víš co mi můžeš? :-P

21
Jayjay
Reagovat

@DJVlado: Myslím že letošní Voice obsadilo pro mě, co se zpackaných finále týče, nanejvýš třetí místo. Druhé nadlouho obsadil poslední ČS X-Factor a první místo, to jen tak nic nesestřelí – finále Hotelu Paradise :P Nic horšího, než finále realityshow někde v garáži jsem snad nezažil…

Jinak jsem taky pro další federální superstar. Ale stačila by mi tak v roce 2021 a nejlépe tak, že by byla nakonec 4 semifinálová živá kola, v každém 10 soutěžících a to tak že (aby se teda vybíralo dobře národnostně), 10x holky ČR, 10x holky SK, 10x kluci ČR a 10x kluci SK – z každého by postoupili dva soutěžící, + 2 (nebo 4) další soutěžící by vybrali z těch semifinálových kol na divokou kartu porotci. Byla by finálová Top12 a pak by vypadávali po jednom a finále ve 3. To by bylo fajn, celkem 14 živých večerů, žel bohu, v dnešní době už je to nereálné. Škoda

22
Bezík
Reagovat

Co takhle nějakou poslední malou anketu. Tři nejlepší účastníci letošního Voice bez ohledu na to, jak dopadli ;-)
Za mě :

1) Natálie Rotterová
2) Markéta Chladová
3) John Boyd

Jak to máte vy ?

23
Violete
Reagovat

Tak tri mista jsou malo :-) Vezmu to tedy tak, ze dam ty, kteri byli skveli a od nichz me mrzelo, ze neukazali jeste daleko vic.
1. Natalie Rotterova
2. Karolina Kolekova
3. Marketa Chladova

A za zpevaky:
1. Jaromir Bartos
2. Simon Svidran
3. Kristian Revay

24
Mila1
Reagovat

@Bezík: Já to mám bez pořadí, ale ve finále mi chyběli – Kristián Revay, Lucka Večeřová, John Boyd. A mrzí mne špatný výběr písní pro Adrianu.

25
Sa. I.
Reagovat

Pojmu to jinak – kdo ve mně zanechal stopu a chtěla jsem si ho užít více:
Lucka
Kristián
Adriana
John
Jaromír

26
Filip
Reagovat

Rád bych pochválil dotáčky mezi písněmi (nenapadá mě vhodné slovo). Byly o muzice, o přípravě soutěžících na song a dávaly smysl. Na rozdíl od těch v Superstar, kde se dozvídám, co soutěžící snídají a další podobné nesmysly. Když srovnám Superstar a Voice, tak mě u Voice mnohem více baví úvodní díly. V Superstar se pak lépe rozvíjí děj. Pokud to tedy není jako minule, kdy vypadávají dva soutěžící najednou a soutěž tak skončí skoro dřív, než začne.

27
Filip
Reagovat

Jo, a ještě bych rád přes všechny excesy rád pochválil kouče. Jana Kirschner mnohem lepší než Dara Rolins, Kali byl nejsympatičtější ze všech raperů. Vojta Dyk mi sice přišel až moc sebestředný a místy falešně medový, nicméně oproti Michalu Davidovi i tak velký krok kupředu.

28
Prochor
Reagovat

@Bezík: Problém Aničky je v tom, že jí pořád někdo hejtuje:-)))

29
Tomáš
Reagovat

Tři nejlepší účastníci? Tak to bych viděl asi Peter Juhás, Kristián Révay a u třetího hodně váhám mezi Johnem Boydem a Janem Nicem. Baba zase žádná ale to jen proto že tam je těch míst málo. :-))) Jinak by tam třeba taková Natálie určitě byla.

30
Monika
Reagovat

Tri nejlepsi u me je Dominik Hanza, Kristian Revay, John Boyd a ctvrta do party by byla Karolina.

31
Eliška Urbanová
Reagovat

Ahoj.
Normálně nečtu recenze, komentáře ani nic tomu podobné, ale dnes mi toto nedalo a zabrousila jsem na tuto stránku.
Chtěla bych jen říct, a zdůraznit, že jsem si písničku Modlitba od Vojty Dyka vybrala sama. A ne za účelem vybrat si song, kterej někoho posadí na zadek a lidi mi pošlou milion hlasů. Ale za účelem poděkovat skrz tu píseň všem, kterým jsem poděkovat chtěla a taky se rozloučit. Zazpívat si něco velmi intimního. A ani vteřinu nelituji toho, že jsem si ji vybrala. ❤ Vojta mi jí nejdřív ani nechtěl schválit, takže asi tolik k Vojtovu „egu“.
Je strašně těžké soudit lidi podle sestrizenych reportáží a desetiminutových výstupech před kamerami. Přesto to spousta lidí dělá. Ono, jen si tam stoupnout a neposrat se z toho, to se vší úctou málokdo dá.
Mám vás ráda, dobrou noc.
Eliška Urbanová

32
jj
Reagovat

@Eliška Urbanová:
Ahoj :-) Věřím, že jsi opravdu Eliška, ten styl se k tobě hodí. A pak ještě tomu věřím i proto, že ten výběr mi taky vrtal hlavou a moc se mi to k Vojtovi nehodilo, takhle se mi to zdá uvěřitelnější. Spíš jsem ale myslel, že ti dal na výběr víc písní a ty sis vybrala tu jeho. Je pravda, že už u Markéty jsem si myslel, že si minimálně jednu píseň musela vybrat sama, zpívala ji už dřív.
My tady rádi kritizujeme, vlastně je to takovej náš koníček. Někdy i ostřeji, ale myslím, že jinde to bývá i horší. Ale zrovna ty jsi tu docela chválená :-)
Osobně nepamatuju, že by mě v nějaký předchozí soutěži bavilo tolik výkonů jako letos, hodně z nich je tvých, včetně obou finálových. Ten duet s Vojtou byl skvělej, oba jste výborní muzikanti a skvěle jste si to užili, žasl jsem, s jakou samozřejmostí a lehkostí jste to dali. Zmiňuji ten duet, protože tady moc chválenej není, ale jinak co jsem koukal jinde, tak lidem se to taky líbilo. Ale přeci jen už to bylo finále, jde o dost peněz, kdybys sis vybrala něco, co jak píšeš, by posadilo lidi na zadek, tak bys pravděpodobně i vyhrála, proto bych byl býval radši za jiný výběr. Takhle se nejspíš uvažovalo u Kaliho a podle mě správně. Ale když ničeho nelituješ a píseň měla nějaký účel, proti tomu se nedá nic namítat :-)
Tak ať se ti daří, nebude to lehký, ale tobě by se to mohlo podařit. Budu se těšit na tvou budoucí tvorbu. Máme tě taky rádi, minimálně ze sebe to můžu tvrdit :-)

33
Inbezka
Reagovat

Ahoj Eliško,
děkuji, že ses ozvala aby ses zastala Vojty. Já jsem taky nevěřila, že by Ti dal zpívat svoje písničky ze samolibosti. Sledovali jsme Tě doma s radostí a měl pravdu Vojta, že jsi předvedla různé věci od chraplavého fortisima po piánko:-) Bylo to krásné a děkuji. Přeji hodně štěstí a třeba budeme mít možnost uvidět Tě někde i naživo:-)

34
Ina
Reagovat

Ahoj Elisko
Jsi jedna z mala, ktera se zastala sveho kouce na nejake diskuzi. Mam radost, ze jsem se v tobe nespletla. Ale stejne si myslim, ze kdyby sis vybrala Efektnejsi duet urcite bys vyhrala. Modlitba byla procitene a krasne zazpivana. Drzim ti palce a doufam, ze o tobe jesye jodne uslysime

35
Tomáš
Reagovat

@Eliška Urbanová: Ahoj Eliško, měla si vyhrát ty a ne D´Almeida. Pokud už musela vyhrát žena, tak ty jsi byla z těch dvou v GF rozhodně ta daleko lepší.

36
DJ Vlado
Reagovat

@Eliška Urbanová: Ahoj Eliško, jsem rád, že ses ozvala a uvedla vše na pravou míru :-) Abych to ovšem na pravou míru uvedl i já, tak mi nešlo až tak o Modlitbu, jelikož to je v podstatě krásná píseň a bylo to nejlepší vystoupení večera (to, že ta píseň není až tak efektní, je vedlejší), jako spíš o ten duet, protože, ať se na mě Vojta nezlobí, ta píseň má kvalitu podobnou jako kolovrátky, které jsem slýchal vloni na dovolené v Bulharsku a které se můžou zavděčit leda tak opilým německým důchodcům :-) Kdybyste dali místo toho nějaký swing, podobně jako v předchozím kole s Markétou a Ondrou Rumlem, mohlo vaše společné vystoupení vyznít líp :-) Ale na druhou stranu jste v tom nebyli sami, jelikož duet Jakuba s Pepou vyzněl podobně bizarně :-) No a to s Vojtovou „žížalou“, to se mi do hodnocení hodilo, vzhledem k tomu, že měla být jedna žížala v každém odstavci, což je taková moje tradice prolínat finálový rekap opakováním jednoho slova v každém odstavci, ke které mě inspiroval scénárista všech nováckých show Jan Liška, který totéž kdysi dělal na Gorille (jen s tím rozdílem, že on to dělal u každého článku u jednoho ročníku Talentu, zatímco já to od roku 2014 dělám u každé talent show, o které píšu, ale jen u finálových rekapů, aby to bylo jen takové občasné zpestření) :-D Jinak ti přeju hodně štěstí a vytrvalosti ve tvé budoucí hudební kariéře, u které pevně věřím, že bude čistě podle tvých představ :-)

37
Lia
Reagovat

Tak co, jak užíváte první meteorologický letní den? Kašlete na internet a vyražte k vodě lidičky. Hezký letní den přeji

38
jj
Reagovat

@Eliška Urbanová:
Ještě jsem chtěl dodat, že byla nevýhoda zpívat první. To je vlastně vždycky, protože je normální, že čerstvější zážitky z výkonů postupně přebijí ty starší, na ty dřívější se víc zapomene. Ale asi nevíš, že tvůj duet s Vojtou kolidoval s naším semifinále v hokeji a viděla ho u nás přibližně jen půlka lidí, takže trochu smůla, protože ostatních výkonů se to netýkalo. Znovu napíšu, že tvůj duet s Vojtou byl výbornej. A píšu to znova, protože když se něco napíše vícekrát, tak se to pak stane pravdou, což si určitě myslí i DJ Vlado :-) Ten duet mi připomínal víc písniček najednou, něco z nějakýho muzikálu a dokonce se část podobala jedné písni od skupiny Queen, což byl možná i účel, jak jste podobně zvedali ruku nad hlavu. Jen ten refrén byl trochu moc juchací, ale i ten mě pobavil, jak jste si to užili, nemusí být všechno pořád vážný. To už je všechno, ať se ti daří! :-)

39
Tomáš
Reagovat

Tak ještě než se tu definitivně rozutečeme na všechny strany, chtěl sem se zeptat kolik jste kdo komu letos poslali hlasů? Pochlubíte se? Nastal čas na odhalení vlastních výsledků hlasování. Já v 1. Finále poslal 10 hlasů Petrovi Juhásovi a 12 hlasů Kristiánovi ( protože mi bylo jasné že Kristiánovi jde o krk ). Stejně to bohužel nebylo u něj nic platné. Ve 2. Finále sem poslal 31 hlasů Petrovi Juhásovi a když mi došel kredit, tak sem přesvědčil mou mámu a poslala mu taky jeden takže dohromady 32 hlasů ve druhém Finále pro Petra. Strašně by mě zajímalo jaký byl skutečný rozdíl v počtu hlasů mezi Petrem a Valentínou zejména v tom 2. Finále ale zase tak malý asi být nemohl takže by zřejmě postoupil i beze mě. No a v GrandFinále sem opět poslal 31 hlasů Petrovi Juhásovi ale s jeho očekávaným 4. místem to stejně ani trošku nehnulo. Když sem pak po odhalení výsledků viděl jak málo měl v GF procent, zajímalo by mě kolik by jich měl nebýt mě. Ale to mě utvrdilo v tom že skutečně nemá smysl posílat hlasy ( pokud není nějaká výjimečná situace kdy opravdu je to tak vyrovnané že rozhodne jen pár hlasů a to je asi málokdy ) a teď sem fakt pevně rozhodnut už nikdy do žádné show nehlasovat ani kdybych toho člověka měl rád sebevíc. Pokud rozhodují tisíce hlasů, tak to jeden člověk nic nezmůže a i ty stovky hlasů jsou nereálné aby poslal jeden člověk ( ať už finančně nebo i fyzicky protože pokud chce člověk vidět celý přenos, tak v reklamních pauzách se to prostě stihnout nedá ). Vím že sem to říkal i loni ale tohle byla vážně poslední soutěž kam sem něco poslal. A kolik jste poslali vy jestli vůbec něco? Taky se pochlubte kdo tu ještě stále jste.

40
Violete
Reagovat

@Eliška Urbanová: Ahoj Elisko, ta Modlitba byla v Tvem podani skvela a urcite to tady rada lidi ocenila vcetne me a intimita byla fakt znat a bylo to prijemne zklidneni vecera, stejne tak i duet Petra s Janou Kirschner, at se Ti dari v kariere a tesim se nekdy na Tvuj koncert. Ocenila jsem take saxofon, moji oblibenkyni je Candy Dulfer, tak bys mohla byt takova ceska Candy :-) Mohla bys tak zustat vice hudebnici, jak jsi rikala.

41
Violete
Reagovat

@Tomáš: Ja poslala jen tri hlasy Markete, abych ji podporila v tom zivem kole, jak vypadla. Podle me udelala nejvetsi pokrok ze vsech,tak jsem ji chtela podporit.

42
Prochor
Reagovat

Eliška má pravdu, že na Panáčkovi píšeme někdy nehorázné nesmysly, které si domýšlíme. Mně třeba překvapuje, že DJ Vlado opakovaně tvrdí, že Fix You zpívala Emma protože to on navrhl na Panáčkovi. Existuje pro to tvrzení nějaký důkaz, nebo si to DJ Vlado jen domýšlí protože si rád masíruje svoje ego? Jenom Emma ví, jak to doopravdy bylo.

43
Tomáš
Reagovat

Tak koukám že už to tu pomalu umírá no. Jenom někdo tři hlasy a jinak nikdo nic, to jste teda pěkně slabí takže příště už na to taky kašlu. :-D Jinak je škoda že Scalex už svoje rekapování definitivně pověsil na hřebík ale ono se to u něj dalo čekat dřív nebo později, čas mu to prostě už nedovolil a zřejmě ho to už ani tolik nebavilo. Navrhl sem že od příští soutěže ho tu klidně zastoupím, však letos sem myslím už konečně dokázal že i já umím být nestranný, Annamaria může vyprávět. :-)

S kým z vás se tu uvidím na podzim u X Factoru UK? Pokud teda nějaký bude ale snad ano když ho vysílají každý rok. Tak snad se na něj budeme moct koukat po netu protože je to rok od roku komplikovanější. Tam aspoň pořád nevyhrávají jenom baby i když teda ti vítězové tam taky nic moc. I když teď poslední vítěz Dalton Harris tam nebyl špatný, já to ale nejvíc přál Anthonymu. A i kdyby tam letos vyhrála baba, stejně to určitě může být celkově zase zajímavá podívaná. A s vámi ostatními kteří koukají pouze na tuzemské show se teda budu těšit na viděnou doufejme příští rok a nebo v roce 2021 u nějaké další SuperStar. Snad bude. Sice zase vyhraje baba, o tom už si iluze nedělám ale hlavně ať ještě SS je a ať se zase najde pár zajímavých soutěžících kvůli kterým budem mít smysl na to koukat. Tak na viděnou!

44
jj
Reagovat

@Tomáš:
Poslal jsem jeden hlas Markétě v prvním kole a pět hlasů Elišce ve finále. Jo, u Scalexe se to dalo čekat. Pamatuju si, že když napsal poslední rekap, tak nám začal mazat med kolem pusy, že už jeho rekapy stejně nejsou potřeba, že je tu odborníků dost. Jak v tý pohádce s dědem Vševědem, kde převozník dlouhá léta převáží a nemůže se toho zbavit, až pak rada od Vševěda mu pomohla, tak Scalexovi se to taky nakonec povedlo, předal hodnocení nám odborníkům na slovo vzatým :-)
Ještě k Bezíkově anketě. 1. Eliška 2. Natálie 3. Markéta

45
Violete
Reagovat

Tak zase nekdy na videnou u dalsi pevecke show. A diky vsem diskutujicim, me to daleko vice bavilo :-)

46
Lucas
Reagovat

@Tomáš: Co jsem tak slyšel, tak X Factor má být, ale ne ten normální, ale verze s celebritama. A hned po tom by měl být all stars. Tak uvidíme.

47
Violete
Reagovat

@Lucas: To bude ten X-faktor neco jako Moje tvar? To si nedovedu predstavit, na techle peveckych soutezich jsou nejzajimavejsi nove talenty. A co je All stars?

48
Bezík
Reagovat

No jo, tak ti kdo končíte (já ještě chvili budu číst) se mějte krásně a třeba zase u Superstar (jestli ještě nějaká bude) :D A hlavně pamatujte, jazzu není nikdy dost !!! ;-)

49
Violete
Reagovat

@Bezík: No, jeste chvili nahlednu. Treba se objevi prece jen s hodnocenim Scalex.

50
Ally
Reagovat

Tak snad uz tu nebudou chodit jen spameri..s nimi clovek moc nepokeca☺
Jo no mozna Scalex doplni nejake celkove zhodnoceni..snad by mohlo motivovat, ze se tu zastavi i lidi z drivejska, soutezici..
Ale chapu , ze nechteji rekapy odbyvat..

Vidim, ze vyhlasovani anket uz se ujal Bezik☺..tak za me asi tak :
1.Eliska..ne proto,ze si to treba precte☺ale vlastne od zacatku nezklamala..mozna chybel nejaky jednoznacny touchdown
2.Natalie..stihla ukazat malo, ale asi by bavila cim dal vic..
3.Valerie P…opacny problem, mozna by me casem omrzela

Tak hezke leto vsem..

51
Tomáš
Reagovat

Když to tak vezmu, tak v první řadě The Voice u nás skončil kluk nejlépe na 4. místě. Ve druhé řadě Voice skončil kluk nejlépe na třetím místě. A teď ve třetí řadě skončil kluk nejlépe na krásném druhém místě. Čili co z toho vyplývá? Že to má vzestupnou tendenci a pokud ještě někdy bude Voice, tak se třeba už konečně vítězství chlapa dočkám. :-) A nebo taky ne. :-D

53
jj
Reagovat

Tři odkazy najednou by mi to asi nevzalo, tak poslední se Standou Dolínkem zvlášť. Je tam nejvíc společných fotek.
https://www.super.cz/640183-pamatujete-si-ho-jeste-standa-dolinek-z-1-superstar-je-10-roku-mimo-soubyznys-a-po-8-letech-cerstve-single.html

54
jj
Reagovat

Ještě Šárka Vaňková, vypadá líp než v Superstar. Nejvíc se změnil Poláček, v odkazu výše uvedeném, jeho bych nepoznal.
https://www.super.cz/640214-stale-krasnejsi-stribrna-superstar-sarka-vankova-o-konci-v-soubyznysu-cim-se-zivi-a-proc-prchla-na-slovensko.html

55
DJ Vlado
Reagovat

@jj: Člověče, u tvých odkazů na finalisty první řady SS mě napadá zajímavý paradox, že ačkoliv to byl nejsledovanější ročník, tak většina finalistů se už dneska neživí hudbou a kdyby v tom ročníku nebyla Aneta, tak by to z hlediska kariéry finalistů byl totální propadák, zvlášť když to srovnám s první federální SS, ze které se velká část soutěžících (a nejen finalistů) drží v showbyznysu dodnes, tak je ten rozdíl opravdu propastný :-)

56
Mirek
Reagovat

můžu se jenom zeptat co říkáte na vítěze the voice v usa a velké británii u všech řad kdy the voice se začalo vysílat

57
Pepino
Reagovat

Tak trochu z jiného soudku:
https://www.super.cz/640719-finalista-posledni-rady-superstar-ktery-na-chvili-okouzlil-i-katarinu-knechtovou-skoncil-v-blazinci.html
A oni to tady už loni někteří tušili, že nedopadne dobře.

58
Looky
Reagovat

Ahoj, kdyby sem náhodou ještě někdo zabloudil. Tak tady něco pro fanoušky Natálky – https://www.startovac.cz/projekty/my-oni-aneb-1-album-natalie-rottrove/
Teď se ukažte :) I symbolická podpora je určitě podpora!

59
Bezík
Reagovat

@Looky: Jééé, díky za upozornění, podpoříme, určitě !!! ;-)

60
Jana
Reagovat

@DJ Vlado: mám pocit, že se hudbou živí řada semifinalistů :-)))

Přidat komentář