Kde nakoupit skate vybavení v Praze?

skate boty

Na první pohled je skateboarding podobný surfování. Ostatně od něho je vlastně odvozený, protože vznikl někdy začátkem 50. let minulého století, když surfařům nefoukal vítr a na moři chyběly vlny vhodné k windsurfingu. Postupně se stal skateboarding po celém světě stále oblíbenějším a populárnějším. Dnes už není problém vidět se skateboardem také děvčata, i když je tento sport doménou hlavně mužů.

Kamenná prodejna i e-shop

Jestliže jste propadli kouzlu prknu na kolečkách, pak potřebujete mít správné vybavení, díky němuž bude jízda na něm mnohem příjemnější. Pražští skateři mají tu výhodu, že mohou navštívit kamennou prodejnu na ulici Klimentského. Ještě před tím, než se do ní dostanou, si lze prohlédnout nabídku jejich sortimentu ve skateshopu Ambassadors.eu. Skateboardy, oblečení, boty i doplňky včetně akční nabídky tu čekají na své zájemce z řad rekreačních i profesionálních sportovců.

České kvalitní desky

Když si vybíráte vhodný skateboard, určitě sáhnete po takovém, jehož výrobce má za sebou jistou historii. Takovým je brand Ambassadors, jenž se výrobě desek věnuje již od roku 2006. Za tu dobu stihl okolo sebe vybudovat silný team předních českých i zahraničních jezdců na skatu.

V jejich nabídce naleznete skateboard desky Ambassadors ze sedmi vrstev kanadského javoru nebo Sk8Mafia, Girl Skateboards, Chocolate, Habitat, BlackLabel, F.S.C, Mystery Skateboards, BLVD nebo MiniLogo a mnoho dalších. Sortiment je tedy dostatečně bohatý, aby si na své mohl přijít opravdu každý. A nezapomeňte – ke každému skateboardu dostanete automaticky grip zdarma.

V nabídce pochopitelně nemohou chybět kvalitní bundy, trička, kšiltovky, tílka nebo kraťase a ostatní součásti garderoby správného skejťáka. Ambassadors nezapomíná ani sluneční brýle či pořádné skate boty, díky kterým zvládnete kickflipy na jedničku.