Hlavní obsah

Fanoušci se baví! Sběrač udělil lekci tenisové hvězdě. Klukovi dejte medaili, žádají

Tento moment zaujal prakticky všechny zúčastněné. A nejednalo se o žádnou špičkovou výměnu či nečekanou porážku šampiona. Do hlavní role se na probíhajícím grandslamovém French Open pasoval jeden se sběračů, který udělil pořádnou lekci tenisové hvězdě - španělskému tenistovi Fernandu Verdascovi. "Klukovi dejte medaili," psali na sociálních sítích nadšení fanoušci.

Foto: Sport.cz

Tento moment pořádně pobavil fanoušky na French Open.

Článek

Je to hodně diskutovaná otázka. Do jaké míry si tenisté dělají se sběračů "sluhy" a kdy skutečně potřebují jejich pomoc? Ožehavé téma před několika měsíci oživil například i šestý hráč světa Stafanos Tsitsipas, který na otázku, zda holky a kluci skutečně musí tenistům nosit propocené ručníky a vyhazovat použité obaly od pití, odpověděl, že od toho tam jsou.

O to větší radost měli někteří fanoušci z momentu, který se udál v prvním kole French Open mezi španělskou hvězdou Fernandem Verdascem a britským tenistou Danielem Evansem.

Foto: Profimedia.cz

Fernando Verdasco si zajistil postup do druhého kola

O co šlo? Během jedné z výměn stran totiž ostřílený pětatřicetiletý veterán podal sběrači prázdnou lahev s tím, aby ji vyhodil do koše.

Hoch byl však zaměstnán držením slunečníku, a tak bez ostychu tenistovi naznačil, kam prázdný obal patří. Za to si od fanoušků vysloužil potlesk.

"To byla lekce, klukovi dejte medaili," psali nadšení příznivci na sociálních sítích.

Španěl zápas s Evansem nakonec po setech 6:3, 6:7, 6:3 a 6:2 vyhrál, s mladým sběračem však utrpěl porážku na celé čáře.

Reklama

Související témata: