Matův charitativní projekt má sto účastníků

30.05.2019, 18:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (181)

Přidat komentář
Skalda29

Je to pěkné... Ale ke všem ohledům, není to docela málo? Jak ta vybraná částka, tak počet účastníků...

Reagovat
Csaplárova past

Co se třeba trošku zamyslet? Tohle není jediná charita na tomto světě, kdo nepřispívá sem, přispívá jinam ....

Reagovat
Dufan

Reagovat
kilobyte

100 pravidelných dárců není málo. A 32 mega se ti zdá málo? Zkus během 2 let vybrat na charitu víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Málo máš v hlavě.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Skalda29

Já mám málo, abys mohl mít ty víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky cením

Reagovat
Skalda29

Cením, že ceniš

Reagovat
smazaný uživatel

Cením, že si ceníš, jak si cení.

Reagovat
Josifek

Kolik pravidelně přispíváš ty a kolik dalších lidí si k tomu strhl?

Reagovat
Skalda29

Nic, nemám na to srdce.

Reagovat
Bakary3

Taky bych teda od tech milionaru cekal vic solidarity.. Tedy co se tyce poctu ucastniku.

Reagovat
Acquanni

Tak třeba takový Gates je úplně jinde, ten dal snad nějak kolem 50 miliard na všechno možné a založil i Giving Pledge, ke které vybízí tu nejbohatší skupinu lidí, aby za svůj život darovali polovinu svých peněz na dobré věci, když si vezmu, že má net worth nějakých 90 miliard, tak se tím sám slušně řídí, ale tak ne každý to vidí takhle a i to "blbé" procento z těch obřích peněz, které se točí ve fotbale něco dokáže, navíc to, že se k tomuhle projektu Maty někdo přidá neznamená, že nedává i jinde sám. Nemusí nutně pršet, stačí když aspoň kape.

Reagovat
Acquanni

Btw. Vzhledem ke svému majetku je největším dárcem Charles Francis Feeney, to je úplně jiná dimenze. Daroval kolem 8 miliard a jeho net worth je teď někde kolem 2 milionů. To je neskutečný, daroval přes 99,99% svého jmění.

Reagovat
Acquanni

Tihle lidé jsou úplně jinde, vím že mezi miliardáři je i třeba jeden, který je známý tím, že si vždy nosí oběd pěkně v hnědém papírovém pytlíku jako mají děti ve škole v amerických filmech. Tihle lidé mají prostě jinak nastavenou hlavu a uvažuji více globálně, taky si mnohem více váží peněz. Třeba s tím Gatesem jsem narazil na video, když byl v Ellen show, taková americká talkshow a ona si pro něj připravila "soutěž", jde měl tipovat ceny takových běžných věcí. Samozřejmě byl dost vedle, krom jedné, kterou věděl přesně Ale líbilo se mi, když u něčeho tipoval cenu snad 20 dollarů a když slyšel, že to stojí 4, tak vykulil oči a hned říkal, že si vezme 5 a jak je to super levný. Je to maličkost, ale ukazuje to sílu toho, když takový člověk správně vnímá peníze. Stejně tak jak se třeba obléká, nepotřebuje ukazovat značky, prostě kalhoty, svetr a nazdar. Fotbalisti naopak málokdy znají opravdovou hodnotu peněz, mají to prostě za kopání do balónu a i když to samozřejmě stojí hromadu dřiny, tak to prostě není to stejné. Lidi jako Gates vydělali peníze opravdu jen prací a tak ohromné peníze vydělali i díky tomu, že si uvědomovali jejich hodnotu naplno a i když si takový člověk koupi třeba letadlo, tak v drtivé většině času neutrácí za to, co nepotřebuje. Žijí v luxusu, ale ten si zaslouží a obracejí každý dollar.

Reagovat
r.mrazik

takze gates vnima penize tak,ze je vubec nevnima...

tohle zobecnovani me stejne vzdy pobavi

Reagovat
Acquanni

Jak nevnímá? Právě, že ano, uvědomuje si hodnotu peněz moc dobře a cítí ve svým štěstí morální povinnost. The Giving Pledge založil s Buffetem a vedlo ho k tomu, když se dozvěděl o nemoci, která zabíjí půl milionu děti ročně. Říkal, že na titulních stránkách jsou spadlé letadla, ale o tomhle nikdo nepíše a nikdo se nestará. On si uvědomuje, ze těm peněz může udelat mnohem lepší věci, než prostě mít co chce. Vždy s manželkou říká, ze své děti podporuje a směřuje k tomu, aby šli za svými sny, ale ne každý rodič na světě má možnost dětem poskytnou takové podmínky, proto pomáhají, cítí morální povinnost. Gates dokonce říkal, že jeho děti nebudou miliardáři kvůli tomu, že prostě dává, ale dávat bude dál.

Reagovat
r.mrazik

"když slyšel, že to stojí 4, tak vykulil oči a hned říkal, že si vezme 5 a jak je to super levný. Je to maličkost, ale ukazuje to sílu toho, když takový člověk správně vnímá peníze"

takze vlastne penize vnima tak,ze je vubec nevnima...proste jich ma tolik,ze je mu jedno co kolik stoji

samozrejme to neni zadne prskani na nej...jen mi tahle glorifikace prijde usmevna,kdyz se Gates pohybuje v jinych cislech nez velka vetsina kopacek

Reagovat
Acquanni

Tak on to neví, protože člověk jako on si prostě do sámošky nezajde a není to tím, že by to pro něj bylo podřadný. Je to dlouhodobě nejbohatší člověk světa (Teď ho teda přeskočil Bezos, ale prostě je to nejznámější miliardář rozhodně), s takovou publicitou si fakt nezajdeš pro párky do obchodu. Ale měl tam v těch produktech třeba žvýkačky, který věděl o pár centů přesně, protože je kupuje On je fakt velký sympaťák a když ho člověk vidí mluvit někde, tak to z něj jde cítit. Prachy jsou jedna věc, ale on je prostě velikán

Reagovat
r.mrazik

ale samozrejme mas recht,ze jeho moralni kredit je nekde jinde nez u vetsiny kopacek

Reagovat
Acquanni

Jo, je to hlavně tím, jakým způsobem se k těm penězům dostali sportovci a lidi jako Gates. A taky víme, že spousta těch kopaček bude po kariéře se zisky v hajzlu. Takový Cristiano se bát nemusí, ten už teď vydělá snad i více z reklam, svých značek atd., ale takových silných moc není a taky jakmile přestane fotbalista hrát, tak mediální zájem opadne vždy, po některých se slehne zem

Reagovat
Busby babes

tohle: nepotrebuje ukazovat znacky... je trochu mimo, jestli je to mysleno na Gatese teda. kdyz je nekde na verejnosti, tak ma bud oblek na miru nebo je vic casual bez saka, ale ty kosile taky nejsou konfekci. Kalhoty a svetr nekteri maji, to je asi spis na Jobse ne? ale ty jeho svetry taky byly dost kvalitni. A u jobse nebo Zuckerberga, ktery taky ma 7 stejnych outfitu na kazdej den je to spis o tom, ze oba nechteli rano premyslet, co na sebe. Timhle to meli dany, proste kazdej den to same a nazdar, neplytvas tvurci fantazii nebo jak to popsat, jedes na autopilota.

Reagovat
Acquanni

Mě je samozřejmě jasný, že ten obyčejný Gatesuv svetřík bude dražší než nějaký Gucci, natož pak obleky, který bude mít kvalitní a na míru. Ale jde spíše o to, že tihle opravdu nejbohatší lidí jsou většinou nastavení trochu jinak. Milionáři bývají mnohem okázalejší, ukazují peníze, rádi utrácejí za nesmysly častěji, kdežto tihle miliardáři, kteří by právě peníze nemuseli vůbec počítat, ti to berou jinak, někteří dost investují do všemožných projektů, mají vyšší morální kompas. Ne vzdy, ale bývá to tak.

Reagovat
kiwwi

no najviac smutne je to, ze na Gatesa aj tak ludia picuju...nezavdacis sa proste nikdy

Reagovat
Acquanni

Úspěch se neodpouští no.. Jinak je celkově sranda, že se řeší každá blbá celebrita, např. takové Kardashians, ale např. toho Charlese Feeneyho nebude znát 99% lidí. A to je největší celebrita, co znám. Rozdat přes 99,99 jmění na charity a dobré účely. Žije někde v San Francisco v pronájmu, nechal si dost na vyžití, ale prostě nic ve srovnání s tím, co měl. Takoví lidé by zasloužili sochu. Gates samozřejmě nedal až tolik, ale věřím, že aspoň těch 50% prostě s manželkou rozdá. Nevím proč se na takové lidi musí taky plivat. Mě stačí když o něm něco čtu, narazím na video a mám hned takový dobrý pocit, že jsou tady furt takoví, kteří se starají, mají vysoký morální statut. Je to fajn vidět a Gates je btw. dobrý sympaťák, doporučuji to video, "Gates guesses grocery prices", najde ti to, jeho vzhled, vystupování a celkový obraz je prostě super

Reagovat
smazaný uživatel

No tak oni všichni fotbalistů neberou miliony Eur ročně.

Mě se víc líbí, když ty peníze investují lokálně, tam kde to hned pomůže. Třeba jak Mané nechal postavit tu školu v rodném městě. Nebo jak Messi zase zainvestoval stavbu nemocnice v Argentině.

Reagovat
Busby babes

a zapojil ses? ono je to otevrene pro vsechny, nejen pro fotbalisty. V kazde zemi je pak vybrana charita, ktere jdou penize. v CR je to https://www.streetfootballworld.org/network-member/fotbal-pro-rozvoj

https://www.common-goal.org/Donate

Reagovat
Coutinho10

tohle bude taky jeste zajimavy...misto LM s Atleticem si mozna zahraje jenom EL s MU

17:19 Griezmann není prioritou Barcelony

Přestože Antoine Griezmann už oznámil Atléticu Madrid své rozhodnutí odejít po sezoně z klubu a zároveň se bralo jako hotová věc, že zamíří do Barcelony, nemusí to být zase tak jisté. Podle Deníku Marca není Griezmann přestupovou prioritou Barcy. Není proto vyloučeno, že se do hry může dostat i jiný klub, nejčastěji se hovoří o Manchesteru United. (dailymail.co.uk)

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Jen to ne

Reagovat
Jordi Alba

Tak on zas tolik klubů na výběr nemá.

Reagovat
Coutinho10

o to je to vtipnější, že loni se na Barcu vykašlal, ale teď by ji teda bral a proto skončil v Atleticu, jenže situace se změnila a asi bude muset vzít United s EL

Reagovat
Jordi Alba

On jak udělal to video, tak mě právě napadlo z těch keců, že jasný United, ale pak si člověk řekne, že asi bude chtít i něco vyhrát.

Reagovat
Coutinho10

právě

Reagovat
Swarley

muset

Reagovat
Swarley

úplně ho do těch špičkových klubů musí dotáhnout v řetězech

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl on a Pogba to zase bude . Stačí už duo Instagram Lingard a Rashford

Reagovat
mistr129

kéžby

Reagovat
scheeza

Jo takže dailymail,už by se vám konečně mohlo v těch kebulích rozsvítit . Žádnej jinej tým na světě neprodává titulky líp než právě United a proto je cpou do každé kauzy ale chápu že je to pro některý jedince hrozně náročný na pochopení..

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný je, že v United budou špičkový hráči, ale úspěch z toho stejně žádný nebude..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

jako fanda Realu bys mohl vědět, že to spolu docela souvisí

Reagovat
smazaný uživatel

Bez obrany to nepůjde..

Reagovat
Swarley

To ano, ale přestupák ještě ani nezecal

Reagovat
nani92

začal

Reagovat
Swarley

*pořádně nezačal

Reagovat
nani92

to je naša chyba, nie chyba prestupáku

Reagovat
Swarley

Ty s tím přestupákem něco máš?

Reagovat
nani92

áno, prestupujem na oboch nohách od radosti, že Alexis pôjde

Reagovat
Swarley

jenom aby

Reagovat
fabec1222

Aspoň bude mít chlapům kdo navařit

Reagovat
Hachim Mastour

"Když jsem před dvaceti měsíci ten projekt rozjel, doufal jsem, že se rozšíří po celé fotbalové komunitě. Jsem moc rád, že se Aivi a Alex staly 99. a 100. členem tohoto úžasného týmu a že teď máme v Common Goalu naprostou genderovou vyváženost," řekl jednatřicetiletý záložník Manchesteru United Mata.

tak to aby sa tam už neprihlásil nikto, aby to ostalo vyvážené

Reagovat
salaminoo

chybí mi ještě info o lesbičkách a gayíčcích, černoších, bílých a žlutých, aby to bylo vyrovnané ve všech směrech, na nikoho se nesmí zapomenout

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Vsadim gule

Něco mi říká, ze si černá gayovska lesba.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
zlatan-legend

Vydlabanej jak necky

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

idz prec z toho cerveneho cirkusu

Reagovat
nani92

ako jasné, klub je v sračkách, ale robiť kvôli nemu charitu?

Reagovat
Pato44

Haha haha hahahahahaha haha

Reagovat
Hokaido

Conte oficiálně v Interu. Jsem strašně rád, že nešel do Juve. Interu se bude dát fandit.

Reagovat
blade115

Forza Inter, vítěz SA 2019/20.

Reagovat
smazaný uživatel

To by tak krásně pročistilo kádr Chelsea, kdybychom neměli ten ban

Reagovat
blade115

Prodávat Chelsea dál může. A zatím se mluvilo maximálně o Mosesovi. Pochybuju, že by měl Antonio zájem vybrakovat ten tým, na který tolik nadával.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no, ale někdo tam taky musí zůstat, normálně by si tam tak 3 hráče natáhnul jistě

Reagovat
kiwwi

vlastnite 60+ hracov, myslim, ze by tam mal kto ostat

Reagovat
smazaný uživatel

bavíme se o áčkové kvalitě, nechceme dopadnout jako United

Reagovat
kiwwi

bavite sa o cistke Ackoveho kadra...a nerob si iluzie, EL sme vyhrali nedavno aj my a minulu sezonu sme skoncili druhi, ale kvoli tomu, ze sme tu cistku neurobili, tak sme dopadli takto

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale vaše krize trvá už 6 let, cokoliv jiného je lhaní si do vlastní kapsy.

Reagovat
nani92

herná kríza ano, ale klubová nie

Reagovat
Kixi Syhimour

No, vzhledem k posledním 25 rokům i ta klubová.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne klubová?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože i přes nepříznivé výsledky z posledních let si klub stále udržuje svojí hodnotu, postavení na trhu, marketingovou a ekonomickou sílu etc

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tržní hodnotu a marketingovou sílu sledujete fotbal, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec nesouvisí s tim co napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Proč proboha ne?

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě followers jsem zapomněl

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

tak a ted si doufam prijdou pro Alexise. pokud jo, hned ho zacnu mit rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

The view has been Conte would want Lukaku (as he did at Chelsea) when he returned to management. View at Inter is that Lukaku more realistic financially for them than Sanchez. As Lukaku kept being left out, I assume OGS would be open to sale BUT sums need to work.

https://twitter.com/sistoney67/status/1134366154305277953?s=21

Reagovat
Swarley

Alexis a Lukaku out, Griezmann in

Reagovat
kiwwi

Ja uz toho Griezmanna asi ani nechcem...dalsia predrazena hviezda. Musime uz zacat ist inou cestou. Kazdopadne Ole vie presne akeho utocnika potrebuje, takze pochybujem, ze podlahne tomuto tlaku kupit hviezdu za kazdu cenu...

Reagovat
Swarley

Jako jestli do někoho narvat ty prachy, tak bych šel do Griezmanna a ten útok bych právě předkládal tak, ať je on ten nejzkušenější a bude mít na starost co nejvíc gólů...Alexisovi už neverim a jestli chce Ole dávat Lukaku někam na křídlo, tak to ho rovnou strelme tomu Interu...

Já rozumím té cestě ala Sancho a podobne a zásadní problém s tím nemám, ale kdo pak bude dávat góly? Nevyrovnaní Rash s Martialem, kteří se stejně spíš profilují na křídlo nebo Lukaku taky z křídla? Buď to postavíme tak, ať je hrotak Lukaku a dokupujme tvořivé hráče kolem něj, nebo můžeme hrát na tři vepředu a ať se to míchá, ale to je pak Lukaku k hovnu a nemáme střelce...kombinovat to je blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

Strelec bude Greenwood, chce to len dostat poriadnu sancu.

Reagovat
Swarley

možná bude, ale s tím nemůžeme jít do následující sezóny...ale rozhodně ať ty šance postupně dostává...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom naco je nam ta rezerva, ak tam ma chlapec takéto štatistiky, tak musi sa uz posunut do áčka, posledné co potrebuje je Griezmann za 100 mega alebo koľko, zlatý Gaal v tomto.

Reagovat
Swarley

tak vytáhneme kluka z rezervy a bude čekat, jak bude na čele tabulky střelců prohánět Salaha, Agueara a Kane...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim problem v tom, ak sa preda Lukaku, aby sa islo do sezony s Rashfordom a Greenwoodom, investovať sa moze na krídlo a ine pozície, z môjho pohľadu je Griezmann nezmysel.

Reagovat
Swarley

s tímhle jít do sezóny je sebevražda...

Reagovat
smazaný uživatel

Sebevrazda je Griezmann ale pre Greenwooda, ked už takýto zjavny talent, aky v tej akadémii nebol roky, väcsi ako Rash, nema dostat sancu poriadnu, tak uz neviem kto. Investovať miliony sa môže tam, kde to je fakt potreba a nie zabrat miesto chlapcovi nejakým Griezmannom a ďalšie 4 roky mu nedat poriadnu sancu, to je o hovne. Rash uz tiez musi ukázať, ze moze byt jednotka v utoku, ja by som isiel takou cestou a nejaku sezónu dalsiu bez LM sa mozem vysrat.

Reagovat
Swarley

jestli nechcem investovat do Griezmanna nebo jiného útočníka, tak musí zůstat Lukaku a ta hra se mu musí přizpůsobit...ne ty kraviny, kdy lítá po křídle...

nikdo jiný ze současného týmu není schopný být tím důležitým střelcem...Martial i Rashford si to musi primárně porovnat v hlavě, jestli toho vůbec někdy chcou dosáhnout...

Reagovat
Wazza228

Hodně bude záležet, jaký rozestavení chce Ole praktikovat. Teď hrál většinu času 4312, kde vlastně typický hrot nebyl a uprostřed se nejvíc pohyboval hráč na CAM (Lingard) a útočníci chodili do šířky. Jelikož se hodně spekuluje o pravým křídle, tak čekám, že Ole bude chtít hrát 433 nebo 4231. Tam by se Lukaku hodil, jako typický hrot, ale Ole asi preferuje jiný typ útočníků (něco jako Rashford).

Já bych chtěl za ty prachy posílit asi jiný posty, kde nás tlačí bota, jako je CB, RB, DM, CM, AM a RW. Kdyby ale Griez přišel, tak by mi to nevadilo. Hráč je to kvalitní, umí sám rozhodovat zápasy a zvládl by hrát na protiútoky.

Reagovat
Swarley

souhlas, ale to se právě musí v létě rozhodnout...v sezóně se různě zkoušelo, ok, to je v pohodě, ale do nové sezóny musíme mít tohle vyřešeno...jestli na typickýho hroťáka Ole hrát nechce, tak je Lukaku fakt k ničemu a musí se to přeskládat...byla by to drahá alternativa a ten prodej do Interu se teď nabízí...

ale je jasný, že ty hlavní problémy jsou i jinde...

Reagovat
Wazza228

No já doufám, že tohle má už Ole v hlavě srovnaný a podle toho dal Edovi seznam posil. O prázdninách ho čeká hrozně moc práce. Musí řešit průchody a odchody (případně na obojí čekat), správně poskládat tým a vybrat základní 11, zapracovat s týmem na fyzičce, vymyslet nějakou taktiku a signály na standardní situace (Youngovo kopání na nikoho fakt není ideální ) a vybudovat u hráčů nějaké automatismy, jako je přihraj a naběhni si (smutný, že takový základ není u hráčů samozřejmost). Bude to mít těžký, ale já věřím, že to nějak zvládne.

Pro budoucí sezónu nečekám hned boj o titul a všechny poháry, ale chci vidět nějaký posun vpřed, myšlenku a koncepční práci, která bude mít budoucnost. Plusem bude větší začlenění mladíků do týmu (Garner, Gomes, Greenwood) a případně nějaké finále. Ale to klidně rok oželim, když se vrátíme do LM a bude tam vidět posun vpřed.

Reagovat
Swarley

přesně tak, jako rozumím tomu, že za jeden přestupák se všechno vyřešit nedá, ale musí to mít hlavu a patu...jestli bude dál Lukaku lítat na křídle a Young bude v základu a ještě jako kapitán, tak to se Ole dlouho neohřeje...

příští rok bude TOP 4 absolutní minimum a k tomu potřebujeme kvalitní hráče...tak snad se na tom pracuje...

Reagovat
Busby babes

ja bych si ho stejne jeste rok spis nechal.

Reagovat
r.mrazik

prodavat lukakua je podle me blbost...

alexis at vypadne co nejdriv

Reagovat
Makiii

De Ligt / Maguire MUSÍ BÝT JEDNOZNAČNĚ PRIORITY - pokud nejdeme (nepochopitelný pro mě, za tu výkupku) vůbec po TOBYM, Koulibalyho ať si za tu dardu peněz nechaji... Ale jeden z těhle dvou musí skončit u nás! Tuanzebe tu šanci očividně a zaslouženě dostane, když se na něj OLE už teší.

Posila, Lindelof, Bailly, Tuanzebe, Jones/Smalling - Roja mám rád, že vždy to odmaká narozdíl od jiných primadon, ale totální skleněnka, ten musí jít fakt pryč... Minimálně ON a nejlíp plus ještě jeden z dvojky Pat a Mat.

O čem se vůbec nemusíme bavit, tak jednoznačně YOUNG pryč, při nejhorším široko daleko od základní sestavy, když by nepřestoupil jinam...

KOUPIT RB ( Wan Bissaka nejlépe s Dalotem/Fosu Mensah bojovat o RB, případně Dalot zástup za Shawa)

Takže RB a CB musí být jistoty.

Do toho samozřejmě RW ( které nás trápí, nebo tam konečně zkusit Alexise(poslední šanci mu dát a nazdar) Ztratil svoji výbušnost, no vlastně ztratil všechno... hlavním faktorem teda - sebevědomí a když ho nemá, tak působí, jak kdyby poprvé viděl balon...) Ale herní inteligenci a finálku věřím, že stále má - takže klidně na tom RW, ale i tak potřebujeme vyloženě hráče, co hraje RW (Za mě klidně Zahu, přiznat si chybu!!!) - hádám, že Sancho nám dá košem kvůli LM, nebo zkusti toho Pepeho...)

CM - Herrera, Fella out - takže Bruno / Rice / Rabiot ? Za mě teda spíše dva první...

Lukaku určitě nepouštět, to by byla velká chyba, jemu věřím, jen musí dostavát lepší podporu, která už X let není...

James je pravděpodobně jasný, což je super... rychlej skoro jak Bolt... není línej na krok a pracant... přesně to teď potřebujeme...

Valencia, Herrera, Fella jsou OUT - plus k tomu musí jít Young, Darmian, Rojo, nevím co Mata(bohužel u nás nikdy nehrál ten fantastickej z Chelsea...)

Greenwood, Fosu Mensah, Tuanzebe, Garner, Chong, Gomes, a teď James - počítám už jako 100% doplnění kádru...

ti klidně můžou zastávat tu pozici na rozšíření, a né přeplacené vyhaslé ,,hvězdy''...

IN - De Ligt / Maguire /... Wan Bissaka ... Zaha/Sancho/Pepe ... Bruno/Rice/Rabiot ...

Reagovat
r.mrazik

mensah je pry na ceste pryc...gomes a chong snad pujdou na hostovani,protoze detsky fotbal jim opravdu uz nic nedava...

to same greenwood

Reagovat
Makiii

Tak Mensah je hlavně zraněnej co jsem viděl... Pokud se uzdraví, tak si myslím, že minimálně šanci dostane... Zrovna on ten tah a přímočarost dopředu má z toho pravého beka...

Ok, tak ať ale jdou a nehnijí v rezerve, kde jim to nic neda...

Greenwood nevidím duvod, proc by musel jit, když v posledním zapase klidně mohl dát 4 goly a patril k tomu nejlepsimu na hristi...

Reagovat
r.mrazik

neco jsem zahledl,ze mensah to ma spocitany...ale treba se pletu

z meho pohledu napravo vubec nema co delat...kdyz uz,tak spis nekam do stredu

jj,jak rikas...dalsi sezona v rezerve by byl pro ne krok zpet

greenwooda myslim tak,ze musi uz hrat vys a ne s detmi

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, Greenwood jd hrac pre áčko, serem uz na tych sracov vsetkych Sanchezov a Griezmannov.

Reagovat
Busby babes

pokud prijde stoper, tak musi minimalne dva jit do haje. Rojo a Jones za me. Klidne Bailly, pokud o nej bude vetsi zajem.

Pridal bych tam i LB, Shaw potrebuje konkurenci i kdyz spis bych koupil fakt nekoho velmi dobryho, kdo Shawa posadi. Snad pres leto Luke makne a prijde ve forme.

De Ligt by byl sen, ale neverim, ze prijde. Maguire nebo Toby proc ne, vtipny teda, ze oba nebyli loni dost dobri, ale ted mozna budou. plus Axel, tak uvidime.

Timbo imho pujde pryc, poradne se neprosadil ani na tech hostovackach, musel by mit uzasnou pripravu, pokud na ni vubec pojede. Dal to chce minimalne jednoho zaloznika a pravy kridlo a pravyho beka.

jestli jsou pravdive informace o tehc vykupkach, tak Zyiech ji ma mit 25 mega, Partley 50, Toby 25.. za 100 mega bychom podstatne vylepsili kadr na trech pozicich, ktery nutne potrebujeme posilit.

Reagovat
Makiii

Diego Martinez

@DiegoMSport

21h

De Ligt to #MUFC is a done deal pending medicals. Total agreement with Ajax, the player and Raiola. I don’t expect any news till after the International games.

In the next week or so you will see conflicting articles. This is to build hype around the deal which #MUFC want.

@DiegoMSport

Agreement was made 5 days ago. Raiola, as you know from the Pogba saga, loves his name in the limelight which is why you will see many conflicting articles.

Van Der Sar played a part in the deal. He supposedly told De Ligt that #MUFC would be the best place for him to develop.

Kezby... Byl taky první co potvrdil Alexise...

Tak Shaw by mohl mit konkurenci v podobe Dalota, co umi a v Portu hral na RB i LB... Plus verim, ze pripadnej Wan Bissaka by dokazal zahrat pri nejhorsim i vlevo... Tenhle post by byl vyreseny...

Zyiech ma pry 25, to nechapu, kdo a na co ceka... to stejny Lozano ma vykupku nejak na 25... kvalitni ozkouseni hraci, prava - leva strana... Mame jit po nich hned...

Reagovat
Busby babes

https://www.telegraph.co.uk/football/2019/05/31/matthijs-de-ligt-tell-manchester-united-decision-transfer-coming/

hmh, uz to pise i Telegraph. No uvidime teda po repre pauze jak se rozhodl. Nemam problem, pokud nas bere jen jako prestupni stanici do Barcy, znamena to, ze srat na to nemuze, protoze jinak by Barca pak uz taky nemusela mit zajem. No nadeje si porad nedelam ale bylo by to fajn.

Reagovat
r.mrazik

neuverim,dokud neuvidim

Reagovat
Busby babes

asi tak.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
EXoRcIsT

swap za Skriniara

Reagovat
niflheim

Co ten Lozano? Nemusel by být drahý, křídlo potřebujeme.

Reagovat
Makiii

Protoze bohuzel Eda nezajimaji levnejsi a lepsi hraci ... on radsi predrazeny hrace bez vykonnosti...

Reagovat
Mastný Chobot

Nemáme poriadne krídlo, stopéra, ani peniaze a ideme dávať 20m za Meuniera?

Reagovat
Greny

Mám řešení problémů: Arsenal má na přestupy jen 40 mega, my zakázané přestupy tak nakoupíme posily teď a rok je necháme hrát v Arsenalu

Reagovat
Gunner14

ale pokud to budou posily typu Higuain, Kovacic tak si je nechte

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kucka

Reagovat
r.mrazik

“There was a conversation with United but it was for a loan and I didn’t want a loan,” Moura told the Guardian.

Prý jsme ho chtěli na hostování....potomci

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela upřímně kdo mohl čekat, že se takhle chytne. Před jeho přestupem bych ho pasoval na největší flop... navíc věřim tomu, že kdyby jsme ho koupili my, tak by to flop nakonec byl

Reagovat
r.mrazik

ja to cekal

a tusim,ze par nas tu bylo...

rozhodne se tehdy vic lidi pridalo s tim,ze se mel koupit misto pitomeho alexise

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, mě Alexis přišel jako sázka na jistotu a ejhle... proto doufám, že se vykašlem na Griezmany a jemu podobný

Reagovat
r.mrazik

Mě sral Alexis ke konci už v Arsenalu...

Jj, raději narvat prachy do mladých a hladovych kluků

Reagovat
Busby babes

jeste by zachranil Mourinha a to bys nechtel.

Reagovat
r.mrazik

Tak Mourek by dřív nebo později zmizel...moura by zůstal

Reagovat
niflheim

Několik z nás ho tady chtělo než šel ještě vůbec do PSG. Smůla no.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

Však to áno, ale z psg keď šiel tak to už bolo iné

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Já ho chtěl od doby, co byl v Brazílii a to nepretrzite

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej
Reagovat
Mimalu

to byl i minulý rok

Reagovat
Svatej

beztak se jenom fotí s dresem svýho příštího soupeře v playoff lm

Reagovat
Busby babes

oslavy teda nic moc, kdyz je za dva dny ve Spanelsku.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
EXoRcIsT

ta stara stripterka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Visca el barca

Raiola tu hru hraje hodně dobře. Pokud by Mathijs do United tak hrozne chtěl a bylo by to tak blízko, už je tam. Mimo jiné, Frenkieho přítelkyně je na dovolený s přítelkyní De Ligta. Takže jsou očividně hodně velký kamarádky. A sami víme jakou mají ženy moc Ono popíjet ve slunné Barceloně sangrii je taky trochu o něčem jiném, než žít v Manchesteru

Reagovat
Miguel19

Raiola s vámi dobře vyjebává no.

Reagovat
Visca el barca

Tak zatím mu na to nikdo neskáče.

Reagovat
Busby babes

no jen teda uplne stejne se da rict, ze pokud by chtel tak moc byt u vas, uz tam taky davno je.

Reagovat
smazaný uživatel

O

Reagovat
Visca el barca

My mu nenabízíme 14 mio ročně.

Reagovat
Busby babes

no a? tahle predstava, jak je vsechno jen o penezich, co se tu porad jede, je uplne mimo. Tak to proste nestoji. Kdyby ano, hrajou vsichni v Cine a Emiratech. Presto tech hracu tam je velmi malo.

Zajimaji se o nej dva velke kluby (kdyz pominu zajem dalsich). Vy mu muzete nabidnout velkej plat, daleko vetsi nez ma te v Ajaxu, fotbalovou filosofii podobnou te ajaxu, nenapsal bych ze jisty titul, ale daleko vetsi sanci na titul, potazmo LM.

My mu muzeme nabidnout velkej plat, daleko vetsi nez ma v Ajaxu a asi i vetsi nez co nabizite vy a pak to, ze bude mit prakticky jisty zaklada a vybudovala by se okolo nej obrana, potazmo novy mlady tym (aspon dle drbu okolo nasich posil to tak vypada), kde by se svoji povahou byl behem chvile jednim z lidru. Nevyhodou je, ze nebudeme hrat pristi rok LM a konkurence v PL je daleko vetsi a tym ve vetsich potizich, takze ta vyzva u nas je rozhodne vetsi.

Obe moznosti maji svoje vyhody a nevyhody. Ale neni to jen o tom, jaka castka mu prijde na vyplatni pasce. btw z tech 14 mega mu nakonec prijde cca polovina, zbytek zaplati na danich. Nevim, jak je na tom v tomhle ohledu Spanelsko...

Reagovat
Visca el barca

V těch platech si teda nejsem jistej. Messi má 40 v čistým. Takže v hrubým dvakrát tolik. A frenkie má mít 7-8 v čistým. To samé měl mít De Light.

Reagovat
Miguel19

Takže mu vlastně nabízíte víc jak United..

Reagovat
Visca el barca

To právě že ne. Ty mu nabízej 14 v čistým.

Reagovat
Mimalu

to těžko

Reagovat
Miguel19

Jj určitě

To je přes 500K týdně, což nemá nikdo ani zdaleka v PL..

Reagovat
Visca el barca

Jen říkám, že ve Španělsku se to uvádí v čistým a né týdně.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

dáváte ranec griezovi, pro raiolu už nejsou love :/

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Robi to fakt fakt dobre, ked ta to nuti pisat taketo nezmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1134516119631532032?s=19

“I’ll never forget the look on Willian’s face. He just looked at me and said, ‘What are you doing here!’”

Reagovat
blade115

To se měl spíš Green ptát Williana... Každej zkurvenej den...

Reagovat
Whitemedia

jo, podobných komentářů je pod tím videem spousta

Reagovat
TopinB

To je kouzelné

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

vy jste fakt paklub.

Reagovat
Whitemedia

vedení jen nechce stát Sarrimu v cestě za jeho snem

Reagovat
Whitemedia

a teď nás Marina dorazí nějakým Lopataguiem

Reagovat
RKBoy

toto by vedenie nespravilo pokial by si nebolo isté Lampsom.

Reagovat
Swarley

bez možnosti nákupů a bez Hazarda? vám nestačilo, že hrál za City a chcete ho ještě dorazit?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Mourinho do třetice všeho dobrého

Reagovat
Whitemedia

že by Mourek vlezl do týmu, kde nemůže nakupovat?

Reagovat
Swarley

konečně se splní váš sen, bude muset dát šance mladíkům z akademie

Reagovat
Whitemedia

ne díky, raději si ho vezměte vy a nechte ho zapracovat do áčka Greenwooda

Reagovat
Swarley

ten si tam protlačí cestu přes kohokoliv

Reagovat
Mimalu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele