Dnes Čtvrtek - obcasny-dest 11°C
Zítra Pátek - polojasno 16°C
Čtvrtek 25. 4. 2024
Svátek má Marek
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.

Pondělí: Praha 8 zve na Den zdraví

Den zdraví se koná v pondělí 3. června od 13 do 18 hodin do obchodního domu Ládví, Střelničná 31, Praha 8.

Bezplatné vyšetření pigmentových znamének ve spolupráci s Prof. MUDr. Petrem Arenbergerem, DrSc., MBA a týmu specialistů z Dermatovenerologické kliniky Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, odborné vyšetření dermatoskopem.

Výsledek vyšetření se dozvíte ihned.
den-zdravi-2019


Praha 1: Začala pétanque sezóna

Dnes v 11:48

V parku Lannova proběhl tradiční zahajovací turnaj Pétanque, kterého se zúčastnili tři desítky seniorských sportovců. Do oblíbeného turnaje jednotlivců se zapojili milovníci tohoto sportu z celé Prahy.

Zasedání zastupitelstva Prahy 6

Dnes v 11:11

Dvanácté jednání zastupitelstva šesté městské části proběhne v pondělí 29. dubna od 10 hodin v zasedací místnosti v 6. patře Úřadu městské části Prahy 6.

Hunter Clarke-Fields: Jak vychovat dobrého člověka

Dnes v 10:32

Laskavý, soucítící svět začíná u laskavých, soucítících dětí. V této knize najdete účinné a praktické strategie, díky nimž dokážete na své děti reagovat s vlídností a bez posuzování.

Praha 13: Čarodějnice v Centrálním parku

Dnes v 08:11

Radnice Prahy 13 zve v úterý 30. dubna na Čarodějnice do Centrálního parku.

Vycházka: Zahrady pod Pražským hradem

Dnes v 07:39

Načerpat pozitivní energii a prožít chvíle v nejkrásnějším období roku s výhledem na unikátní pražské panorama procházkou po tichých, zelených a kvetoucích místech v samém srdci Prahy můžete v úterý 7. května.

Libeňská pouť

Dnes v 07:21

Jarmark, netradiční pouťové atrakce, kolotoč na „ruční pohon“, kotrmelčák, hlavotoč, zvířátková střelnice z minikuší, barbarské sekery, ražba pamětní mince, malování na obličej, pohádka pro děti, pěvecké a varhaní koncerty, komentované prohlídky kostela sv. Vojtěcha a stánky...

Dnes: Na Sluneční náměstí se vrací akce Bezpečná třináctka

Dnes v 06:43

Na Slunečním náměstí v Praze 13 se dnes od 13 hodin představí složky Integrovaného záchranného systému v rekordním zastoupení. Děti i dospělí mají unikátní příležitost si na vlastní oči prohlédnout a vyzkoušet vybavení zásahových vozů nebo policejního vrtulníku a promluvit si...

Fakulta biomedicínského inženýrství ČVUT si zvolila děkana

Dnes v 06:17

Akademický senát Fakulty biomedicínského inženýrství ČVUT zvolil 23. dubna kandidáta na děkana FBMI. V tajném hlasování byl jednomyslně zvolen na funkční období 2024–2028 staronový děkan FBMI prof. MUDr. Jozef Rosina, Ph.D., MBA.

Joachim Mayer: Jak na vyvýšené záhony

Včera ve 23:00

Zahradník a autor úspěšných knih Joachim Mayer přehledně vysvětluje, jak si můžete vyvýšený záhon sami vybudovat, a to i třeba jen na terase či balkoně. Poradí, čím záhon naplnit a jak o něj pečovat, aby se v něm rostlinám dařilo. 

Praha 9: O dotace na kulturu lze žádat do poloviny května

Včera ve 22:12

Praha 9 vyhlásila programy v oblasti kultury, na které poskytne neinvestiční dotace. Celkový objem finančních prostředků vyčleněných z rozpočtu na Dotační program Kultura 2024 činí 600 tisíc korun.

Dyzajn market Máj

Včera v 15:48

Dyzajn market Máj se koná 18. a 19. května na Výstavišti v Holešovicích, oba dny od 10 do 18 hodin. Vstup je zdarma a bez bariér.

Seafood & Prosecco opět na Grébovce

Včera ve 13:44

Nejlepší kalamáry, krevety, chobotnice, tuňáka, pražmu, mořského vlka a další laskominy z grilu na dřevěném uhlí v neděli 28. dubna od 12 hodin. Chybět nebudou ani oblíbené předkrmy v podobě oblíbených tataráků a pomazánek.

Čarodějnický rej u sokolovny v Praze 15

Včera v 10:36

Před Švehlovou sokolovnou se 30. dubna slétnou čarodějnice. Soutěže, sladké ceny, buřtíky a oheň, začíná se v 17 hodin.

Další krátké zprávy
Nahoru