Sociální sítě
Nahoru

První bar s exkluzivním šampaňským Perrier-Jouët v České republice

Pětihvězdičkový hotel Augustine, spadající do portfolia Luxury Collection mezinárodní sítě hotelů Marriott, slaví 10. výročí svého působení na našem trhu. Exkluzivní hotel v Praze na Malé Straně se nachází v samém srdci historického centra mezi Pražským hradem a Karlovým mostem. Budova hotelu byla původně postavena jako augustiniánský klášter skládající se ze sedmi charakteristických budov, které byly v roce 2009 citlivě zrekonstruovány na jeden z nejluxusnějších hotelů v Praze s neopakovatelnou atmosférou. Augustine oslavu svého výročí pojal velkolepě. Přední hotel se spojil s exkluzivním šampaňským Perrier-Jouët, které v České republice zastupuje společnost Jan Becher – Pernod Ricard. Když se řekne Perrier-Jouët, vzpomenou si znalci nejlepšího šampaňského na bohaté, harmonické šumivé víno světle zlaté barvy.

Láhev Grand Brut patří mezi nejlepší z šampaňských vín. Perrier-Jouët je první z vinařských domů, který začal vyrábět suché šampaňské, a v roce 1856 dal vzniknout legendárnímu stylu Brut. Perrier-Jouët Grand Brut cuvée navázalo na tuto tradici a stalo se nejpopulárnějším šampaňským z portfolia domu.

Hotel Augustine pro své hosty a veřejnost od 30. května nabízí první bar s tím nejlepším co šampaňský dům z Épernay nabízí, luxusní Perrier-Jouët Belle Epoque. Šampaňské Belle Epoque ohromí jiskrnou barvou světlého až bílého zlata s jemně nažloutlým odstínem, svěží perlivostí a lehkou ovocnou vůní s exotickými tóny. Aroma je velmi intenzivní, komplexní a delikátní. Jedná se o ročníkové cuvée, výjimečné svou podmanivostí a vznešeností včetně nádherné láhve ozdobené ručně malovanými sasankami.

Šampaňské je jiskřivou oslavou každého výjimečného okamžiku, kterou určitě 10. výročí otevření hotelu je. Slavnostního večera se v hotelu Augustine zúčastnilo více než 100 hostů. Program v čele s vystoupením zpěvačky Moniky Bagárové si nenechala ujít herečka a spisovatelka Vlastina Svátková, herečka Yvetta Blanarovičová, herečka Ha Thanh Špetlíková, módní návrhářka Taťána Kovaříková a další významné osobnosti, které si se skleničkou v ruce vychutnávali nejen atmosféru hotelu, ale i prostory, kde se snoubí původní prvky klenutých stropů, fresek a dřevěných trámů doplněné českým kubistickým nábytkem.

Večerem provázela Eva Čerešňáková. Milovníci módy se během slavnostního večera v hotelu nabízejícím 101 pokojů včetně 16 apartmánů těšili na módní přehlídku Michaely Hriňové tvoříci pod značkou AiM. Mladá slovenská návrhářka a oblíbenkyně různých příběhů, které přenáší do svých kolekcí představila kolekci již pro nadcházející sezonu podzim-zima. Kolekce je opřena o punkovou estetiku a tradiční lokální řemeslnou tvorbu. Některé modely, které předvedly modelky z agentury PURE models byly obohaceny o šperky z tradičních jabloneckých dílen, jejími autory je šperkařka Tereza Otáhalíková. Módní návrhářka Michaela Hriňová ve své tvorbě spojuje netradiční výběr materiálů, oversize siluety a pánské střihy, a to vše tak, aby si jednotlivé kousky zachovaly originalitu a zároveň nositelnost.

Jsme velmi potěšeni spojením dvou výjimečných značek, které vzájemně umocňují požitek z luxusu. Hotel Augustine nabízející nádherný interiér a dokonalý servis na velmi unikátním místě je přesně to pravé co si milovník šampaňského muže přát pro ještě větší zážitek s exkluzivním Perrier-Jouët Belle Epoque,“ uvedla Dagmar Rychterová, Brand Manager Prestige Jan Becher – Pernod Ricard. Bar Perrier-Jouët Belle Epoque v hotelu Augustine, a Luxury Collection Prague, je otevřen od 30. května po celý týden od 12:00 do 22:00 hodin. Každý páteční večer je navíc zpestřen živou DJ show. Nejen výjimečný okamžik, ale i všední den si zaslouží oslavu v podobě skleničky exkluzivního šampaňského v nádherných prostorách s unikátní atmosférou.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.